אני רוצה שתיראו משהו!

סנטה

New member
בובה ! זה ענק ../images/Emo13.gif

ראיתי את זה לפני שנה בערך ואמרתי שזה אחד הדברים היותר נכונים ואחד הסלגונים או הפרסומת היותר נכונות שראיתי , איזה יופי ששמתאת זה !

מיטקין

New member
ממתי הפורום נהפך לפוליטי?

את האמת נמאס לי כבר לדבר על הפלשתינים הטרוריסטים האלה פשוט צריך להעביר את כולם לירדן... ואין מה לדבר..... כל עם ומקומו הטבעי וההיסטורי....... ואני בכלל לא ימני קיצוני

חחחחח.....

שגיא-כמו שאתה רואה למטה-יש סמל של הנוער העובד והלומד,ואני בהחלט שותפה לתנועה הגאונית הזו... בגלל זה יש לי את הפוסטר הזה. נדב-נעלבתי! למה אני קטנה?! לא מבינה! לך ל.... טים-אהבתי את היציאה שלך....של הדגל והבית! יפה מאוד! ו...לא יודעת איך קוראים לך-יש משהו בדבריך...אני צריכה לחשוב על זה! אבל.....הם בכל זאת בני אדם כאילו...לא יודעת איך להסביר לך את זה....

Rain Star

New member
אני מסכים חלקית עם אור

אז כן, ארץ ישראל השלמה זה בולשיט נוראי. רוצים את ירושלים? קחו, אין לי בעיה. רוצים את עזה? קחו. אבל במצב שנוצר...אור צודק - "הקם להורגך השכם להורגו"...

גררררר

שום דבר לא מוכן לשמוע!! ירושלים שלנו לנצח ולתמיד - אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח פוליטי אבל כל הדורות שהיינו בחו"ל תמיד חלמו היהודים על ירושלים "לשנה הבאה בירושליים הבנויה" ירושליים היא עיר הקודש היחידה לנו על ירושליים אל מוותרים שיקחו את כל הרצועה ואת עזה ושיעופו לנו מהחיים אבל לא מוותרים על ירושליםםםםםםם על זה אני ומרוני נהיה חלוקים לנצח

Rain Star

New member
כן, אני לקחתי את החצי השמאלי אתה

את הימני..... חחחחחחחחח שיקחו את הרצועה, ואת ירושלים, ואת תל אביב, ואת חיפה, ואת אילת ואת הכל, אבל שלא יגעו במא-מירים!!!!

GremlinX

New member
מרון חזר מחו"ל והבין שאני צודק :)

חחח נכון ענק הציטוט מהתנ"ך..אהה? :) חח,היה שווה להיות בשיעורים חחח

גם אני לא חושבת שצריך לתת את ירושלי

ם....כי אנשים שלנו גרים שם... אבל צריך לסדר משהו... (אולי עוד 4-5 שנים אני אבין-נ-ד-ב)

למעלה