אני רוצה מישהי!!!!

jahnon

New member
את יודעת לסבן את הגב

כי אני חושב על עסקת חליפין, אני אעשה לך מאסג' את תסבני לי את הגב, כמו שאומרים יד רוחצת יד(גב).

Idan91

New member
ובנימה קצת, אבל רק קצת

יותר רצינית - הפעם הראשונה ששמעתי את צירוף המילים "חברות טובות" הייתה בנוגע לאסנת. (גיל שנתיים-שלוש, בנות הפעוטון חוזרות מהבריכה)

leeloo

New member
אם זה כל מה שאתה צריך..

אתה תעשה מישהו מאוד מאושרת אם אפשר לרצות אותך בכזאת קלות...

leeloo

New member
כן, שמעתי על המסז'ים האגדיים שלהם..

אבל לא יהיה לי מה לאכול.. ואם אין מה לאכול..

jahnon

New member
אני רוצה מישהי!!!!

אני רוצה מישהי, לא בגלל שמשעמם לי (ממש לא), לא בגלל הסקס (יש תודה לאל), ולא בגלל שכיף לחבק בלילה (יש לי דובי) אני רוצה מישהי רק בגלל שאני לא מגיע לנקודה הזאת בגב ואני צריך מישהי שתסבן לי בדיוק שם (כן כן כן שם או זה גדול). סיבה מטומטמת לא? למה לכם יש סיבה יותר טובה? אה כן? אז יאללה תנו את הסיבה שלכם, המטומטמת, האנוכית ואם אתם באמת רוצים אז הסיבה הרומנטית, נראה אולי נקבל את הסיבה האולטימטיבית.

resputin

New member
לא יהיה לך מה לאכול? ../images/Emo12.gif

מוזר, אני הסתדרתי שם חודש וזכור לי מאכלים מצויינים. במיוחד בטיולים למיניהם לכל מיני מקומות שכוחי אל. וגם אם לא, בעיה להכין אוכל? לאכול במלון? sea food? מה שכן, מסאג'ים אגדיים Here we come... שעה וחצי של תענוג נונ-סטופ, ואת לא מנחשת כמה הבחורות הקטנות האלה חזקות..

jahnon

New member
הלו הלו להרגע

ישנם עוד דברים, שיפה המקלחת להם

De-Panther

New member
מוכנה ללכת איתי למטריקס תמורה למסג'

הכי טוב שאני יכול לתת??
עברתי קורס של שנה במסג'ים
(טוב אז לא קורס... הלכתי במשך שנה למכון מסג'ים
) אבל למדתי לעשות מסג'ים ברמה טובה

דן צ

New member
אני צריך מישהי.............

כדי לעצור אותי במקום הנכון ובזמן הנכון

jahnon

New member
רק בשבילך, מישהו

לכל בנות הפורום מראש התנצלות על הפנייה לגברי הפורום אבל דבריי הופנו גם לבנות המין היפה (והאופה?) ותגובתכן תתקבל בברכה (שם אני יושב ושותה דקירי תות).

למעלה