"אני רוצה" -משחק נחמד...

אבית../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

אבית הטמגוצ'י שלי
מעכשיו אבי היא הטמגוצ'י שלי
אבי היא הילדה הכי עצבנית בפורום מיכאלה יש לה תואר כזה
אבל העצבנות נובעת מאהבת יתר
אבי היא הכי נשמה וכל כך חמודה אין פשוט אין עלייה
(ושכחתי להזכיר שהיא קוטלת את כל מי שיורד עלייה

חן הדגה

New member
גנבת כינויים בובתית שלי../images/Emo99.gif

אבי את יצור מתוק, מוזר קרוע מצחיק משעשע מופרע פשושי חמוד מדהים ביצ'י, כמו מיכאלה מקסים מדהים ופשוט....מושלם
אוהבת אותך אבי

יעל, דיקי וחנשו!!!!

אתן פשוט מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מתה עליכן!! ויעלוש, אני נורא עצבן, אבל מכאן להוציא את זה עלייך?????? חס וחסה!! ועכשיו נוסטלגיה: איך אני זוכרת שתמיד הייתי מתעצבנת על כל הילדים המעפנים ששאלו- מה מיכאלה ורענן לא אחים??????.?.??.. אתם רואים שהםן התנשקו!!!! זה לחא ברור????????????????????????????????????????????????????????? גי'זס!! ואיך אני זוכרת שתמיד חנשו הייתה אומרת לי- אבי והקריזות!! ואת כל המריבות בצ'טים ואת הטריוויה שהייתה!!!! איזה לחץ זה היה.......

חן הדגה

New member
../images/Emo99.gif אבי והקריזות ../images/Emo99.gif

אבי והנוסטלגיה...|מאוהנב|
היו זמנים...
טחחח אוי ואבוי אני נשמעת כמו סבתא שלי...

זהו........

אנחנו נשמעים ממש זקנים: היו שמנים........................... נוסטלגיה...................................... היו ימים שהיינו צעירים ויפים............................. כאילו שעברו 30 שנה!!!!!!!!!! כולה שלושה חודשים בערך!!!!! אבל שלושה חודשים ארוכים ולא כיפים בכלל!!

אני ני ני ני ../images/Emo6.gif

מי שאומרת עליי משהו רע מקבלת מכות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעלושקה../images/Emo70.gif

הודעה באותה הדקה
-מרגש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרות

metuka15

New member
דיקדיקקקק

אני לא צריכה להגיד לך כמה אני אוהבתותך!! מואההההההה

לפי דעתי ../images/Emo23.gif

יעל היא כוסית לא נורמאלית ומהממת...
היא יפה לא נורמאלית ויש לה עיניים מהממות בצורה לא נורמאלית
(טוב מה יש לי עם המילה הזאת
) והיא גם חמודה וכוסית כבר אמרתי

כפרות../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

יפיופה איזה מאמיייייי

יעלושששששש

מדהימה! מצד אחד אתה רואה אותה ישר חושב "אומיי היא עומדת לתת לי אגרוף או וואט?!" אבל אז כשמכירים אותה רואים שהיא מלאך מדהים והיא נחמדה בטירוף!!! לאב יו מי אמור

חחח זה לא שאת נראת רעה,

בעצם כן, קצת
, אלב לא יודעת, את נראת כזאת, אמ, פרחה כזאת לא יודעת. אוף אל תעלבי את נראת מדהים כבר אמרתי לך, פשוט אני ראיתי אותך רק במפגש כזה, ובאת עם המון חורים בגוף
וזה נראה כזה קצת מפחיד.... אותי בכולופן.... אוף עכשיו אני מרגישה נורא.

חחחחחחחחחח לא יעלוששששששש

אני יודעת אני ניראת רעה כזאת!! כולם מקבלים את איך קוראים לזה את הרושם הזה שאני כזאת אחת שלא כדי לעצבן חחחחחחחחחח אל תרגישי רעעעעע וכן אני אוהבת פירסינג חחחחחחח... אל תדאגי אני מזה לא נעלבתת אני שמחה שאת אומרת לי את זזה כי אני באמת ניראת כזאת... אבל פרחה אני לא!!!

למעלה