אני רוצה שתזיין אותי

אני רוצה שתזיין אותי

קח אותי , אני כאן מולך אחרי מקלחת
האיברים שלי בוהקים וחלקים מכל שערה או קמט , ניחוח קרם הגוף נשאר באוויר ומחרמן אותי אפילו על עצמי.
אני מסתכלת עלייך רואה אותי אבל לא קולט , אתה עייף או עצבני או שכואב לך הגב , לי פשוט כואב הכוס.

אני רוצה שתזיין אותי , אני יוזמת מהלך ונדחית בעדינות , מתיישבת מול המחשב לעבוד ונזכרת איך היה פעם.
הדגדגן שלי כבר מזמן נפוח וכולי רטובה ובוערת , המחשבות שלי נודדות אל התקופה שבה הזין שלך לא היה מחזה כה נדיר ,
אתה בחדר השני משכיב את הילדה אז אני מרשה לעצמי לגעת מתחת לשמלה , מסיטה את התחתונים טיפה , אני לא חושבת שאי פעם תפסת אותי מאוננת ואני לא חושבת שאי פעם אוננתי עלייך בלי שום פורנו ברקע.
אני שומעת אותך מספר סיפור ולוחש לה בקול על פיות וסוסים ונזכרת שפעם היית בקול הזה ממש מחלק פקודות , מקלל אותי , מתאכזר אליי עד שהייתי מתחננת שתפסיק , היית בועל אותי ואני הייתי נהנית להיות הזונה הקטנה שלך.
אני רוצה שתבוא ותראה איך אני מאוננת עכשיו בטירוף , לא אכפת לי כבר אם תתפוס אותיי או לא , אני שוכבת על הספה עם עיניים עצומות , יד אחת שלי נוגעת לעצמי בחזה , צובטת טיפה את הפטמה והיד השניה שלי חופרת עמוק בפנים , מחדירה אותה לכל חור , מרחיבה מעט , טועמת את עצמי.
בסערת חושים אני משפשפת את הדגדגן בפראות , הירכיים שלי רועדות ואני קרובה לגמור , עצומת עיניים ולא ממש אכפת לי גם אם הקטנה פתאום תקום מהמיטה ומפנטזת איך אתה זה שיוצא מהחדר , רואה אותי ככה ומצמיד את הזין שלך לפנים שלי למציצה.
הגמירה שלי כבר ממש על הסף , אני מתרכזת בחוויה ומנסה להאריך אותה כמה שיותר , מתחשק לי שתהיה אורגמה עוצמתית כזו שתספיק לי רק פעם אחת לגמור כדי ללכת לישון רגועה , אני בכלל לא שמה לב והצביטה בפטמה הולכת ונהיית חזקה עד כדי כאב ממשי , אני בטירוף חושים והייתי מסוגלת להכאיב לעצמי כל כך מרוב חרמנות.

אבל זו לא היד שלי על הפטמה , זו לא אני שמכאיבה , פתאום אתה הגעת משום מקום , לא שמעתי אפילו שהתקרבת , אתה צובט אותי חזק ואני מייבבת חנוקות ,אתה מעיף לי את היד השני ומחזיק אותה חזק כדי שלא אוכל לגעת בעצמי ואתה צועק עליי בזעם חנוק ובווליום גבוה אבל נמוך כדי לא להעיר - " מה את חושבת שאת עושה זונה? " אני מתאפקת לא לחייך , איך אני יכולה להסביר לאנשים שלהיות הזונה שלך זו גאווה , זה הייעוד שלי.

אני מבקשת ממך סליחה ומתחננת שתסלח , אתה משחרר את האחיזה מהיד שלי ומשאיר רק אחת על החזה , צובט אותי בלי הפסקה בידיים הענקיות שלך , שולח יד למכנסיים ופותח את הרוכסן , משחרר החוצה זין עומד כעוס ואדום , דוחף את היד המשוחררת עמוק לתוך הכוס שלי , את כולה כמעט ומושך אותי לרוחב הספה ככה ,תופס אותי מבפנים ועכשיו אתה גוהר מעליי , אפילו לא הורדת חולצה , כאילו אתה באמת בביקור אצל איזו זונה ולא אחד שרוצה לעשות אהבה עם האישה שלו ובלי לחשוב יותר מדי אתה דוחף את הזין שלך לתחת שלי , מזל שהחדרתי קודם שתי אצבעות לשם ומזל שאני כל כך רטובה כי אותך לא מעניין לרכך , אתה חודר אליי חזק וקורע אותי , כבר שכחתי איך מרגיש הזין שלך בתחת שלי.
אתה מזיין אותי ומסתכל לי בעיניים במבט שיש שיכנו אכזר , אתה מפמפם לי את החור של התחת וחוץ מזה אתה לא נוגע בי בכלל ,
"תתחנני אליי" אתה אומר בחיוך מרושע ואני מתחננת אלייך שתכאיב לי , שתרביץ לי , שתמשוך לי בשערות , אני עושה את זה בכוונה גדולה , אני מתחננת עוד ועוד עד שאתה מסכים , חופן לי את הצוואר ביד אחת שלך ומושך חזק את הראש שלי לאחורה , אתה נוהם כמו חיה והשערות של החזה שלך גורמות לזיעה שלנו להתערבל יחד , אני מרחק נגיעה מלגמור בטירוף , אתה כל כך מחרמן אותי כשאתה מזיין אותי ככה , אני אוהבת להזדיין איתך כמו חיה , אוהבת להיות הזונה שלך.

הנהמות שלך הולכות ומתעמקות , אתה קורא לי זונה קטנה ומלוכלכת ,ילדה רעה , שרמוטה ואני באנקות בוכיות יודעת שאתה קרוב לגמור ומבקשת ממך רשות לגמור גם. באורח פלא לא הייתי צריכה להתחנן יותר מדי , אתה נותן לי רשות ואני מחכה לרגע שבו אני מזהה את הגמירה הקרובה שלך ומכווננת את עצמי לרגע שבו תהלום לי אפילו יותר חזק בתחת ובכוס , אני גומרת בצרחות ובדמעות , אני אומרת לך תודה , תודה אדוני , תודה מלך שלי ומרגישה את הזרע שלך מציף אותי מבפנים , אתה קורס עליי עם כל המשקל ואני פשוט שוכבת תחתייך מתנשמת , כואבת ומחייכת חיוך רחב.

השכבת את הקטנה , היא נרדמה ואתה יוצא מהחדר , אתה פונה ימינה ונכנס לתוך חדר העבודה , מתיישב על איזה דו"ח שאתה צריך להגיש ולא מעלה בדעתך לרגע להציץ לכאן , לראות את אשתך מאוננת בסלון , גומרת ובוכה.

joshh

New member

חזק מאוד

מאחל לך שתמצאי את האדם שידע להעריך כמה תשוקה יש באישה שאיתו

lionelll

New member
העברת

אלי תחושות של עצב,
יחד עם אותה תשוקה גדולה.....

כתיבה יפה

(זו רק כתיבה מהדמיון, כן ?
)