אני רוצה מפה בבקשה אני נולדתי ב--31-8-1977 וחברה שלי 9-12-1978 האים כדאי למסד את הקשר??
ר רחלית2 New member 14/10/07 #1 אני רוצה מפה בבקשה אני נולדתי ב--31-8-1977 וחברה שלי 9-12-1978 האים כדאי למסד את הקשר??
ר רמי ד. New member 15/10/07 #2 ערב טוב על השאלה שלך יכול לענות רק לבך. ובכל מקרה, כדי לפתוח לך מפה, צריך שעת לידה מדוייקת, ואת מקום הלידה. רמי
ערב טוב על השאלה שלך יכול לענות רק לבך. ובכל מקרה, כדי לפתוח לך מפה, צריך שעת לידה מדוייקת, ואת מקום הלידה. רמי
א איש הכוכבים New member 16/10/07 #7 הפורום אינו מעניק עצות או תחזיות בנושאים שוני כך שאין מה לבקש זאת מרמי או ממישהו אחר. כאן רק מנתחים בכללי.
הפורום אינו מעניק עצות או תחזיות בנושאים שוני כך שאין מה לבקש זאת מרמי או ממישהו אחר. כאן רק מנתחים בכללי.
ר רחלית2 New member 16/10/07 #8 שאני יבין אתה פה בשביל לכתוב לקטול או לעזור ? זה ממש לא עוזר שאת מדלג על כל הודעה וכותב כאן אין תחזיות עדיף לשתוק
שאני יבין אתה פה בשביל לכתוב לקטול או לעזור ? זה ממש לא עוזר שאת מדלג על כל הודעה וכותב כאן אין תחזיות עדיף לשתוק
י יאיר טריבלסקי New member 17/10/07 #9 רחלי, זה פורום חובבים לימודי, תחזיות - אין פה וזה גם כתוב למעלה, בראש הפורום.