אני רוצה להתעניין

גשגשה

New member
אני רוצה להתעניין

כמה שיעורים עשיתם עד שניגשתם לטסט הראשון? כמה שיערוים בין טסט לטסט? איך הולך הטסט הפנימי? הוא מעביר בד"כ?

Scarlight

New member
תשובות

1. 28 2. 4 3. מלחיץ מעט, כי בכל זאת זה מבחן, אבל רוב המורים מעבירים.

Daemonlior

New member
תשובה:

31 שיעורים לטסט ראשון, 4 שיעורים נוספים עד לטסט השני.. טסט פנימי מבוצע בזמן השיעור, אחרי 15 דקות בערך של שיעור אתה תעצור בבית הספר והמנהל יחליף את המורה שלך ל 10-15 דקות.. אל תקח את זה קשה, כי בדרך כלל מעבירים, אבל זה הכל תלוי בבית הספר ובמנהל.. בסיום הטסט המנהל בדרך כלל יתן לך הערות בונות שיכולות לעזור לך, ולאחר מכן אתה תמשיך את השיעור עד לסיום ה-40 דקות וזהו בעצם..

אמממ כן אז אני קצת גרועה אז מה...

1. 43 2. 6(כי פתאום התחלתי לנהוג גרוע לקראת הטסט כמו שלא נהגתי מהשיעור הראשון) 3. בדר"כ כן..בתוספת הערה שהוא היה חרד לחייו....חיחי

samata

New member
תשובות

1. 29 [לא היה לי שום שיעור בשבוע של הטסט...אז הכנסתי אחד :p]. 2. טסט ראשון. 3. בדרך כלל כן..יש מעט בתי ספר שמקפידים באמת להכשיל מי שלא מוכן לטסט.

yehudit b

New member
טוףףף

עד לטסט ראשון- 32 בין טסט לטסט- לוזוכרת טסט פנימי- בד"כ עוברים. לפחות ככה אומרים.

learndriving

New member
תשובות שלי....

1) 50 2)עדין לא ניגשתי לטסט 1 3) גם עדין לא ניגשתי לטסט פנימי נו... כבר התחלתי להתפוצץ מהשיעורים (נהיגה)שכ"כ משעמם.....

green witch

New member
קבעו לי טסט ליום ראשון, לא זה הבא,

ועד הטסט אני אעשה 25 שיעורים של שעה..

תשובה ../images/Emo26.gif

אני עשתי 39 שעורים עד לטסט ראשון בין טסט לסטס לכחתי בין 3 ל5 שעורים הטסט הפנמי היה מעולה וכן הוא מעביר

magic girl2

New member
תשובות

1. 36 2. 7 (אחרי הטסט ראשון לא נהגתי 30 יום כי זו היתה תקופה של חגים, אז לקחתי כמה "שיעורי ריענון"
) 3. הטסט הפנימי הולך לפי איך שאת נוהגת: טוב, או רע. :) אני נהגתי רע, הוא הסתכל עליי במבט מלא רחמים ובהלה והעביר אותי.

למעלה