אני רוצה לשתף...

liron rotlain

New member
אני רוצה לשתף...../images/Emo140.gif

שלום חבר'ה, מה שלום כולכם? מזמן לא כתבתי אך אל דאגה, אני תמיד כאן... רציתי לשתף אתכם בדבר דיי מעצבן שקרה לי. כולם יודעים שמד"א כרגע בכוננות ולמתנדבי נוער היה אסור להגיע להתנדב. ואז הוסיפו תקנה חדשה, שמאפשרת למתנדבים עם תער"ן, מעל גיל 17 להתנדב עם יעברו התשלמות.לי אסור לחזור להתנדב בגלל שאני עדיין לא בת 17. וזה נורא עיצבן אותי כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין 16 ל-17 ולמה כ"כ אסור לי להגיע להתנדב דווקא בגלל זה.... אני בטוחה שאתם יכולים להבין איזה מאכזב זה... אני יכולה להבין למה קבעו שרק מתנדבי תער"ן יכולים להתנדב אבל אני לא מבינה למה הגבלת הגיל..? בכל מקרה, זה היה בשבוע שעבר, אבל רציתי לשתף אותכם, לשמוע מה יש לכם להגיד... לילה טוב לכולם. אוהבת, לירון

גם תער"ן אי אפשר להבין

אשתף אתכם בסיפור: מתנדב בוגר בתחנה שלנו היה בנתב"ג והיה מחסור בחובשי תער"ן לקחו אותו לניידת אמרו לו "זה פה זה פה וזה פה מזל טוב... אתה חובש תער"ו" תכלס מלבד הפריסות אין דבר בתער"ן שלא לומדים עם הזמן (מה זה אינטובציה ועל תרופות" מעבר לעובדה שרוב מתנדבי התער"ן אצלנו הם לא בעלי רמה היסטרית ואני חושבת שיש לי הרבה יותר ותק הרבה יותר נסיון והרבה יותר ידע מרוב מתנדבי התער"ן אצלנו (כל השניים וחצי) ועוד דוגמא- מתנדב אצלנו בן 18 וחצי (מתנדב נוער כיוון שעדיין לא סיים יב) ועבר השתלמות מלחמה, מדריך ובעל נסיון שלא ייביש חובש שנמצא כ שנים טובות במד"א.... אסור לו להתנדב... אז גם את העובדה שלאנשים שלא עברו תער"ן אבל עברו מדריכים או בעלי נסיון וידע גדולים בהתאם לשיקול ועד התחנה לא יוכלו להתנדב

למעלה