אני רוצה לקנות עוד! יש כאן למישהו מושג איפה קונים את כלי הנגינה המיוחד הזה??
A AviHayun New member 6/10/04 #1 אני רוצה לקנות עוד! יש כאן למישהו מושג איפה קונים את כלי הנגינה המיוחד הזה??
A AviHayun New member 6/10/04 #4 אני לא מתבדח. אני רציני. נחום! יש מצב שאתה יודע משהו?? או אולי תשאל איזה מישהו שאנחנו מכירים ואוהבים??
אני לא מתבדח. אני רציני. נחום! יש מצב שאתה יודע משהו?? או אולי תשאל איזה מישהו שאנחנו מכירים ואוהבים??
N Nahoum New member 6/10/04 #5 אני יכול לברר לך בירושלים. אתה לומד כאן, נכון? אני אברר לך איפה מוכרים עוד כאן בירושלים. .
ס ספיר 2 New member 6/10/04 #7 אביי... אני רשמתי ת'הודעה הזאת! לא נחום.. חחח היסתכלת על הכינוי של נחום וענית לי בשמו של נחום??? חחחחחחחחחחחחחח
אביי... אני רשמתי ת'הודעה הזאת! לא נחום.. חחח היסתכלת על הכינוי של נחום וענית לי בשמו של נחום??? חחחחחחחחחחחחחח
N Nahoum New member 6/10/04 #3 בכל חנות כלי נגינה שמכבדת את עצמה. אבל אתה יודע לנגן עליו? זה מסובך, רבעי טונים, לא חצאי. קשה..
E ezraz New member 6/10/04 #6 נחום תנסה לשאול את עמיר אולי יש לו איזה עוּד שהוא רוצה למכור? ואז אבי ירוויח עוּד שהוא גם מזכרת מהזמיר (אמנם זה יעלה לו אבל בכל זאת מזכרת).
נחום תנסה לשאול את עמיר אולי יש לו איזה עוּד שהוא רוצה למכור? ואז אבי ירוויח עוּד שהוא גם מזכרת מהזמיר (אמנם זה יעלה לו אבל בכל זאת מזכרת).
A AviHayun New member 6/10/04 #11 לא שמתי לב שענית לי... בטח שאני יודע... אני מנגן על כל דבר שמשמיע מוסיקה...