אני רוצה למות!!!!

love d animals

New member
אני רוצה למות!!!!

טוב..תראו מה קרה- התנשקתי היום עם מישהו...טוב...מההתחלה-יש מישהו בשכבה שלי (הומו) שהייתי דלוקה עליו בכיתה ט'.. קיצר-הוא איתי בתאטרון ולא משנה למה התנשקנו...ואני לא רציתי וכולם (בהפקה שלנו) אמרו לי "נו...יאללה....זה בסה"כ ***"....ולא יכלתי...אבל בכל מקרה הוא נישק אותי...ואני עמדתי כמו בול עץ ולא עשיתי כלום!! ואני מרגישה חרא כדי שלא יחשבו שאני באמת ככה....כי אני לא.....כי כשאני באמת רוצה להתנשק אני מנשקת וחופשי...תאמינו לי..אבל היום לא רציתי..... אז אני לא יודעת מה לעשות..או להגיד....שלא יחשבו..... אאאאאאאאווווווווףףףףףףףףףףףף
תעזרו לי בבקשה!!

frieman

New member
משהו לא מסתדר לי...........

לא אמרת שהוא הומו???? וזה לא כזה נורא............

frieman

New member
אני לא מבין בענייני הומוים אבל....

הוא עקרונית לא אמור להיות רק עם בנים??????

love d animals

New member
אוקיי

הוא הומו...ולא התנשקנו בקטע של "אני אוהבת/ת אותך" או משהוט בסגנון...ממש לא. גם אני לא יודעת למה זה קרה!! אבל אני לא יהיה מסוגלת לראות אותו מחר או כל בן אדם אחר מתאטרון אני מרגישה כ"כ חרא!!!! אני עמדתי כמו בול עץ!!!! לא הזזתי חצי מהשפה שלי....אפילו לא רבע!!!! וידעתי שזה יקרה כי לא רציתי להתנשק איתו וכשאני לא רוצה להתנשק עם מישהו אני פשוט לא מתנשקת.... אווווווווווווווווווף

רגע רגע רגע..

נישקת אותו בשיעור תאטרון? כאילו זה היה חלק מאיזה קטע? אם זה היה ככה מול כולם ובכלל לא רצית את זה אז אני מניחה שהם מבינים.. כאילו בטח אם לא התנשקת עד היום מול כיתה שלמה..

love d animals

New member
לא..

זה לא היה חלק מסצינה.... אני בעצמי לא הבנתי מה הלך שם.. ולא מול כיתה שלמה..אנחנו בתאטרון 10 אנשים אבל אנחנו מתחלקים ל-2 הפקות...בכל הפקה יש 5 אנשים..אז זה היה רק מול ההפקה שלנו.... ואם הם לא מבינים?!...למרות שהם יודעים שלא רציתי.. אבל מה אני אמורה לעשות או להגיד?! אני לא יהיה מסוגלת ללכת מחר לבית ספר....אני מתפחדת ואני בוכה ואני מרגישה הכי חרא בעולם!!

MoOsHoN17

New member
היית צריכה להקשיב לאבא שלך

חחח חפיף ילדה, מה כבר יכל להיות...

love d animals

New member
אני

מתפדחת!!!! אני לא מסוגלת להראות את הפנים שלי בבית ספר... זאת הרגשה נוראה!! יותר גרוע ממה שזה נראה בסרטים כשזה קורה שם

תקחי נשימה עמוקה ותלכי לבית הספר..

אם את רוצה תגידי על זה משהו במפגש הבא שלכם..

