אני רוצה למות...

Darkmatter

New member
אני רוצה למות...

אין לי כח יותר. אני שונאת את עצמי. הכאב והפחד לא עוברים. התחלתי לעשות לעצמי חתכים קטנים עם סכין וזה גורם לי להרגיש יותר טוב אבל רק לקצת זמן. אני רוצה כ"כ למות, אני צריכה למות.

שלום לך

כל שאוכל להציע מכאן הוא חיבוק גדול תמיכה וירטואלית ועצה לטפל בעצמך. את יכולה ללמוד לראות את הדברים בצורה שונה וממקום אחר, כמעט כל דבר ניתן לראות במספר דרכים, ואת יכולה ללמוד לעשות זאת ולשנות את הכאב והפחד למשהו אחר. האם יש איתך מישהו תומך? האם יש באפשרותך לפנות למישהו שיהיה איתך ברגעים הקשים? נשמע לי שאת זקוקה לעזרה מקצועית, נסי לפנות לכזו - כל דבר שנראה לך מתאים - והתחילי לעבוד על הדברים כך שתלמדי לאהוב את עצמך, בטוחה שיש לך מה לאהוב... מחזקת אותך

Ofra m

New member
דחוף

תפני לער"ן זו עזרה ראשונה נפשית שאת ממש חייבת לקבל ברגעים אלו ממש,אל תדחי זאת ואת תראי שאחרי שיחה איתם הם יעזרו לך מאוד, אנא אל תחשבי על משהו פזיז,שתפי אותנו כאן ונראה במה נוכל לעזור לך, תבטיחי לי שאת לא עושה שום דבר כזה כמו סכינים וכאלו טוב????

hartuvim

New member
נשמע לי ממה שכתבת

שמאוד מאוד רע לך (וגם זה בלשון המעטה). אני יודעת שזה כואב,אני מאמינה שאת באמת חושבת שאין סיכוי שזה יעבור ואולי את אומרת לעצמך "מה יעזור לי לדבר על זה" אבל אין שום ספק שגם מה שאת כן עושה כדי להרגיש טוב לא יעזור לאורך זמן. (ובעצמך אמרת שזה גורם לך להרגיש טוב אבל רק לזמן קצר). אל תחכי עוד! יש מה לעשות וזה כן יכול להשתפר. אני מצטרפת לחברות כאן שדואגות לך ומבקשות מאוד שתפני לאדם מקצועי לבקש עזרה. את לא חייבת לסבול, ואני מבטיחה לך שאפשר להתאבל ולכאוב גם ללא הסבל הקשה מנשוא הזה.
שירה.

Darkmatter

New member
......

רשמתי פה כבר מתישהו שאני בטיפול פסיכולוגי. אבל הכל כ"כ רע. בחיים לא הרגשתי ככה. תמיד חשבתי שדברים יכולים להשתפר, אבל עכשיו אני יודעת שכלום לא ישתנה. אני לא יודעת בכלל איך אני עדיין חיה. ולמה בכלל נולדתי. גם אין לי מוטיבציה לאכול. אני בכלל לא מרגישה רעבה. ירדתי כבר ל-41 קילו. היום התחלתי לקחת כדורים אנטי- דיכאוניים. נראה מה יהיה. בחיים לא חשבתי שאני אדרדר עד כדי כך שאני אקח כדורים שכאלו. אני כ"כ כ"כ כ"כ דפוקה. אני מרגישה עכשיו קצת יותר טוב. כאילו אני עדיין רוצה למות, אבל קצת פחות. מעניין מתי אני אשבר לגמרי ואתאבד. מדהים שאני עדיין חיה. אני כבר 99.9% מתה. זה כבר לא משנה מה יקרה ל0.01% ה"חי" שבי. סליחה על כל התכנים הדיכאוניים, ותודה לכן.

בואי הנה ... [ולתשומת לב כולכן../images/Emo41.gif]

