אני רוצה שתדעו

mymay

New member
אני רוצה שתדעו../images/Emo7.gif

שאכן נפגשתי עם הפונדקאית המיועדת, שכבר נתנה את הסכמתה לפני כמה חודשים ועכשיו היא צריכה לחשוב. היא אומרת שדברים השתנו..אני מרגישה לא טוב. אמרה לי להוריד לחץ. אני כבר שנתיים בכל זה, עשו עליי את כל הניסויים האפשריים- איזה להוריד לחץ???ו עכשיו אני ב"הולד",בהמתנה, שוב. ברור לי שהחלטה כזו היא לא קלה, יש לה שני ילדים להתחשב בהם, אבל הלוואי ולא ייקח לה הרבה זמן. היא אמרה שתוך חודש תחזיר לי תשובה- החודש הזה יעבור לי לאט. פתאום יש ואקום נוראי, אני שוב תלויה בחוסר ודאות. תודה על הפורום הזה תודה לכן

need1

New member
mymay

צודקת זה באמת מלחיץ. מצד שני האם כבר התחלתם איתה את התהליך הבירוקרטי? אם לא , פשוט תמשיכי לחפש, אין טעם סתם לבזבז זמן. האם נפגשתם איתה עצמאית או דרך משרד תיווך? אם דרך משרד תיווך פשוט תבקשי להפגש עם מועמדת נוספת סתם עיצה : מועמדות רבות נוטות לקבל "רגליים קרות" (מנסיון) לכן כדאי כבר אחרי המפגש הראשון איתה לבקש ממנה לעשות את בדיקות הדם ולהביא את תעודת היושר מהמשטרה.זה מראה לה שאתם רציניים וגם בודק את מידת הרצינות שלה. בכל אופן שיהיה בהצלחה, ושתעברו מ
ל-

טוב שהיא התחרטה עכשיו ולא

בשלב יותר מאוחר... אחד היתרונות של לעבוד עם מרכז זה הסינון שהוא עושה, יש למרכז כלים לבחון עד כמה הפונדקאית רצינית ונחושה בדעתה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

מירבי*

New member
לא לבזבז זמן

אין ספק שזה מאכזב, במיוחד אחרי שכבר נתנה את הסכמתה.. המשיכי לחפש ובמקביל בדקי איתה איפה זה עומד, אל תפעילי עליה לחץ..שום דבר טוב לא יצא מזה. בהצלחה

mia05

New member
איזה כלים יש למרכז כדי....

לבחון עד כמה הפונדקאית רצינית ונחושה ודעתה?

anat301

New member
המרכז

מתחיל את הקשר עם הפונדקאית חודשים רבים לפני ההכרות של ההורים עם הפונדקאית המועמדת , הכרות עמוקה מאוד על כל הרבדים שלה משפחה/חברים/עבודה/תחביבים,במידה ותימצא מתאימה תעבור שלבים נוספים במשך תקופה אינטנסיבית. במקרה שלנו לפני שהכרנו את המועמדת,היא הייתה במסגרת של המרכז ,מפגשים,הכנות עוד הרבה קודם להכרות אתנו,כך שהייתה לה הבנה מלאה על אורך ההליך וכל המשמעויות הנוספות. ב ה צ ל ח ה

שטויות

אני הייתי דרך מרכז אף אחד לא עבד איתי חודשים על כך :)) כנראה שהיא נפלה לא על הנכונה אבל יש המון שהצליחו הזה יופי. מרכז גם לוקח אקסטרה כסף שאין ממש לכולם יש המון זוגות שהצליחו למצוא פונדי לבד ראי את אירית שלנו מפה עם התאומות ואפילו מירב מנהלת הפורום מצאו בכוחות עצמן. לא תמיד מרכז הוא פיתרון אידאלי למי שאיו הרבה כסף, לגבי ההליך ידעתי עליו לא דרך המרכז כלל וכלל.

mia05

New member
מסכימה עם ליידי בל...

הרי הפונדקאיות לא עומדות בטור,והזוגות כן, אף מרכז לא עובד/מכין/בודק את הפונדקאיות חודשים... גם אנחנו מצאנו פונדקאית לבד, זה לא פשות, צריך הרבה סבלנות.

חדוהיוס

New member
מציאת פונדקאית

בתור אחת שעברה את התהליך לבד.. מציאת הפונ זה החלק הכי קשה,המון טלפונים,סלקציות,המון בנות בכלל לא רציניות,גברים מפוקפקים ככל הנראה סרסורים...היה לי פלאפון מיוחד רק לתהליך שאיתו נהלתי "עסק פונדקאות."כמעט מידי ערב נפגשנו בבתי קפה עם משהי,כדי לחסוך את זה יש אופציה של תווך.רק יקר. בקשר לחברת ילדות לא הייתי ממליצה ולו רק שחלילה אם יקרה לה משהו איך תחיי עם זה? אני כאן עקב סיבוך בלידה זא" שדברים עלולים להשתבש ועדיף משהי ניטרלית שלוקחת הכל בחשבון ולא משהי שעושה זאת על רקע חברי,למרות שעם הזמן הפונדקאיות הופכות הרבה פעמים לחברות נפש שלנו אך מלכתחילה מדובר על אנטרס משותף.

למעלה