אני..רוצה...צומי!

*YAEL*

New member
אני..רוצה...צומי!

משום מה..בזמן האחרון, כל פעם שאני כותבת, לא מתייחסים אליי...אז מכיוון שאני נורא עצובה ואני צריכה תמיכה אני רוצה ומבקשת שכולם יגידו לי שלום וייתיחבו אליי... איזה מטורפת אני, פשוט יש את הימים האלה שרוצים צומי...לא אכפת לכם נכון? אז קודם כל יש לי מחר בגרות...בגיאוגרפיה..וזהו עם המקצוע המחורבן הזה יש לי שאלה...אני כעקרון בולימית כבר איזה 4 שנים , ועכשיו יש לי כל מיני תופעות לוואי...התחילו לצמוח לי הרבה שערות. אני לא יודעת אם זה קשור , תמיד הייתי ממש חלקה ועכשיו צמחו לי שערות קצת בבטן אני לא איזה מפלצת אבל יש לי שיער עכשיו בכל מקרה גם לא קיבלתי מחזור החודש...זה קשור לזה שאני שוקלת מעט?.... יעל תענו לי בבק`שנ

הי חמודה..

את צריכה להרגע קצת לפני הבחינה.. אני מבינה שאת בטח בלחץ, הכל ביחד מתרכז וגורם להמון המון לחץ.. תנסי להרגע.. אני כאן לתת לך צומי.. כמה שתרצי.. לגבי שיער, את לא מפלצת.. זה קורה.. וגם המחזור.. זה מראה שזה קשור במשקל.. שולחת חיבוק ותמיכה..

אני זזה.

תסלחי לי.. אני פשוט מרגישה ממש לא טוב.. סליחה.. תחזיקי מעמד.. ובהצלחה מחר

קבלי שני וחצי קילו של צומי טהור!

תיכף נופל עליך משמיים בשק יוטה ענקי...הנחתי את היונה הזו להזהר שלא לפגוע אבל היא סוררת מיסודה אז אני לא מתחייבת...נא להזהר! יעלי...בטח שאיכפת לנו ממך. ועצוב לנו שאת עצובה. ורוצים לעודד אותך ולנסות אפילו לשמח אותך ולהעלות חיוך על פנייך. קבלי כמה תמיכה שאת רק צריכה...את רק צריכה לבוא ולבקש. אם לא תכתבי לנו על מה שקורה איתך...לא נדע. והרצון הזה לצומי או איך שלא תקראי לכך ממש ממש במקום. ולגבי שאלתך - אכן יש קשר בין משקל מועט לפרווה... זה קשור איכשהו להורמונים...וזה אמור להעיר לך נורה אדומה יחד עם הנורה של הפסקת המחזור. מקווה שתקחי זאת לתשומת ליבך... ואם את לא דואגת לעצמך אז תדעי שאני כן. גם כך הגוף שלך ספג לא מעט נזקים. והוא ממש לא צריך עוד. יקירתי מקווה שקיבלת את השק וגם את דאגתי לך. והכי חשוב - את אהבתי. אם יש בעיה אנא הודיעי לי...אני כבר אתחשבן עם היונה הסוררת. שלך תמיד אני.

מייק 48

New member
יעל חמודה...

מקוה שעובר עלייך יום לא רע... אל תהרגי את עצמך עם המבחן - תשתי ותאכלי משהו ותלמדי בסבבה... לא להילחץ יותר מידי... אם לוקחים את העניינים בפרופורציה הדברים מסתדרים להם לא רע... אין לי ידע רב בתופעות הלוואי שאת מציינת אבל זה כנראה קשור להפרעות האכילה... אובדן זמני של המחזור וצמיחת שיער במקומות חלקים הם כנראה תוצאה של פגיעה באיזון ההורמונאלי כתוצאה מתזונה לקויה... בנושא הפרווה בבטן - זה דוקא נחמד ונעים ללטף (את הופכת לחתולה ?) סתם בצחוק... יעלי חמודה, אנחנו איתך באש ובמים ומחזיקים לך אצבעות. בהצלחה במבחן הבגרות מחר. שולח לך חיבוק ונשיקה לעידוד. שלך באהבה וחיוך מייק :)

אביטל23

New member
יעלי היקרה

אני לא חושבת שאנחנו מכירות, אבל שתדעי לך שאת ממש לא מטורפת כי כול אחד יש לו את היום שלו ואז הצורך שלו בצומי, אפילו לי יש ימים כאילו , אז אני אומרת לך שלום ואפילו נעים מאוד שיהיה לך בהצלחה מחר במבחן. שלך אביטל

תרנגולת

New member
}{ מממ.. שלוםםםם:)

קודם כל, בהצלחה במבחןןןןןןןןן.. אוהבת אותך מואה מואה.. :) ו.. שיערות ומחזור.. מותק.. זה ``דינג דינג`` מסוכן.. מתחיל להיות לנו מאוד לא טוב מבחינה פיזית. זה אומר שהמשקל שלך נמוך מדי, שהגוף שלך צצצצצוווווועעעעעעעקקקקקקקק לך ``די!``.. :-( זה לא טוב. זה סימנים מאוד מאוד רעים..

t@gel

New member
אז ככה....

בוקר אור לך יעל.... אני מקווה שאת ברגעים הללו כותבת את הבגרות שלך בהצלחה.... :) בקשר לתופעות שהזכרת...אני בהחלט לא רופאה, אבל התופעות שלך מאוד מדאיגות. אם את בולימית כבר 4 שנים, כנרהא שאת כבר במשקל גבולי לאנורקסיה...אני אומרת את זה כי את כותבת שאת שוקלת מעט. כאשר נכנסים למשקל גבולי המחזור מפסיק להופיע ויש צמיחה מוגברת של שיער הגוף, המיועדת לשמור על חום הגוף בעקבות משקל נמוך... יכול להיות שלא קיבלת מחזור כתוצאה מלחצים נפשיים כאלו או אחרים, וכי אני טועה ואינך מתדרדרת לאנורקסיה כלל...כל מה שכתבתי לך הוא בגדר השערה לגבי מצבך, שכן אני לא ראיתי אותך...בכל מקרה...כבולימית עם וותק של 4 שנים, אני מניחה שאת כבר בטיפול רפואי או שהיית בעבר...ואם לא...את חייבת להתחיל לקבל עזרה מקצועית. צומי נוכל לתת לך כאן בשפע...חיים רק את נותנת לעצמך... אני מדביקה לך כאן את הנזקים של בולמיה ואנורקסיה...אולי אני לא נותנת לך כרגע צומי של אהבה...אבל אני בהחלט מעוניינת להעיר את תשומת לבך... * נזקי בולמיה * * התייבשות, בצקות, עייפות וחולשה כללית. * נזק לזגוגית השיניים, בשל מגע עם חומצות הקיבה. * הפרעות בקצב הלב, בשל ירידה ברמת האשלגן. * רעד, התכווצויות שריר בלתי רצונית. * דלקת ריאות, בגלל שאיפת מזון לריאה. * נפיחות בבטן - בשל האטה בעיכול. * נזק לדופן המעי למשתמשים במשלשלים. * חולשת שריר הבליעה, נדיר. * מוות, בגלל קרע בקיבה, אחרי התקף בולמי, עם אכילה עד פיצוץ הקיבה, נדיר. ---------------------------------------------------------------------- * נזקי אנורקסיה * * עיכוב בגדילה - הגוף לא מקבל מספיק חלבונים ורכיבים תזונתיים, ומשמר את המינימום לנשימה וחיים, ולא לגדילה. * הפרעות אנדוקריניות-הורמונליות - נסיגה בהפרשת הורמוני המין, והתוצאה - התפתחות מינית מאוחרת (אי הופעת המחזור החודשי), או הפסקת המחזור (אצל מי שכבר החל), ואצל אנורקטיות כרוניות - הפרעה בפריון. * הפרעה בפעילות בלוטת התריס. * הפרעות נוירולוגיות, התכווצויות (בגלל הפרעות במעבר העצבי). * שינוי ברישום פעילות הלב, תפוקת לב נמוכה, דופק נמוך, לחץ דם נמוך. * שינויים במבנה המוח, שלא כולם הפיכים. * תשישות. * רגישות לקור (ובמקביל - צמיחת פלומה, שהגוף מפצה בה להגנה מהקור). * אוסטיאופורוזיס - הידלדלות צפיפות העצם, בגלל חוסר סידן. * פירוק של חלבון השריר. * ראייה מטושטשת. * התייבשות ונשירת שיער, בגלל מחסור במינרלים וחלבונים. * עור יבש, חסר גמישות, שנראה ``זקן``, בגלל ירידת כמות הנוזלים ומחסור בוויטמין A. * ציפורניים שבירות ופריכות. * 15 אחוז מהחולים באנורקסיה מתים ממנה. אני מקווה שתשמרי על עצמך... שלך, תגל

גלי...31

New member
יעלי!!!

אמנם קצת בעיכוב....אבל.... בהצלחה בבגרות! רצית תשומת לב...קבלי.... וגם חיבוק ונשיקה!!! (תפתחי את הקובץ המצורף ותראי איזו הפתעה מחכה לך שם!!!) גלי

למעלה