קודם כל אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב. ואני מאוד שמחה שנכנסת הנה גם כשלא הרגשת טוב כדי לעדכן אותנו. ובבקשה אף פעם אל תתנצלי על תכנים "דכאוניים". בשביל מה יש פורום מיוחד לבנות ללא אם, שמבינות אחת את השניה, אם גם כאן נצטרך להתנצל? אז בואי נעשה עסק - כשרע לך [ובעצם, גם כשטוב...] פשוט תכנסי לכאן. בואי גם תשימי לב שלמרות כל הרע, ולמרות הדכאון שלך, את רוצה לחיות. את לא ממש חתכת לעצמך את הורידים, אלא עשית חתכים קטנים. הלכת לטיפול. נכנסת לכאן והתרעת. את רוצה לחיות, יקירתי. את רק זועקת לעזרה. וזה טוב מאוד. טוב מאוד שהפעלת את "הסירנה", את מנגנוני ההגנה. זה טוב שאת בטיפול, וזה מצוין שהתחלת לקחת כדורים. הכדורים לא בהכרח יכולים להתחיל להשפיע מייד [אני לא יודעת איזה סוג כדורים יש לך, אבל אולי המטפל יוכל לומר לך], ואת צריכה לקחת את זה בחשבון. אני מאוד הייתי שמחה לדעת שהמטפל/ת שלך מודע/ת למצב. אם לא, חשוב מאוד ליידע. זאת משימת "שיעורי בית" בשבילך - פשוט לעדכן אותו/אותה שזה קורה [החתכים, המחשבות האובדניות בעוצמתן הנוכחית]. בואי נעשה עוד עסק - בואי נחליט שבמשך השבוע הקרוב, את מפסיקה לחתוך לעצמך את הידיים, מנסה לחשוב כמה שפחות מחשבות אובדניות, ואומרת לעצמך שאת בפסק זמן, ונותנת לכדורים להתחיל להשפיע. פשוט פסק זמן. תכנסי לכאן, שתפי אותנו במה שקורה. אני מתנצלת מראש שרוב השבוע לא אהיה נגישה לאינטרנט [אני בסדנא של שבוע], אבל אני מבקשת מכל הגולשות האחרות לשים לב ולהיות קשובות. מה את אומרת, יקירתי? ניתן לזה צ'אנס?

ועודג משהו חשוב

לשעת מצוקה: כמו שעפרה אמרה - אפשר ורצוי בשעת מצוקה לפנות לער"ן, עזרה ראשונה נפשית, 24 שעות ביממה: טלפון 1201, גם מטלפון נייד. אי סי קיו: 454029600 בנוסף, קישור לאתר של ערן.

Darkmatter

New member
.....

סקאלי, אני מניחה שההתנצלות על התכנים הדכאוניים היא בגלל שאני בחברה לרוב לא מראה שאני מדוכאת ולא מספרת יותר מדי דברים, להיפך אני דווקא תמיד בין האלו התומכות, העוזרות והמצחיקות וזה מוזר לי עכשיו להיות הנתמכת. אמממ... היתה לי שבת נוראית. קבעתי להיפגש עם חברות, אבל לא הלכתי. ממש לא היו לי כוחות לצאת מהמיטה. רציתי קצת לשרוט את עצמי עם סכין או לדפוק את היד בריצפה (כמה פתטי.. אני יודעת...)אבל עצרתי את עצמי. אתמול בערב דווקא היה די נחמד. הכרחתי את עצמי לצאת וקצת נהניתי. אבל עכשיו אני שוב נטולת כוחות. ואין לי כח להעביר עוד שבוע....
בכל אופן, אני מאחלת לכולן שבוע מעולה.

שלום Darkmatter

ציינת באחת הפעמים שאת בטיפול פסיכולוגי. האם המטפל/ת שלך יודע/ת את מצבך האמיתי או שגם בטיפול את משתדלת שלא להראות את העצב/דכאון? לפעמים יש נטיה "ללבוש" מסיכות ולהציג פנים שמחות או להסתיר את מצבי העצב דכאון וכו' כדי שלא להעיק או כדי שלא ירחמו או מסיבות שונות אחרות, ואז הסביבה (ואפילו הקרובה...) לא באמת מודעת למצב ולא יכולה לעזור גם אם הדבר ניתן... חשבי אם את עושה זאת, ואולי בדרך זו אינך מאפשרת לאנשים הקרובים לך או אפילו למטפל/ת שלך לעזור יותר. בנוסף, לקיחת כדורים בתקופות מסוימות של החיים, אינה אומרת שום דבר עלייך למעט העובדה שאת נמצאת במצוקה כרגע, ובמצבך העכשווי את זקוקה לעזרה. אין בזאת כל אמירה אחרת לגבייך, כך שזה לא אמור להפריע לך. נסי להיות בחברת אנשים גם אם את מרגישה שזה נובע מצרכים של טיפול בעצמך... עובדה שנהנית אתמול,והיה לך נחמד כשהכרחת את עצמך ויצאת. לפעמים צריך גם לעשות דברים כאלו כדי לעזור לעצמך. הרשי לעצמך גם דברים נעימים וטובים... תני לעצמך את הצ'אנס להירפא... שבוע קל ורגוע

הי לך, ../images/Emo39.gif

אני מקווה שתמצאי בתוכך את הכוחות הדרושים ושיהיה לך שבוע טוב!

