אני רוצה לשלוח מכתב

אופיר(-;

New member
אני רוצה לשלוח מכתב

תלונה לחברה מסויימת בנושא תאונת דרכים ברכב. המכתב יישלח לחברה האמריקאית, ולכן רציתי לכתוב אותו באנגלית. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול לסייע במס´ מונחים "מקצועיים". איך אומרים באנגלית: - "השתתפות עצמית" (או דמי השתתפות עצמית) - "הצד הפוגע" (הצד השנ, שפגע בנו) - "חידוש הביטוח" - "סחבת בטיפול" תודה לכל מי שיכול לעזור! אופיר

okok4

New member
למה לא להתייעץ עם סוכן הביטוח?

הוא בטח יודע את המונחים המיקצועיים המדוייקים.

ikish

New member
עוד טיפ לאופיר

מצאתי אתר שמתייחס לזכויותיך וחובותיך במקרה של תאונת דרכים, שם מציינים משהו שיכול לעזור לך לנסח אחרת את נושא הסחבת: You are entitled to have your questions and concerns addressed in a prompt manner and to have your telephone calls returned promptly. צרפתי גם את כתובת האתר לעיונך...

ikish

New member
תשובה לאופיר

לצערי תשובתי הראשונה לא צלחה וקיבלת רק את התוספת הקטנה, אז נתחיל מחדש: הי. אני חיה בארה"ב כבר שנה וחצי ולצערי חלק מהמושגים אינם מיתרגמים בשל הבדלי תרבות. זה המיטב שהצלחתי לדוג עבורך בפוליסת הביטוח שלי: השתתפות עצמית - deductible הצד הפוגע - liable party/vehicle חידוש הביטוח - policy renewal סחבת בטיפול - אתה חייב לציין מה בדיוק היה פגם בשרות. רוב החברות מתחייבות לתת: accessible, convenient, and easy to use claim service. וכמו שכתבתי בהודעה השניה אתה יכול לציין שלא קיבלת prompt service. מקווה שזה נותן לך קצה חוט... בהצלחה!

למעלה