אני רוצה תשובה מכולן.

בר (בת)

New member
אני רוצה תשובה מכולן.

טוב אני אתחיל ככה.. טוב מי שלא מכיר אותי אז קוראים לי שרית אני גרה ביבנה הסיפור שלי מתחיל ככה.. אני הבן אדם (ניראה לי) היחיד שנישאר לו לב טוב, נימאס לי שתמיד מנצלים את הטוב לב שלי הנה דוגמא טובה הזהבית הזאת אני נתתי לה את הנשמה שלי אז נתתי השקעתי ובסוף מה, ``מחרבנים`` עלי אני לא חושבת שמגיע לי היחס המגעיל הזה אוףף לפעמיים בא לי למות כבר שאני יותר מידי טובה. אז בננות אני רוצה עצה מכולן איך אפשאר להשתנות? שרית המיואשת!!!!! 8-( :-( 8-(

חתולונת

New member
אל תשתני..

תראי, אני רואה את עצמי גם כבנאדם יותר מדי טוב וגם אני איכשהו תמיד נפגעת.. (לא משנה באיזה נושא) פשוט לא להשתנות זה מי שאת, וזה כל היופי שבך.. אז נכון, נפגעים מזה (מנסיון, כפי שכבר ציינתי) אבל בסופו של דבר זה המצב.. ואת יודעת שאת לא עשית שום דבר רע, שזאת לא אשמתך.. אז.... פשוט תשארי עצמך ו... זהו תהיי טובה עם עצמך..!

מחורפנת

New member
מממממ....טוב לב .....

אוקייי ....תזכרי דבר אחד שרית ...העולם נוצר רק בשבילך ....החיים שלך זה פרק הזמן שבו את צריכה לעשות כל מה שעושה לך טוב . אם טוב הלב שלך גורם לך להרגיש טוב ...אז למה לך לשנות אותו . ואם אנשים הם רעים ומנצלים אותו פשוט תלמדי לקלוט אותם ולהתרחק מהם . תאמיני לי שלהיות רעה ...כמה שזה משעשע לפעמים ...זה די מעצבן ומציק ..למצפון שאיכשהו קיים בכל אחד . בכל אופן .... את לא צריכה להשתנות את פשוט צריכה ללמוד לעשות טוב קודם כל לעצמך וזה לא בעיה כי בסופו של דבר כולנו הרי אגואיסטים ...זה הכל ...מקווה שהבהרתי את עצמי ... כידוע אני חרבשנית לא קטנה ... יעל

danas

New member
שרית חמודה....

תלמדי מניסיון כשלא משקיעים כלכך זה מצליח יותר. הכל תלוי בבחורה שאיתך. גם אני כמותך נותרתי שבורה בגלל בחורה מה שנותר לומר לך זה - שתישארי כמו שאת בסופו של חלום זה יישתלם לך יקירתי.... :-()

קשוח31

New member
תקשיבי שנייה (אבל רק אם בא לך)

תעשי רק מה שטוב לך ומה שאת אוהבת. אנשים שחושבים רק על עצמם ועושים בשביל עצמם לדעתי אוהבים את עצמם, מה רע בזה ? אם בא לך לעזור לכולם, להיות נחמדה לכולם ולתת מעצמך למען אחרים, אז אחלה, רק אל תצפי שאחרים ינהגו באותה דרך. אל תעזרי לאחרים מתוך אמונה שכך הם יואהבו אותך או יחזירו לך באותה מטבע. יתכן שכן, אך לא בהכרח. ככה הם אנשים. זאת דעתי :)

בר (בת)

New member
קשוח אממ..למה לא בא לי..?

אתה צודק!!!! חבל שאין בנות כמוך (הבנות שהייתי איתן). אוףף.. אני רוצה להיות סטרייטית!! בנות זה עם חרא!!.. תודה קשוח!

אל תשתני- תסנני.

תמיד יהיו אנשים חארות ו-גם אנשים טובים (תתפלאי לדעת) בקיצור אני תתחילי לסנן ולא להיות סופר פתי. בהצלחה.... )מן הסתםלא חידשתי לך אבל... שטויות) חג שמח צום קל

למעלה