אני רוצה שמישהו

odery

New member
ומשינה רוצים מכונית...../images/Emo3.gif

אני יציע לך ניסוח חדש... הי שלום, אני דודי וממש בא לי אחד מהשירים שעמיר מבצע בהופעה, אם יש פה למישו ,אני נורא אשמח המייל שלי הוא [email protected] שוב תודה רבה... (סוג של נשמע יותר אדיב זה ישר נותן רצון לעזור..)

ושמישהו ינסה לעצור אותה...

או שהיא לא כותבת שנה או שהיא נכנסת, כותבת וקוטלת בערך כל מי/מה שכותב/נכתב...

odery

New member
מסכן בעלה והתלמידות שלה...

חוץ מזה זה ממש לא שנה.. מלעשות יש אילוצי זמן ובריאות.. אם ישלך טענות בנידון וכל לפנות לאחראי הראשי, הבנתי שאתה דוס ויש'ך קשרים איתו...

בתאלוש ואודליה

תודה על הסנגוריה אך אין בה כל צורך, אודליה "עוקצת" אותי ואין לי בעיה עם זה משום שזה בצחוק ואין בזה שמץ של רצינות. ואודליה היקרה הבנת נכון אני דוס ויש לי קשרים עם "הבוס" אך בוודאי תשמחי לדעת שיש לך את אותם קשרים בדיוק ואף יותר בעיקר משום היותך אשה שנבראה ונעשתה כרצונו ממש! ובנוגע לאילוצים הם ידועים, מובנים וכמובן גם נסלחים.

סעדו.......

בואי לראות הופעה אחת שלו, תביאי מצלמה וגם לך יהיה........
בהצלחה

לגילתי...

א.אני בן.. ב.אם אלהה הפתרונות שלך אני לא צריךך שתגידיי לי את זה אמרתיי שאני ישמח שישלחו ליי למי שכבר יש..

לספיר סעדו הבן......./images/Emo3.gif

א. אני גילי (אי מעריכה שאתה יודע לקרוא לא??? זה כתוב הכי ברור שיש) ב. אין צורך להתקיף. ג. יש לי המוווווווווווווווווווון קטעים ואני לא אשלח לך.........תקנא ותקנא
שבת שלום ואי בטוחה שבסופו של דבר תחליט להגיע ולצלם בעצמך ככה תהנה פעמיים תהיה קליל - בן.....................

dode127

New member
מישהו יכול בבקשה

לשלוח לי שיר של עמיר בהופעה חיה מהסבב הכל עד לכאן שמח מאוד עם מישהו יוכל לשלוח לי בבקשה ממכם שלחו לי אני מזה רוצה בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה