אני רוצה ספויילר.

funkey monkey

New member
אני רוצה ספויילר.

שמישהו יגיד לי שהתלמיד עם המשקפיים הולך למות באחד הפרקים. הוא מנסה להצחיק יותר מדי :(

yaki123

New member
נ''ש-../images/Emo12.gif לשיר הפתיחה יש קליפ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

באתר של ערוץ 24 יש את הרשימה של תוכנית המבוקשים שאפשר להצביע יענו.. אז אני תמיד מצביע ופתאום ראיתי שיש את השמינייה שם.. אז בטח אם זה ייכנס למבוקשים זה לא יהיה קליפ הפתיחה של הסדרה.. זה לא יהיה עם השמות וזה.. בקיצור אני מזה סקרן לראות את הקליפ ובטח שגם אתם.. אז אנשים תירשמו לאתר של ערוץ 24 www.music24.co.il ותצביעו במבוקשים ללירון לב-השמינייה בקישור הזה: www.music24.co.il/Videos.aspx target=_blank>http://www.music24.co.il/Videos.aspx טנקיווו

yaki123

New member
תיקון בהודעה למטה../images/Emo26.gif

לכניסה לאתר תיכנסו דרך ההודעה הקודמת.. לכניסה לרשימת השירים במבוקשים (להצבעה) לחצו כאן

לא ראית את הקליפ?

יש אותו אחרי כל פרק
אחרי השיר סיום, משדרים את הקליפ עם לירון לב..

yaki123

New member
באמתתתתתתתת../images/Emo35.gif אני יראהה../images/Emo70.gif

לא ראיתייי

PikachU6

New member
...

בסוף כל פרק של השמיניה יש את הקליפ.... וזה בלי שמות רק עם תמונות של השמיניה ולא כתוב כלום.....

ספוילר בוהדעה של פאנקי ../images/Emo185.gif

ספוילר גם פה
: יש אנשים שלא יודעים שמישהו ימות..אז לא לשאול,וכרגע אי אפשר לדעת,ברגע שיגיעו תקצירים של הפרק נדע.

funkey monkey

New member
אין אצלי שום ספויילר...

סתם אמרתי את זה כי הוא מעצבן אותי אז אני רוצה שהוא ימות. :|

jack 1

New member
לתשומת ליבכם../images/Emo58.gif

יוצר הסידרה אמר שלא כל הדמויות בסידרה ישרדו את העונה הראשונה,אבל הוא לא אמר שזה יהיה מישהו מהשמינייה עצמה.

אז זהו ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

לדעתי יהיה ניסיון לחסל איה/ניני ויחסלו רק אחד מהם. או שזה לא מהשמינייה,אז אילן יכול להיות.

יכול להיות שמי שכתב צודק ../images/Emo185.gif

: תקציר של יום רביעי: אבי מוצא את דורי מעולף בשירותים . רוברטו מהפנט את דגנית בזמן שבן בן והעוזר של רוברטו מבלים בקניון. ליאורה נפגשת עם בעלי הקרקע לשם קניית השטח לפארק השעשועים. דדי מתקבל לעבודה בבית הספר. מיקה מוטרדת מהיחסים המתהדקים בין דורון ואלי. נטשה מוצאת את המתנה שהכין לה דורי. יכול להיות שאולי זה הוא שמת..

d o r o n d

New member
מאיפה יש לך תקצירים?

אני גם רוצה לקרוא..אתה יכול לתת קישור?

הנה של יום חמישי: ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

נטשה מבקרת את דורי ומודה לו על התיק שהכין לה. דגנית חולה בגלל הזריקה שקיבלה מרוברטו, ודדי נשלח ללמד את השמינייה. אלי מקבלת מכתב סחיטה בו היא נדרשת לעזוב את דורון. רוני ממשיכה לחכות שאילן יתעורר. היריבות בין אדם וניני מתגברת. שחקן אורח: טל מוסרי

למעלה