I Im A PrInCeSs New member 7/1/04 #1 אני רוצה קצת כבוד ל... קורס אתגר ה- ותמונה מיום הורים חניכים לסיום :
D Devils Delusion New member 7/1/04 #4 למה שמת את הקו הזה בין הקוף לשאר האותיות???? זה מציק אז אל תעשי את זה יותר
P Physical Graffiti New member 8/1/04 #7 חהההההההההההה אביב, כבר ציינתי כמה שאת ילדה מוזרה!?!?!? כל כך מוזרה!!!!!!!
P Physical Graffiti New member 9/1/04 #9 לא. להגיד לך מה כן מציק בעיניים? מקרר בשירותים, שמתחתיו יש פריזר, וכל זה- בתוך ארון.
D Devils Delusion New member 9/1/04 #18 את לא שמה לב שאת דורשת קטילות?????? אני אזרוק את כל הציניות ואני פשוט אגיד שאת טיפשה
D Devils Delusion New member 9/1/04 #10 זה בכלל לא בשירותים זה במסדרון יא חתיכת מפגרת אני כבר תיארתי לעצמי סיטואציות מצחיקות
D Devils Delusion New member 9/1/04 #13 נ.ב הסתכלתי בתומי לצד השמאלי של הדף וראיתי פרסומת לרוני ואז נזכרתי במשהו שאני חייבת לציין אני לא אוהבת את רוני
נ.ב הסתכלתי בתומי לצד השמאלי של הדף וראיתי פרסומת לרוני ואז נזכרתי במשהו שאני חייבת לציין אני לא אוהבת את רוני
D Devils Delusion New member 9/1/04 #14 נ.ב הסתכלתי בתומי לצד השמאלי של הדף וראיתי פרסומת לרוני ואז נזכרתי במשהו שאני חייבת לציין אני לא אוהבת את רוני
נ.ב הסתכלתי בתומי לצד השמאלי של הדף וראיתי פרסומת לרוני ואז נזכרתי במשהו שאני חייבת לציין אני לא אוהבת את רוני
Y yavin New member 9/1/04 #15 אני חייב להיתערב בשיחתכם... ו.... גם אני לא אוהב את רוני !!! וגם את נינט!!! שתיהם ..... פשוט .... *_*_*_*_*_*_*_*_*
אני חייב להיתערב בשיחתכם... ו.... גם אני לא אוהב את רוני !!! וגם את נינט!!! שתיהם ..... פשוט .... *_*_*_*_*_*_*_*_*
P Physical Graffiti New member 9/1/04 #16 בטח שזה בשירותים, יא חסרת דמיון. (היום יום הולדת לג'ימי פייג', כבוֹד. )