אני רוצה לספרבעיה

אני רוצה לספרבעיה

טוב בטח אין תשובה לכך אבל אני רוצה להוציא מליבי את זה... אז ככה... אני לא מפסיקה לחשוב על שבויים,על הלוחמים האמריקאים כל היום הם בראש שלי אני ממש עצבנית מכך! אין לי הרבה מצב רוח!!!!!!! אני לא מפסיקה בזמנים יותר אדישים לחשוב על מצב המדינה, על הקופה על הקיצבאות לילדים שרוצים לקחת. שלא תטעו זה לא נוגע לי אישית לי ב"ה יש הכל. כואב לי על עניים, על פצועים הרוגים אני לוקחת אותם אישית ללב וקשה לי לפעמים לראות אנשים מדברים שטויות כמו "אין לי שמלה,חולצה" לאירוע. כאילו הכל לפעמים מתגמד הבל הבלים...למרות שגם אני לפעמים אבל שאני חושבת על זה אני נגעלת מעצמי שאיך אני מרשה לי לקנות או להנות ממשהו. כי במקום אחר אין להם את הרגע הזה... אפילו על עמים אחרים כואב לי אם יש שם רעב מלחמה, רצח וכו'. נמאס לי כבר מזה שיצא לי הרגש הדפוק הזה!!!!!!! אתמול בקשו ממני ילדיי לקחת אותם למסעדה אמרתי להם חוצפה! עכשיו יש מלחמה! זה בראש שלכם מסעדה? ואני עוד ניקראת בחורה אופטימית חייכנית עם מלא חוש הומור...עד שהמחשבות מאפילות . תודה על ההקשבה חחחחחחחחחחחחח אם בכלל

טאKילה

New member
אילה מחשבות לא מאפילות..../images/Emo142.gif

את חושבת בצורה הכי אנושית,את חושבת כמו רבים אחרים, העלת את המחשבה על הדף,החשיבה שלך הגיונית ונכונה,את בסדר.

kuzary

New member
קצת ציניות ../images/Emo67.gif

אומרים "צחקי והעולם יצחק איתך. בכי והעולם יצחק לך". האמת לדעתי נמצאת אי שם באמצע.

תודה לטקילה וכוזרי הצחוק הוא המוטו

אצלי...רק שליפעמים המודעות בעולם מציקה לי.

לא סיצוש אל תתנצלי...

לכולנו יש את המועקה הזו על הסבל אם זה של שבויי המלחמה הארורה שהייתה חייבת לבוא בגלל איזה רודן מטומטם, אמן ויקבל בגהנום את מה שהוא צריך לקבל! והלב שלנו נקרע לראות את אותם שבויים מבוהלים שעוברים לבטח שם את שבעת מדורי הגיהנום.. שלא נדבר על המצב הכלכלי שמדרדר מיום ליום במדינה שלנו, שממש הופכת להיות מדינה מהעולם השלישי, חוצפה וחרפה זוהי מדינה שמעודדת ילודה אלוהים ישמור!! חותכים בקיצבאות של המסכנים, צאו לעבוד אומרים להם, רק שאין עבודה במדינה המחורבנת הזו.. אני יכולה להבין את כאבך ואת הבעיה שאת מרגישה כי כולנו בעצם חיים כאן במדינה המתוסבכת הזו, אבל ציצוש ילדייך לא אשמים אם את יכולה להקצות להם את התענוג מסעדה אזי הם לא צריכים לסבול...אל תהיי נוקשה איתם, הם לא אשמים שיש למעלה בשילטון שלנו שרים ואנשים חסרי מצפון שממררים לנו האזרחים את החיים ואת הנפש הבריאה..

Mוניk

New member
סיציליה1 מאמי

את צודקת שיש המון עוני וסבל בעולם אבל אין מה לעשות, את לא יכולה להעמיס הכל על הלב שלך גמני טיפוס מאוד רגיש וזה עולה לי לו פעם בבריאות שלי הייתה לי תקופה שתרמתי מעצמי מזמני ועוד. כרגע אני בפסק זמן מסיבות אישיות. אבל את בהחלט יכולה לעזור לעצמך ולקבל סיפוק ענקי מכך שתתרמי מזמנך את יכולה להתנדב לעזור ביה"ח הקרוב למקום מגורייך במח' ילדים או קשישים, אין לך מושג כמה שזה עוזר ויש עוד עמותות כאלה שמחפשים מתנדבים זה יעזור לך ואת תפיקי מכך סיפוק עצמי עצום אפילו 4-5 שעות בשבוע זה מאוד עוזר (וזה לא עולה לך כלום) רק הנאה וסיפוק עצמי - זה תקבלי והמון בהצלחה סיציליה1

אז זהו! בסוף לקחתי אותם למסעדה

לא היתה לי ברירה והלחץ. ובאת לגבי התנדבות אני במשא"ז בי"ם פעם בשבועיים. אבל לא ממש עוזר למחשבות...שמפתיעות אותי. ואפשר בבמה זאת לומר שאני שונאת את כל המוסלמים הברברים עם עינים של חיות רעות ומסריחות !!!!!!!!! הכל בשם הדת המוסלימית העולם בצרות!! נמאס לראות את הרוע שלהם כולםםםםםםםם . סליחה מכם! תמשיכו..