היי דארק.

קודם כל, יופי שחזרת לשתף. וכל הכבוד שאת מנסה. אז נכון, בבוקר לא הצלחת, אבל בערב יצאת ואפילו קצת נהנית. לא נשאר לך עוד הרבה ל"עסק" שלנו - שבת כבר עברה, וראשון כמעט עבר - אז נשארו לך עוד 5 ימים! ממש קלת, לא? ועוד משהו, חשוב לדעת מהמטפלת תוך כמה זמן ישפיעו התרופות. ניסיתי לברר, אבל מסבתר שעם כל תרופה זה אחרת. אז תשאלי אותה, ואם בא לך - שתפי אותנו. ועכשיו, תתכונני לקבל חיבוק:

Darkmatter

New member
אתן מדהימות!!!

נשבעת לכן- אני מאוהבת בכן. אתן באמת באמת מקסימות. ההודעות שלכן גרמו לי לחייך. בקשר לשאלות שלכן, המטפלת שלי יודעת עלי הכל וגם 2 חברות מאוד מאוד טובות שלי. המשפחה לא יודעת כמעט כלום. ואני מעדיפה שהם לא ידעו. במיוחד לא אבא שלי כי הוא כ"כ חסר רגישות ולא מבין. המטפלת שלי אמרה שלוקח כמה שבועות עד שהכדורים משפיעים... וואו... סקאלי, את לא יודעת כמה אני צריכה עכשיו לקחת ת'סכין. זה קצת חולני אבל ההרגשה של הכאב כ"כ מדהימה. גם התחושה של התער של הסכין ממש מחייה. טוב טוב אני אפסיק עם התיאורים המוזרים שלי. אני אנסה לעמוד גם היום ב"עסק" שלנו (
) למרות שאני די משתגעת פה. אגב, הכינוי דארק מצא חן בעיני. חמוד שכזה. אני מקווה שהכדורים יתחילו להשפיע עד שיתחיל לי הקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איך אני אהיה מסוגלת ללמוד בכלל. אני כ"כ עייפה ומותשת. הייתי ממש רוצה לפגוש אותכן במפגש פורום כי אתן נשמעות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, אבל במצבי הנוכחי אני מרגישה רע מדי עם עצמי ובקושי יש לי כח לנשום, אז אם אני אחיה בהמשך אני אולי עוד איפגש איתכן. תודה תודה תודה לכן. עכשיו אני אצטרך להעביר עוד לילה חסר שינה עם בחילה איומה אז תסלחו לי שאני אלך לבכות קצת... :(

את גיבורה מאוד.

באמת. אפילו שאת עכשיו חושבת שלא. כל הכבוד על המאמץ. והיום כבר יום שני ... אמנם החל מהיום ועד יום חמישי לא אהיה ככל הנראה זמינה לאינטרנט, אבל אני אשמח אם תמשיכי כל יום ותספרי לנו איך עבר היום. OK? אה, ובקשר לבכי, זה לא נורא לבכות. נראה לי שאת פורקת הרבה עכשיו, ומוציאה החוצה. שולחת לך חיבוק חם!

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

המשיכי להתייחס לימים, כל אחד בפני עצמו... ולאט לאט יבואו גם ימים אחרים טובים יותר... המשיכי לעדכן ולשתף... וכמו שכבר נאמר לך גם לבכות זה בסדר, הרשי לעצמך זה משחרר ומאפשר... יום קל ורגוע

Darkmatter

New member
יו יו יו...

היום היה די מגעיל. ודפקתי ת'יד בריצפה במשך שעה ומשהו. כבר הרבה זמן שלא הרגשתי כאב אז הייתי חייבת. סורי. דפקתי ממש ממש חזק עד שהתקפלתי על הריצפה מכאבים למשך כמה דקות. עכשיו אני מרגישה יותר טוב. קצת התנפחה לי היד אבל זה יעבור. מחר זה כבר יהיה סימן כחול- כתום- צהוב שכזה, נראה לי. לא נורא, צבעים יפים. ועברתי איכשהו עוד יום. זה גם משהו. אהה, וחברות באות לראות אצלי סרט עוד מעט. וגם אחת תישן אצלי. אז כנראה שהלילה הזה יהיה פחות נוראי. :) לילה טוב שיהיה לכולן.

למעלה