אני רוצה להתפטר

אני רוצה להתפטר

היומ! ויש לי משמרת ב11 לא יודעת אמ בא לי להבריז ואז להיות מפוטרת או לבוא יפה ולהגיד "אני מתפטרת" *וגמ מבריזה לכמ מהמשמרת היומ דרכ אגב. למה אני לא באה היומ למשמרת ומתפטרת בעתיד? כי: 1.ממש רע לי אני לא מסוגלת לבוא לעוד משמרת אחת 2. יש מסיבה היומ שלא בא לי לפספס אז להבריז או להתפטר?

התפטרתי!!

קולולולולולולו
אני: לא טוב לי ואני עוזבת הבוס: נו אני רואה שלא טוב לכ...זה למה אני מנהל עסק לא? אני: טוב אני מניחה שזה למה אני קופאית אבל שיהיה הבוס: טוב את באה למשמרת הערב אני: לא יש לי אירוע משפחתי הבוס: פתאומ? אני: כן אחותי זכתה בלוטו לגרין קראד ואנחנו עושימ מסיבה היומ הבוס: טוב זה לא בסדר זה כמו שאני אגיד לכ שאת המשכורת תקבלי אולי ב10 ואולי לא אני: נו באמת יכולתי לא לבוא ושתפטר אותי וזהו, באתי ואמרתי הבוס: טוב אין לי מה לומר והלכתי בדרמטיות לעבר השקיעה...יותר נכון לעבר הבורקסימ...
זהו התפטרתי!!!

ממש בוגר מצדך

סתם סתם הכי כיף זה להתפטר מעכשיו לעכשיו. גם אני עשיתי את זה, ואז הבוס התחנן אלי בבקשה בבקשה הבטחתי ללקוחות שאתה בא אליהם.

יה!!

סוף סוף לא אצטרכ לשמוע כל 10 דקות את הקליפ המקולל של חמי רודנר "ועוד מטבע ועוד מטבע ועוד מטבע" תמות! ואת הפרסומת השנואה "חדש קליק פצפצ" *לקרוא בקול צווחני* 8 שעות כל יומ של ערוצ 24 די! אחח להוציא מרמור הכי כיף

מזל טוב ../images/Emo48.gif

יש תכנון לעבודה אחרת, או שאת מתכוונת לנוח קצת? אפשר לשאול בנוסף מה היה כל כך רע בעבודה שדרש התפטרות מיידית?

יש לי עוד עבודה

שהיא עבודה של מכר של המשפחה ככ שאני יכולה לא לבוא מלא זמן וכשאני מתפטרת לחזור בכיף. מה רע? 1. הבוסימ שלי היו ערסימ ולא מבינימ ציניות, בשביל אחת כמוני זה פשוט נוראי! 2. הזלזול מהבוסימ, היתי באה למשמרת והכל היה הפוכ ורק מחכה לי לבוא לנקות, כמה כיף! 3.העבודה שהיתי העובדת היחידה כי המ פיטרו את השתיימ האחרות ודרשו ממני 7 משמרות כשאני רגילה לעבוד גג 5 בדרכ כלל. 4.כיון שאני העובדה היחידה הבוסימ יושבימ למעלה וצופימ בי ואני לבד 8 שעות בוהה בקיר 5. כל היומ יש ברקע ערוצ 24 בפול ווליומ קודח בראש וכשביקשתי בבקשה בבקשה לשימ גלגלצ כי שמ אין פרסומות ואין כל 5 דקות את השיר המעיק של חמי רודנר אז כמובן שקיבלתי סירוב, רק כשאחד הבוסימ נאלצ לעבוד כקופאי הוא הלמיכ את הווליומ כי סבל מהקדיחה. 6.יש אמנמ כיסא, אבל כיסא בלי משענת והכאבי גב שהיו תוקפימ אותי בשלב מסוימ היו בלתי נסבלימ. אני יכולה להמשיכ לעוד אלף ואחת סיבות אבל אלה העיקריות. יתכן ותקראו לי מפונקת אבל כזו אני..

ShAnI12317

New member
תקנייייייייי מקלדתתת חדשהההה

ותחברייייי אותה דרך החיבוררר של הUSB!!!!

תפסיקי למשוכ אותיות

תפסיקי לכתוב בלי סימני פיסוק ורווח בין שורות. ותקראי את החתימה ותראי שלא!

ShAnI12317

New member
יאללה תתנענעי

שאנלא יבוא עליך בסיבוב.............................!!

את מתבקשת למתן את השפה שלך

אם את מעוניינת להעביר מסרים שכאלו לחברי הפורום, במסר בלבד.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיו איכ צחקת עליי!

*עושה גלגול על הרצפה מרב צחוק* וואו פיי כמה צחקתי *שניה להרגע* נ.ב. תלמדי לשרשר!

../images/Emo73.gifנו אבל אני משקיעה וככה את

נותנת לי משפטימ רגילימ וחסרי תוכן? לא חברי...

למעלה