אני רוצה למות!!!!

*superstar*

New member
לא נורא..../images/Emo24.gif

כולה נשיקה מסכנה.. והוא הומו בכלל. ממה את דואגת?

love d animals

New member
לא

אכפת לי אם הוא נהנה או לא...זה לא הקטע.. הקטע שאני עמדתי כמו בול עץ ואני לא רוצה שיחשבו שאני באמת ככה..כאילו-תמיד....שככה אני מתנשקת-שאני לא עושה כלום מבינה?!

אז ככה..

א. אף אחד לא מת בלי לקבל אישור ממני.. ב. הומו?? מה??.. למה? ג. אפשר לחשוב.. אז מה קחי קליל!!! היה טוב לפחות??

frieman

New member
חחחח...... מה זאת השאלה הזאת...

מאיפה היא אמורה לדעת למה הוא הומו????......... חחחחחח מה היא הפסיכולוג שלו........ :)

love d animals

New member
חחחח..

למה הוא הומו?!כי הוא אוהב בנים.. למה היינו צריכים להתנשק?!אני לא יודעת.... (לפעמים אני מרגישה חכמה
) חחחח

ItSnowsDownHere

New member
באמת אין לך ממה לדאוג !

את צריכה לזרום עם עצמך ולא לעצור בגלל כל מיני דברים קטנים שקורים. ואז מה אם נישקת מישהו שהוא הומו . . . זה היה , נגמר ואיננו עוד (אלא אם כן את רוצה שזה יקרה שוב ) ... אבל הכי חשוב , תלכי בעקבות הלב ולא לא בעקבות הראש - כי לפעמים השכל חושב על הדרך ההגיונית ביותר ולא תמיד הדרך ההגיונית ביותר היא הטובה ביותר !!! יהיה בסדר !!!

love d animals

New member
לא הבנת..

זה לא הקטע שהתנשקתי עם הומו....זה לא מפריע לי.. זה הקטע שבהתחלה לא רציתי..ובסוף התנשקנו ובגלל שלא רציתי אני לא עשיתי כלום...עמדתי כמו בול עץ שתקוע באדמה!! ואני לא רוצה שיחשבו שתמיד אני ככה-כי אני לא!

love d animals

New member
לא הבנת..

זה לא הקטע שהתנשקתי עם הומו....זה לא מפריע לי.. זה הקטע שבהתחלה לא רציתי..ובסוף התנשקנו ובגלל שלא רציתי אני לא עשיתי כלום...עמדתי כמו בול עץ שתקוע באדמה!! ואני לא רוצה שיחשבו שתמיד אני ככה-כי אני לא!

נו בחייאת!!!!!!

היתכוונתי למה אם הוא הומו אז הוא היתנשק איתך!!! לא למה הוא הומו!!

love d animals

New member
חיחי

אממ... אני בעצמי לא יודעת.אבל משהו שקשור למחזה שלנו (להצגה)

למעלה