ושוב יקירתי אל תתנצלי..

המטרה של הפורום והכתיבה להוציא את הכל החוצה גם שאנו שמחים כועסים עצובים או סתם מהרהרים בקול.. ואני נוטה להסכים עם שכתבת(למרות שיהיו כמה שלא יאהבו שאנחנו מכלילות את כל המוסלמים) אני מרגישה ששבעתי גם מהדת המוסלמית מהשהידים שלהם מהאללה שלהם שמצדיק את כל האלימות הזו ואת כל הטבח והאכזריות הזו. ציצוד אוהבת אותך יקירה מבינה את זעמך, מרגישה פחות או יותר כמוך שולחת לך
קים ומקווה שמחר תרגישי יותר טוב ופחות זועמת..

ציוצוש והרי הרעיון שלי../images/Emo62.gifקבלי ..

חיוך שמביא איתו אופטימיות מקורל הקטנה שלי..והיא שולחת גם נשיקה

חן חן ותודה על החיבוק החם

ולא אכפת שמשהו יכעס אני גרה וחיה באיזור שיעי כזה ואני יודעת על מה אני מדברת. רעות בדם זרע עמלאק יש בם בכולם!!!!! תביטי טוב בעינים שלהם ותראי על מה אני מדברת.

ואני רוצה לספר דוקא בשירשור שלך..

שזאתי הקטנה שם מהתמונה ששלחה נשיקה, פשוט הורסת אותי.. היא בת ארבע והשפה שלה עם המטת האותיות הורסת אותי פה מצחוק
מתה עליה איזה ילדה חכמה היא כמו וליום ללבי בחיי כל פעם שאני מרגישה קצת עצ'בנית או עצובה קוראת לה שתספר לי סיפור ומיד ה
שלי נמס כמו מרגרינה.. ציצוש איפה ילדודס שלך לכי הביתה שבי איתם בקשי שיספרו לך סיפור חבקי אותם..ותראי עד כמה זה מרגיע, יותר טוב מכל דבר אחר בחיי..

יש לך ילדה יפה וחיננית מתוקה חחח

הילדים שלי עדיין לומדים עד 16.00 אח"כ מגיעים ואבא בבית עד שאני מצטרפת לדגל. תודה על העידודים את מקסימה.

danistar

New member
אני מבין את הרגשתך ..

אבל .. אל תשכחי שזו לא מלחמה שלנו . נכון יש שם חיילים שבויים אבל מה שמעניין אותי ובעצם די מכעיס אותי ( למרות שלומר את האמת לפי איך שהמדינה הזו נראית אני כבר לא מתפלא ) זה שיש בלבנון ארבעה חיילים ישראליים ( כולל רון ארד ) ואזרח שמוחזקים בשבי כבר תקופה ארוכה מאוד ואף אחד לא עושה כלום לשחררם .. הרבה מילים יפות , יותר מס לשון נאמר וכלום לא נעשה . עכשיו בקשר לאמריקאים .. בתור מישהו שחי בטקסס ומכיר את ה "פרסונות" הללו אין הרבה מה לעשות בוש לא ירגע עד שהסיפור לא יגמר וראשו של סדאם חוסין יוגש לו על מגש . בקשר למסעדה .. את יודעת משהו .. לכל הרוחות עם מה שקורה מסביב מגיע גם לנו האזרחים הקטנים להינות קצת ואם לכל הממשלה הדפוקה שלנו מותר להמשיך לחגוג ( הם הרי לא בטווח התוכנית הכלכלית , אין קיצוצים בכמות וגודל משרדי הממשלה או באורך הוולוו של השרים ) כל אז גם לנו מותר מידי פעם להנות ....

חן (*_*)

New member
סיציליה חמודה, כמוני כמוך, אבל....

אני כל הזמן, מנסה לתעל את רגשות הצער והרחמים על אנשים שהגורל לא האיר להם פניו- ב-עשייה. עזרה לזולת, התנדבויות שונות, רומות כאלו ואחרות, אירוח לסעודות שבת וחג, קניית ביגוד ומזון וחלוקה לנצרכים, טיפול פרטי בהתנדבות, תמיכה נפשית וכספית, ועוד.......... בעשותי כל אלה, אני גם מפרגנת הנאות לעצמי, ללא יסורי מצפון. אשרייך שאת חשה כך, ואל לך לחשוב שאת מוזרה, שו שמחשבותייך אפילות. אץ אדם רגיש לזולת ואנושית. הלוואי וירבו כמוך.

Mוניk

New member
אני יכולה גמ לכנס לאי סי../images/Emo3.gif דני יס

חחחעעעעעה

למעלה