מה אמא, מה! דווקא הייתי בטוחה שתאהבי חח טוב, נו אני לא מכירה אותך יותר חח סתם
ל לונה.. New member 4/5/04 #20 מה אמא, מה! דווקא הייתי בטוחה שתאהבי חח טוב, נו אני לא מכירה אותך יותר חח סתם
¥ ¥EleVatioN¥ New member 4/5/04 #21 ../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif זה מגניב כזה! שחור והכל אבל האיש פותח כזה תפה וזה מאיים
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif זה מגניב כזה! שחור והכל אבל האיש פותח כזה תפה וזה מאיים
P pinoki New member 4/5/04 #15 לא מצליח לי :/ שמרתי והכל ניסיתי לשלוח אבל לא יוצא.. כנראה הקובץ גדול מידי... :/
S S m e l l y Cat New member 5/5/04 #28 כן ברור האיכות נשמרת../images/Emo108.gif אבל לפעמים גם PNG שוקל הרבה.. ולא צריך שהתמונה תהיה כזאת איכותית
כן ברור האיכות נשמרת../images/Emo108.gif אבל לפעמים גם PNG שוקל הרבה.. ולא צריך שהתמונה תהיה כזאת איכותית
D doresh shalom New member 5/5/04 #24 ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif מכיוון שהדסקטופים שלי לא השתנו אני מצרף לינקים(חלונות, לינוקס KDE ולינוקס GNOME)
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif מכיוון שהדסקטופים שלי לא השתנו אני מצרף לינקים(חלונות, לינוקס KDE ולינוקס GNOME)
S S m e l l y Cat New member 5/5/04 #29 תומרררררר תכנס לפהההההההה../images/Emo108.gif חיח הממממ שאלה - אם אני מתקינה לינוקס.. איך אני חוזרת לווינדוס בחזרה?..
תומרררררר תכנס לפהההההההה../images/Emo108.gif חיח הממממ שאלה - אם אני מתקינה לינוקס.. איך אני חוזרת לווינדוס בחזרה?..
D doresh shalom New member 5/5/04 #31 התקנת לינוקס???../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif איזו הפצה?
S S m e l l y Cat New member 6/5/04 #32 Knoppix../images/Emo108.gif זה ממש ממש נחמדד.. אבל אחרי שאני מפעילה מחדש את המחשב כל מה שעשיתי נמחק.. אגב אני משתמשת בזה ישר מהדיסק.. לא התקנתי על ההארד דיסק עצמו. איפה אתה?! בוא למסנג'ר אני צריכה עזרה
Knoppix../images/Emo108.gif זה ממש ממש נחמדד.. אבל אחרי שאני מפעילה מחדש את המחשב כל מה שעשיתי נמחק.. אגב אני משתמשת בזה ישר מהדיסק.. לא התקנתי על ההארד דיסק עצמו. איפה אתה?! בוא למסנג'ר אני צריכה עזרה