אני רוצה לחגוג

מוגלי7

New member
אני רוצה לחגוג../images/Emo65.gif

אני רוצה לחגוג את העובדה שעברנו מעל חצי עונה בלי אף פרק לקט!!! זה שיא בשביל יס ובשביל דני הוליווד!! תנו להם בכפיים!!!

barak142

New member
גמאני חשבתי על זה..

לא היה שום פרק לקט..וגם לא יהיה עד לפרק 68 כולל..הפרק היחיד שלא היה קשור לעלילה היה הסרט הערבי.. לדעתי גם מפרק 68 ועד סוף העונה העלילה תתחיל להיות מעניינת ומותחת ולא נמרחת..כאילו יפסיקו להתעסק בשטויות ויתחילו לשים במרכז את העלילה של לולה .. כמו שהיה בעונה שעברה שאחרי פרק 73 העלילה התחילה להיות ממש מותחת ומעניינת לאורך כל הפרק(או לפחות רובו..) אבל מה שכן,אסור לפתוח פה..חח

odel123345

New member
../images/Emo45.gifזה בדיוק מה שבאתי לרשום../images/Emo80.gif

אני הייתי מעדיפה פרק לקט אחד וששאר הפרקים לא יהיו מרוחים טו מאצ'

נו אז אם אתם מעדיפים פרק לקט פעם בשבועיים

ולא פרקים מרוחים שפרוסים על שבועים .אני לא מבינה מה כל הילוליה?

ממש לא חייב או-או

סדרות באמת טובות מצליחות גם לא למרוח וגם לוותר על לקטים. ולהפך- לסדרות שלא עומדות בקצב גם כמה פרקי לקט לא יעזרו להריץ את העלילה.

MrHyde1

New member
גם בש"ש 4

לא היה שום פרק לקט, או פרק מיוחד (בסגנון הסרט הערבי).

ש י ר ד ן

New member
קצת קשה לי להחשיב פה את הש"ש 3+4

בכל זאת אלה לא היו עונות של 100 פרקים אם אני זוכרת נכון... :p

MrHyde1

New member
אבל בש"ש 3

שהייתה רק עם 73 פרקים, היה לקט ופרק פיספוסים.

ש י ר ד ן

New member
אנחנו מדברים על הש"ש 3 כן? :O

טוב, 3 באמת הייתה נחמדה. מ4 פרשתי ממש בהתחלה כי היא עיצבנה אותי, אני אפילו לא יודעת איך נגמר, רק שיותם היה היורה. ><

עונה נחמדה ברובה

חבל, תראי את שני הפרקים האחרונים, נורא מצחיקים. לפחות סגרו יפה את הסדרה, לפעמים סופים הורסים הכל. מבחינת העלילה רוב הסיום של הדרמה הוא דווקא בפרק הלפני אחרון. (עם התסריט הקבוע, כן? רוצים לירות בנינט->לא הולך->הרעים מתים->הטובים מאוהבים....)

MrHyde1

New member
העונה השלישית מצויינת

הכי אהבתי אותה ואת הראשונה.

מוגלי7

New member
היה מוקדם מידי לחגוג...../images/Emo58.gif

פרק 70: המציאות מטלטלת את החברים. אוסי משחררת את רננה. רינגו מסרב להאמין. דני ועופר בשיחה מלב אל לב. מיה מעודדת את רינגו. דני בהאשמה עצמית. החברים משחזרים רגעים מלפני הנסיעה לאייטיז.

אבל באייטיז זה רוב העלילה

ונניח שאתה צודק זה יהיה רק חצי לקט כי העלילה שהם לא היו באייטיז היה כולה 2 פרקים וחצי אז מקסימום ניראה קטעים שלא ראינו מהחצי שנה שהם היו בשנות האלפיים.

MrHyde1

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

זה לא לקט, הרי יש אירועים נוספים בפרק. אני חושב שהם ינסו לחקור דבר מה שקרה (אולי בפרק 68) ולכן ישחזרו אירועים מלפני הנסיעה.

למעלה