אני רוצה לשתף אתכם

אני רוצה לשתף אתכם

במה שאני עוברת בימים אלו, אני בטוחה כי חלק מכם בודאי יוכלו להזדהות לפחות עם כמה מהדברים. המלחמה שעברה עלינו תפסה אותי באמצע ההכנות לקראת ארוע הבר מצוה לבני. הפעם אתרכז בבחירת אופי הארוע ומיקומו. אז ככה - חשבנו ורצינו לעשות משהו מיוחד ומקורי, ואז עלו האפשרויות של טיול בירושלים- שאז צריך טיול מותאם ונגיש והחלטנו ש"יום ספורט" בשיא הקיץ הוא לא אופציה מאוד אטרקטיבית, אם לוקחים חשבון את היציאה המוקדמת בבוקר מהצפון, ואת העובדה שעוד כמה אנשים במשפחה מוגבלים בנושא ( מפאת גילם או כושרם הלקוי) - אז על הטיול ויתרנו. לארח את כךל המשפחה לשבת יפה בבית מלון וכד'- זה עסק די יקר וכרוך בעלויות גבוהות, כך שבעצם חזרנו לאפשרות הפחות מקורית לחגוג באולם. וגם פה כמובן שהנכות קודמת כמעט לכל (צריך תמיד להתחשב בה...) - צריך לבחור : אולם נגיש, עם חניה נוחה, אולם מספיק מרווח על מנתת שנוכל להסתובב בין האורחים, וכו' . בקיצור, זה לא ממש פשוט, אם לאנשים יש התלבטות לקחת אולם יפה, עם אוכל טוב, אני צריכה לחשוב על עוד קריטריונים. חשוב לומר למי שטרם יצא לו שלארגן ארוע- חתונה או בר/בת מצוה היום זו ממש הפקה שלמה. צריך ללכת ולכתת רגליים, לבדוק מה כל אחד נותן , ולהשוות עלויות- ומה לעשות שכל זה מאוד מעייף פיזית, וקשה לנו כנכים שבעתיים. בפעם הבאה ( שאשתדל שתהיה קרובה מאוד) אמשיך להביא בפניכם צדדים נוספים ב"הפקה". אשמח לשמוע גם מכם על חוויות דומות. שלכם דניאלה

אנחנו היינו במשהו מעולה...

עשו קייטרינג של על האש שהאורחים שותפים בעשייה של פיתות ועוד.. זה היה בנחל אלכסנדר... נכון.. זה לא הכי נגיש אבל יש שם קטע לא עם חול שוקע.. ואני חושבת שזה יהיה קצת שינוי ל"נכים" והם שמחים מזה.. את אותו הדבר ניתן לעשות בפארקים.. הלאומי ברמת גן או בגן סאקר...

למעלה