אני רוצה

mali24

New member
אני רוצה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אם למישהו יש ספויילרים מפורטים, תירשמו בבקשה... אני פשוט בעוד 20 יום עוזבת את הארץ לשנה....

mali24

New member
../images/Emo22.gif עבודה.

ובואו נחזור לעיקר: יש ספויילרים למישהו???

mali24

New member
../images/Emo53.gif אז ככה...

כפי שכבר ציינתי: אני בעוד 12 יום נוסעת לארה"ב לשנה. עשיתי טעות וישבתי לצפות בשני הפרקים הראשונים של הסדרה, עכשיו אני סקרנית לגבי שאר הפרקים (שלצערי, כבר לא אוכל לראות...), אז אני רוצה
שמישהו שכבר ראה את הסדרה יספר לי מה קורה עם כל דמות בסדרה, אבל ארוך ומפורט.........

yotaml

New member
איזה כיף לך כי העונה החדשה מתחילה ב

ינואר!!!...אז בינתיים...אני ראיתי את כל הסדרה כשאני הייתי באמריקה אז רק תני לי על איזה דמויות את רוצה ספויילרים אני זוכר הכל...

mali24

New member
ה-כ-ל!!!!!!!

אם אתה אומר שהעונה החדשה מתחילה שם בינואר, אז תספר לי כל מה שאתה יכול על-מנת שאני אוכל לראות והבין מה הולך שם, ואחרי שתספר על כל דמות ועלילותייה, תספר מה היה בפרק הסיום של העונה...

yotaml

New member
אוקי...וואו...יש הרבה...(סופיילרים)

אצל אווה: אווה וסוזאנה מתכוננות לקראת תצוגת אופנה גדולה שתהיה ההזדמנות האחרונה שלהן להצליח. אחרי התצוגה לסוזאנה מציעים עבודה בחברה גדולה ליד מעצבת אופנה גדולה ואחרי התייעצות עם אווה הם מפרקים את השותפות. בתחום הרומנטי לאווה יש פלינג עם אבא של חבר של ניקי אבל הם נפרדים...בינתיים מתפתח משהו עם מנהל בית הספר העתידי של ניקי והוא מציע לה נישואים, ובאותו זמן ג'וני מבקש ממנה שתבחר בו, ככה נגמרת העונה בקיצר... אצל בריידן: בריידן מוותר על אריקה ובעודו שבור ממנה הוא פוגש את שרה, ילדה עשירה ומתוסבכת שלוקחת את החיים על הקצה. איתה הוא מנסה סמים (ג'וינט) וגם בסוף הם שוכבים. אחרי שהוא מגלה שהיא צריכה עזרה רצינית והיא שקרנית פתולוגית הוא עוזר לשלוח אותה לבית ספר-מוסד וככה נגמר הסיפור איתה. אחרי זה הוא פוגש את קלי ואיתה הוא מתחיל לצאת סטדי...ונגמרת העונה. אצל ניקי: ניקי מתחילה ללכת לקייטנה ופוגשת את קמרון (זאק אפרון) נער בגיל שלה. הם מתחילים לצאת. צובעים ביחד את החדר מתחברים. מתנשקים. וזה אחרי שהיא פוגשת עוד אחת שמאוהבת בו די ביצ'ית. אחרי שהם חברים הם בערך נפרדים- ניתק הקשר ובין לבין היא הופכת להיות החברה הכי טובה עם הילדה שרצתה אותו גם. הם מסכימים להיות חברים אבל רק חברים. נגמרת העונה. בפרק הסיום של העונה המנהל של ניקי מציע לאווה נישואים, ג'וני מפוטר מהעבודה שלו, לסוזאנה מציעים קידום אך רק בתנאי שתעבור מקליפורניה, לג'יי יש בעיות כאשר הוא ואריקה גרים ביחד, ג'וני מוצא עבודה חדשה בעיר אחרת ומתלבט אם לעזוב, קלי מבקשת מבריידן לקחת את העניינים לאט ובסוף הוא מציע לה לצאת סטדי, ג'וני מבקש מאווה לתת עוד סיכוי ליחסים ביניהם וכשכולם לאט לאט מתנתקים אחד מהשני הם יושבים לארוחת ערב אחרונה בערב האחרון של החופש (קיץ): he last night of summer. כל מה שיש לי להגיד לך שיהיה לך הכי כיף שבעולם באמריקה ותדאגי לא להחמיץ שום פרק של סאמרלנד!!!...

yotaml

New member
אם זה לא מספיק יש לי על עוד אבל

זה העיקר...דרך אגב השם של הפרק האחרון הוא: The last night of summer... טעיתי למעלה...

mali24

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

וואי... סיפרת המון!!!! אני ממש מודה לך על הסבלנות ועל ההשקעה לכתוב כזו מגילה. אני עדיין מבואסת שאני לא אראה זאת בעצמי, אבל לא נורא אמריקה מחכה לי בעוד 10 ימים, כך שזה מחפּר... מקווה לעדכן את כולכם במה שקורה שם בסדרה... בכל-אופן תודה!!!

מאיפה אתה יודע את כל זה????

ואם כבר ראית את העונה למה אתה רואה אותה שוב???.? ד"א
שיש לי כל כך הרבה שאלות.... זה בא לי בטבעיות!! חחח

yotaml

New member
אין בעייה...אני רואה את הסדרה שוב

כי זאת הסדרה הכי טובה שראיתי ולמרות שראיתי את כל העונה הראשונה באמריקה לפני 4 חודשים בערך לא אכפת לי לראות אותה שוב ולדסקס איתכם המון בפורום כי אני חיכיתי לסדרה שתגיע לישראל המון...לכן גם ניסיתי להיות מנהל פורום אבל אני לא יכול...באסה לי...אם יש לך עוד שאלות אני יענה על כולן בשבילי זה כיף ממש לדסקס על הסדרה ולענות על שאלות...

למעלה