אני רוצה ללמוד שפה

N0br0s

New member
אני רוצה ללמוד שפה

לא משנה איזה אפילו פשוטה... אבל שלא תביאו את התוכנות game maker ו flash אני רוצה ללמוד שפה

Terminal Frost

New member
בד"כ הכי טוב להתחיל מאנגלית

אח"כ כמשתפשפים, אפשר גם צרפתית, גרמנית, ספרדית יש מבחר די גדול

N0br0s

New member
אתה דיסלקט???

כשאני מתכוון שפה אני מתכוון ל שפה לבניית משחקים ולא ל אנגלית וגרמנית!!! אתה עושה את עצמך דפוק או שאתה באמת כזה??

Terminal Frost

New member
לא אמרת שפת תכנות

ואפילו לא שפה לבניית משחקים רצית ללמוד שפה, אנגלית זה מקום טוב להתחיל בו. 1. אני לא דיסלקט. אולי קצת כשאני עייף או חולה 2. אני לא עושה את עצמי דפוק, אבל הרבה פעמים נראה שאני באמת כן דפוק. אבל הכי חשוב שאני אהיה בסדר עם זה - ואני בסדר עם זה. מה איתך? אתה דפוק?

Vegaro

New member
מה רע ב FLASH?

אני מכיר מפתחים מאוד רציניים שהתחילו משם. במיוחד עם ACTIONSCRIPT 3 שמתקרבת צעד ענק נוסף לכיוון השפות המסורתיות (לפי שמועות, אני עדיין ב AS2) רק אל תיפול להרגלים החולניים של לא לשים ; בסוף שורת קוד! אחח, זה מחליא אותי.

freak2100

New member
באיזה גירסאות של פלאש יש AS3?

ולמה אתה לא שם ; בסוף פקודה?
פלאש מקבלת את זה?

Vegaro

New member
בFLEX

לא רק בFLEX, אלא בפלאש 9 שיצא מתישהו. מה ההבדל בין השניים? נראה לי שFLEX יותר מכוון למפתחים. לא יודע, לא ניסיתי. http://labs.adobe.com/technologies/flash9as3preview/ אני שם ; .. אבל הבחור שעליו דיברתי (המפתח פלאש המאוד מוכשר שהתחיל בפלאש ונשאר בפלאש) לא שם, וזה תמיד מציק לי לראות אותו חוטא כך, והקומפיילר לא מעניש אותו על מעשיו. מה שקומפיילר של C היה עושה לו!! מליון שורות של ERROR עד שהוא היה חוזר לדרך הישר. אולי בעידן ה AS3 התופעה הזו תעלם. בחזרה לנושא השרשור הנוכחי: אמנם פלאש עדיין לא תומך בהאצת חומרה, וגם לא ייתמוך בגרסה 9 עד כמה שאני מבין, אין שום סיכוי שתנצל מספיק משאבי מערכת כדי שזה יפריע לך בתקופת הלמידה שלך, ואולי אפילו ברוב חייך המקצועיים העתידיים. אלא אם כן אתה תתכנת עם טעויות, ואז האיטיות תהיה הרבה יותר ניכרת ב FLASH מאשר ב C עם DIRECTX או משהו כזה.

N0br0s

New member
יש לי מדריך מצויין ללמוד שפת C

אבל לא אבנת במה אני כותב את זה??? מי יכול לתת לי בבקשה קישור לדפדפן שכותבים בו שפת C??? תודה מראש!!!!!!! ;)

Vegaro

New member
המדריך שלך אמור להסביר לך

בדיוק איזה כלים אתה צריך כדי לעבוד. למרות שהחלק שמסביר את כל זה בהתחלה נוטה להיות משעמם, תקרא אותו בעיון ולא תצטער על כך (כשאתה אומר מדריך אני מניח שמדובר בספר ולא באדם). בגדול אתה צריך עורך טקסט כלשהו שלא מפרמט את הטקסט (לדוגמא, טוב: NOTEPAD, EDITPLUS. רע: WORD, WORDPAD) וקומפיילר, שזו תוכנה שמתרגמת את הקוד שכתבת בערוך טקסט לקוד שהמחשב מבין (ובעזרת לינקר, גם יודע להריץ). רוב הסיכויים שהספר שלך ימליץ על קומפיילר ועורך טקסט כלשהו, אז תחפש שם.

freak2100

New member
אבל אולי זה לא ספר

אלא מדריך באינטרנט?
בעקרון גם במקרה כזה אמור להיות הסבר לאיך מתכנתים בכלל, אבל... מי יודע
אתה יכול לחפש בגוגל קומפיילר (מהדר) לC, תכתוב:
"c compiler"​
(עם המרכאות) ובטח תמצא....

freak2100

New member
שתי שגיאות במילה אחת ../images/Emo3.gif

ימצאה? זה אמור להיות אמצא... הוא ימצא, אני אמצא, היא תמצא...

Vegaro

New member
האמת שאני הערתי ל FREAK,שיעזוב אותו

הבעיה עם ציניות היא שלפעמים היא מובנת בטעות לכיוון השני :)

freak2100

New member
בפעם הבאה שהוא ירצה

לכתוב את המילה הזאת הוא ידע איך לכתוב אותה נכון. לא עדיף?

למעלה