אני רוצה מישהי!!!!

אני רוצה מישהו

שיעשה כביסה, יבשל, פאנלים וחלונות כל יומיים, יסדר וינקה, יביא גם כסף הביתה וגם יוריד ממני את הילדים. לא נורא. אחד מתוך שש זה גם טוב.

דן צ

New member
תני לי לנחש? פאנלים?

אני מכיר גבר שכזה, קוראים לו נאן והוא מהפיליפינים.

אני בטוח שאני לא רוצה מישהי

ולא בטוח אם אני רוצה מישהו. אבל אם כן אז אולי רק בשביל היציבות. הבעיה שכשיש לי מישהו אני נהיה מהר מאוד לא יציב. ואז שוב מחפש מישהו בשביל להיות יציב. מסקנה: אשפוז כפוי.

De-Panther

New member
האנשים הלא גמישים האלה מה יהיה איתם

אני רוצה מישהי, לא בגלל שמשעמם לי(עדיף לישון
), לא בגלל הסקס(אם אין מין יש יד ימין), לא בגלל שכיף לחבק בלילה(יש לי כמה כריות), ולא בגלל שאני לא מגיע לנקודה הזאת בגב(כי אני מגיע לכל מקום בגב ובגוף), אני צריך מישהי רק בשביל שתדאג לי כשאני שוכח לדאוג לעצמי כי מה לעשות שאני לא יודע לדאוג לעצמי כל כך... זה לא שקורה לי משהו נוראי אחרי זה... זה סתם שאני לא דואג לעצמי

resputin

New member
אני מתלבט.

אני רוצה מישהו, בשביל להשים עליו את הראש בלילה ולהרדם איתו מכורבל, כשהחום גוף שלו מחמם אותי (בעיקר בחורף, אבל אוהב גם בקיץ). אני רוצה מישהי, בשביל לחבק אותה מאחורה בלילה, כשריח חזק (וטוב, למעיקים מכם שינסו להתבדח) מהשיער שלה, בעודי מנשק לה את הגב. :)

De-Panther

New member
יש לי פתרון בשבילך../images/Emo6.gif אתה תישן על..

מישהו ובזמן הזה מישהי תישן עליו גם כן ותיהיה בתנוחה שאתה רוצה עליה |אייקון של אורן במצב גאוני למרות שהוא לא יושן כשעוד כמה שעות יש לו בגרות במחשב|

nutmeg

New member
אבל זה נורא פשוט

כשרוצים מישהו בחיים לטווח ארוך בדרך כלל רוצים עוד אדם אחד בעולם שיוכל לספק את הצרכים הרגשיים שלך. אדם שיהיה שם בשבילך בשאתה שמח, כשאתה צריך חיבוק, כשרע לך, כשטוב לך... וגם כשאתה רוצה שקט ולבד. העניין הוא למצוא מישהו שרוצה בדיוק את אותם דברים ממך, ושלא תחשוב שרק מקבלים אלא גם צריך לתת... אם בן הזוג לא מספק את הצרכים הרגשיים שלך - במה הוא שונה מכל אדם אחר ברחוב?

zimes

New member
אני קונה את זה.

בתור חסרת-אחריות, פנטזיונרית, לא תמיד מודעת למיגבלותי - טוב שיש מישהו שדואג לי.

zimes

New member
ואו! איך זכרת?

היה אמור להיות בשבוע הבא, וביטלו (לאושרי הרב). > צימעס מתרגשת <

idanyd

New member
אני רוצה מישהי

בשיל לראות איתה את "רקוויאם לחלום".

idanyd

New member
טוב,

כתבתי מישהי מסיבה מסויימת. אמנם אני אוהב אותך, אבל מצטער - You're not my type