Law Ho

New member
יש לי תשובה בשבילך

כל האנשים שם... שיילכו להזדיין. עשית משהו ותהיי גאה בו!!! זה עניין מזה קטן, נראה לך שמישהו שם זין איך את מתנשקת? אם מישהו באמת ישאל אותך למה את ככה ומה קרה לך וזה אז תגידי לו את התשובה האמיתית, מה שאמרת לנו, שממש לא רצית ונשיקה בשבילך זה דבר רציני ואת מתנשקת טוב רק כשאת רוצה. אם מישהו יירד עליך וזה אז אל תעני לו אפילו. שיילך להזדיין. מי הוא בכלל??? למה שיהיה לך אכפת מה הוא חושב עליך? סתם משועמם. שיחשבו מה שהם רוצים, אל תתביישי במה שקרה. תלכי כמו מלכה. כל עוד את אמיתית ואת גאה בעצמך ובמה שאת עושה אז את באמת מלכה. מי שלא מתאים לו , להגיד עוד פעם לאן שהוא יילך? אם מישהו מש נדבק ומציק לך ולא רוצה לדעת מה באמת קרה... רק רוצה להסטלבט אז תתנפלי עליו שיירד ממך. אל תתני שיתפסו עליך. וכל מי שמרכל... שימותו הקנאים. שנינו יודעים שהם היו מתים להיות במקום ההומו
בעצם הם בכלל מרחמים על ההומו שהוא הומו והוא לא נהנה. נכון?
זה מה זה בקטנה. אל תתרגשי משטויות.

love d animals

New member
קל

לכם להגיד.. אני לא מסוגלת ליהיות ברבע ל-10 בתאטרון.... ואני הולכת להבריז מספורט בשעה ראשונה כדי לא לראות מישהי מהכיתה שלי היא איתי בתאטרון והיא ראתה את זה. ואני בטוחה ב-98 אחוזים שהוא כן אמר להם משהו.... וזה פאדיחות...וכן אכפת לי.....כי אם לא היה אכפת לי לא הייתי בוכה עדיין (כן-אני עדיין בוכה עכשיו) ואני באמת לא יודעת מה אני הולכת להגיד ואיך....

love d animals

New member
חחחח

אבל הם מאה אחוז לא ישאלו או יגידו.....מאה אחוז!! ואני מרגישה חרא עם עצמי..... אתם לא קולטים שאת הידיים שלי אפילו לא הזזתי חצי סנטימטר?! שוווווום דבר לא עשיתי.... אוווווווווווווווף לא רוצה ליהיות יותר בבית הספר הזה-אני רוצה לעבור!!!!איך אני אראה אותם מחר?!?! אני לא מסוגלת!!

love d animals

New member
הגעתי

להחלטה.. אני מקווה שזה יעזור איכשהו.. מחר אני אלך לשיעור ספורט (כאילו-לשעה הראשונה) ואני אדבר עם זאתי שמהכיתה שלי ובהפקה איתי ואני אסביר לה מה קרה...אז אני אלך אליו ואסביר לו....קיצר-אני אעבור אחד אחד ואסביר לכם...ככה תרד לי אבן מהלב וככה אני מקווה שיהיה בסדר!

Ez sLeeP

New member
נראה לי שאת לוקחת דברים קצת יותר

מידי קשה. אני לא אגיד לך 'מה אכפת לך מה אחרים חושבים', כי בדר"כ, מאחר וכולנו בני אנוש שכמהים לסביבה חיובית (ואכפת לנו מאוד מביקורת חברתית), צריך להיות אכפת לך. אבל לא בדרגות שמאמללות אותך בנוגע לדברים זוטרים כאלו. אנא ממך, זה באמת לא ביג-דיל. תעדכני אותנו מה היה בסוף. בהצלחה!

love d animals

New member
אממ..

אתה צודק..אני יודעת את זה..והרבה פעמים לא אכפת לי מה אחרים חושבים אבל הפעם כן אכפת לי משום מה.... בכל מקרה היום אמרתי כזה למפיקה (היא גם ביב') שאני מתפדחת כי אתמול לא רציתי לתנשק איתו אז לא עשיתי כלום וכל זה וגם היום התפדחתי לבוא לבית ספר ולא נעים לי שלא יחשבו שאני באמת כזאת..קיצר,היא אמרה לי-מה את לוקחת קשה..חפיף וזה... עברתי את היום בשלום....ואני מקווה שיהיה בסדר....

למעלה