אני רוצה לפרוק...

BBlackBird

New member
אני רוצה לפרוק...

אתמול ישבתי בלילה עם ידיד שלי והוא סיפר לי על חברה שלו. הוא סיפר לי כמה טוב להם ביחד. הם זוג ממש חמוד ואני נורא שמחה בשבילם. אבל אני גם מקנאה, זה משהו שאני אף פעם לא אודה בו בפני מישהו. אני לא רוצה מישהו, אני רוצה לרצות מישהו. הוא שאל אותי מה איתי. אמרתי לו שאני לא רוצה חבר. הוא שאל למה, ואמרתי שפשוט לא בא לי. הוא אמר לי שזה מצחיק שאני הכי בוגרת ביננו ובכל זאת בקטע הרומנטי אני כמו ילדה קטנה. סיפרתי על האולי א-מיניות שלי לחברה שלי. לא כי רציתי, אלא כי הייתי שיכורה ודיברתי שטויות. היא אמרה שלדעתה זה יעבור. הא-מיניות (האולי זמנית) שלי זה ילדותיות? זה פחד ממערכת יחסים? או שזה אמיתי? אוף למה אני לא נורמלית בשום קטע? הכל צריך להיות אצלי מסובך.

אם את

בת 17, אז לא הייתי קופצת לשום מסקנה. לא "כן א-מינית" ולא "לא א-מינית". הנה גאיה ידעה כבר בגיל 16 מה הנטייה שלה (או אי-הנטייה XD). ראיתי שתי לסביות שאחת מהן ידעה כבר בגיל 11 שהיא לסבית. ויש כאלו שהאסימון נופל אחרי גיל ה-30 (כמו אצלי). אני חושבת שלא לכולם מתאים מערכת יחסים (לא משנה איזה גיל). את יכולה לקרוא לזה ילדותיות, אני קוראת לזה עיצוב האישיות. אין שום סיבה להתחיל מערכת יחסים אם בן אדם עדיין לא בשל לכך. ואם בתוך תוכך את לא מרגישה מוכנה לכך, תעשי מה "הבטן" אומרת ולא מה שאחרים אומרים. מערכת יחסים זה לא פרחים ופרפרים. זה עבודה, זה השקעה, ולפעמים יש הרבה כאבי ראש. בד"כ מראים לך רק את הצד "היפה" ואז את מתחילה לקנא, אבל אל תשכחי שיש גם בעיות. וגם הזוג "החמוד" שלך סובל מהם, אבל הוא לא יודה בפניך (ואולי גם לא לעצמו).

../images/Emo45.gif ורק רציתי להוסיף להודעה המצויינת הזו

שבגדול, בגיל 17, אף אחד לא נורמלי
זה פשוט גיל מלא תהיות והתלבטויות ובעיות ותסכולים. ולא שאח"כ הכל מתיישר ונעשה ברור, אבל זה לא בעוצמות של גיל 17.

שום דבר חדש - תזכורת..

היא כתבה: "אוף למה אני לא נורמלית בשום קטע? הכל צריך להיות אצלי מסובך." אז היה חשוב לי לציין שזה ככה כמעט אצל כולם בגיל הזה בלי קשר לא-מיניות. כל אחד והצרות שלו..

אממ...

א. אל תהיי קטנונית. התכוונתי לעוצמות השוני. בגיל הנעורים החריגות והקצוות של כל אחד הרבה יותר גדולים. ב. ציינתי שזה לא נעלם לחלוטין אלה רק נעשה פחות קיצוני...

p019

New member
כמה שציניות לא עוברת בטקסט

צריך להמציע פונט ציני

snoopytush

New member
אני גם לא מרגישה בשלה למערכת יחסים

לכן אני נמנעת. אני דווקא יודעת שאני רוצה בודאות אבל כרגע אני לא מוכנה וכמו שהמבורגר ציינה זה כרוך גם בכאב ראש אז רק אם ממש רוצים עושים... אני כרגע ראש קטן ;)

MirrorElf

New member
אני בגילך ואני כמוך (פחות או יותר)

אני ממש לא מעוניינת כרגע באף אחד. מלא פעמים שאלו אותי: "יש לך חבר?" ועשיתי להם פרצוף של "WTF? על מה לעזאזל אתם רוצים ממני?! leave me alone!" בתכלס, לראות זוג סטרייט עושה לי רע, אבל כשזה מישהו קרוב אלי, אז אני כמוך מקנאה. לא יודעת ממש במה... היי את לא לבד
- מי ייתן ותחושת התבלבלות תעבור
(לא מדברת על הנטייה! מבחינתי שתנטייה שלך תהיה כלפי קיקלופים - מי אני שאשפוט
)

snoopytush

New member
לי דווקא זוגות עושים את זה

ראיתי תמונות חתונה של טל מוסרי ורציתי להחליף את הכלה.... אבל אני לא מחוברת לעצמי וזוג זה אחד ועוד אחד ובקושי אני מסתדרת עם האחד שלי:p

MirrorElf

New member
*כותרת כל שהיא*

לא בדיוק אותו הדבר וגם לא בדיוק שונה - פחות או יותר

למעלה