אני רוצה למות...

Darkmatter

New member
היי

אני מרגישה היום די טוב. לאחי החמוד (!!!!!!!!!!!!!!!) יש היום יומולדת 23!!! הוא ממש ממש מתוק!! אני פשוט מאוהבת בו! חחחחחח בקיצור, בינתיים אני מרגישה ממש בסדר. אבל תמיד בשבת הכי קשה לי... אני לא יודעת איך אני אעבור את השבת ובכלל אני עדיין לחוצה מהכל... שבת שלום!!!

אופס ...

עברנו דף, אז לקח לי זמן לראות את ההודעה. שמחה שהיה לך נחמד ביום ההולדת של אחיך. ואיך עברה השבת? ואגב, האם את מתחילה כבר להרגיש קצת את ההשפעה של הכדורים?

Darkmatter

New member
.....

חחח עוד מעט אנחנו כבר בדף השלישי. :) וואו השבת כבר נראית רחוקה עכשיו. אבל היה מאוד קשה. שפכתי על היד שלי מים רותחים (וואי לא נעים לספר את זה...). אממ.. נראה לי שאני מרגישה קצת את ההשפעה של הכדורים. אני עדיין מדוכאת והכל, אבל בימים האחרונים לא היה לי את הלחץ הזה בחזה (היום דווקא היה לי אותו ועדיין יש. כתוצאה מכעס של מישהי. כל פעם שאני שומעת מישהי כועסת או בוכה, אפילו אם אין לזה שום קשר אלי, אני נכנסת ללחץ. יש לי גם פחד כזה שמשום מה זאת שכועסת כועסת עלי והיא תבוא לצעוק עלי. ואז מעבר ללחץ העצום, אני מרגישה צורך לבכות וגם לפגוע בעצמי. קצת מוגזם, מה?). אני גם מרגישה בימים האחרונים פחות צורך לפגוע בעצמי. אז אני מניחה שיש קצת שיפור...

....

כן, מה? ככה אנחנו יכולות להתכתב לנו בשקט ... שמחה לשמוע שיותר טוב, ושאת מתחילה להיות רגועה יותר. אשמח לשמוע עוד על ההישגים שלך. אחלה הישגים. אני מאוד גאה בך!

Darkmatter

New member
עמוד שלישי...

סקאלי(הכינוי שלך לקוח מ"תיקים באפלה"?), סתם בא לי לשתף אותך... למרות הימים האחרונים הלא כ"כ רעים, אני עדיין עושה לעצמי חתכים קטנים. בהתחלה עשיתי לעצמי ביד. ועכשיו עברתי לרגל. הייתי די יצירתית היום בחתכים שלי(ציירתי סמיילי עצוב וכתבתי "כשלון" ו-"PAIN") אז צילמתי את זה... חחח איזה הזוי. אני מנסה ללמוד עכשיו, אבל אני לא יכולה להתרכז. :/ לילה טוב.

אני מניחה

שהדרך להירפא ולהתגבר אינה בקו ישר ועולה, כמו שמן הסתם היינו רוצים, אלא אם מתקרבים ומסתכלים מקרוב רואים שיש קצת ירידות, עליות, לפעמים נסיגות קטנות לאורך הקו. אך בסה"כ נראה לי שהכיוון שהוא התקדמות, לא? את משיכה עם הפסיכולוגית, נכון? היא יודעת מכל מה שקורה, נכון? אה, ו-כן, סקאלי בא בעקבות ההיא מתיקים באפילה [לא מתוך איזו הערצה או משהו כזה, פשוט ביום שנרשמתי לתפוז עם הניק הזה, בדיוק ראיתי קודם תיקים באפילה...

Darkmatter

New member
אני מפחדת...

סקאלי, עשיתי לעצמי עכשיו חתכים עמוקים יותר מבדרך כלל. פשוט לא הרגשתי כאב בכלל כשעשיתי את החתכים הרגילים אז חתכתי עמוק יותר. זה מדרדר. אני לא יכולה לשלוט בזה. הרגל שלי כואבת. זה ממש שרף כששמתי פולידין. זה צבע את החתכים... אני כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ מפחדת עכשיו. יש לי סחרחורת. מה עשיתי?!?! מה יהיה איתי?!?!

דארקי,

אני מבקשת שמייד תיצרי קשר עם הפסיכלוגית שלך ותעדכני אותה. את מבינה שהיכולת שלי לעזור מרחוק היא מוגבלת, ומעבר לכך, חייבת להיות כאן התערבות של בעל מקצוע. הזעקה שלך היא מובנת, אבל את בעצמך מתחילה להקלוט שזה יכול להפוך להיות יותר מסתם זעקה. ספרי לי בבקשה שיצרת איתה קשר ועדכנת אותה לגבי מה שהיה בלילה. אנירוצה לשמוע ממך שהתקשרת וסיפרת, ומה היא אמרה.

Darkmatter

New member
אין סכין :(

הייתי אצל הפסיכולוגית שלי היום. הראתי לה את החתכים מאתמול וגם הראתי לה את הסכין. היא קצת דאגה מזה שאני מתחילה לחתוך עמוק יותר ומזה שהסכין די חלודה. היא ביקשה ממני להשאיר את הסכין אצלה ואחרי התלבטויות רבות הסכמתי. אני די מתגעגעת לסכין שלי עכשיו. :+/ הולך להיות לילה קשה בלי הסכין. נראה לי שמחר אני אקנה סכין חדשה (פששש.. רשמתי את המילה 'סכין' 6 פעמים עד עכשיו, למעשה 7.). בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוי אוי... ריקנות, כאב, פחד, שנאה עצמית- ואין ****.

וואוו, איזו אמיצה!

כל הכבוד לך. איך עבר הלילה? ומתי את רואה אותה שוב? ובכלל, באיזו תכיפות את רואה אותה?

Darkmatter

New member
אוקי דוקי.

אני אחזור לי כעת לספר השישי של הארי פוטר... תודה, סקאלי.

Darkmatter

New member
סקאלי, מה נשמע?

חזרתי מהפסיכולוגית שלי. סוף סוף סיפרתי לה על איזשהי תקיפה מינית שעברתי בילדותי. אני מרגישה הקלה ועם זאת מתח. בכל מקרה, אני ממש שמחה שסיפרתי לה.. אחח...

מעניין ...

במסגרת הדוקטורט שעשיתי בזכותך
על נושא הפציעה העצמית, הבנתי שהסיפור הזה נפוץ בקרב נשים שעברו התעללות מינית. הספקת לא מעט, ילדה, מה?

Darkmatter

New member
אחח.. כן איזה כיף לי

בכלל אני מתאימה לפרופיל הזה. קצת התעללות מינית, קצת פיזית, הרבה נפשית ואפשר גם להגיד שה"סביבה לא מאשרת" או וואטאבר.... חחחח... איזה מזל רע. אגב, יצא לי לראות ת'תמונה שלך בכתבה הזאת של בנות ללא אם. הורדתי אותה אתמול. חיחי.

למעלה