אני רוצה להתנצל...

אני רוצה להתנצל...

רציתי לשבת בערב עם אישתי ולספר על על הדיון שהיה כאן ותוצאותיו...ואז גיליתי שאני למעשה...לא יכול...אני יודע שאני אפגע בה אם אני אעלה את הנושא, ושאחרי מילה אחת היא תגיד לי שהיא לא רוצה לשמוע... אולי אני טועה בניתוח שלה, אבל סיכוי יותר מסביר, להערכתי, שזה מה שהיה קורה... משמע- יש סיכוי, יותר מסביר, שעוד אנשים קראו ונפגעו, וזה בכלל לא משנה שהדיון התבצע בצורה מכובדת, שהנושא בסך הכל ראוי...וכו' וכו'... אז יכול להיות ששאלות כאלה ראוי להן שישארו בפורומים (תרתי משמע) המתאימים. אני מתנצל בפני מי שנפגע...

תמי ס

New member
אז עכשיו אני בוחרת להגיב

קראתי את הדיון הזה כבר הבוקר בעקבות קישור מפורום אחר (לצערי איני גולשת בפורום הזה כי אין לי ילדים בגיל הרך, וסביר להניח שאם אותם ילדים כן היו נולדים הייתי שייכת לפורום הורים לילדים עם מחלות או לפורום שכול ואבדן לאחר מותם הצפוי). אכן כאבתי הרבה מהמילים שנכתבו פה, כאבתי בשמי וכאבתי בשם חברותי שלכאורה נראה לסביבה שהפסיקו הריון בגלל מום קוסמטי (למען השם, מתי יפסיקו לקרוא לשפה שסועה מום קוסמטי???) כשהדמעות חנקו את גרוני הבנתי שאיני מסוגלת לענות באופן ראציונאלי, פחדתי להיסחף לכיוון האמוציונאלי ובחרתי לשתוק ולתת לחברתי "אמא של פילפילון" לייצג אותי בכבוד. התנצלותך בהחלט במקום, וסליחה על ההתפרצות.

אז שוב, אני מתנצל

אבל תזכרי- לא קראתי לשפה שסועה מום קוסמטי מידע, קראתי לה כך מתוך הנחה. אח"כ כבר ראית שכדי שלא יהיו אי הבכנות דיברתי על צבע שיער, אך סולד וכו'... כאבך הוא גם כאבי. אני לא חושב שאחרת הייתי בכלל מעז להעלות את הנושא... ושוב, מצטער...

תודה על ההתנצלות../images/Emo20.gif

אישית, לא נפגעתי, בין היתר משום שאני יודעת מאיזה מקום אה מגיע וכן מכיוון שאני מניחה (למרות הרושם הראשוני שהדיון אולי יצר אצל אחרים) שהעלת את הנושא לא מתוך קנטרנות או מוסרנות, אלא מתוך רצון "לדוג" דעות, נתונים ותובנות לפני שאתה ניגד לטפל (גם) בנושא הזה. אני דווקא רואה בדיון הזה דיון מכובד, שגם אם היה רגיש, לא התדרדר לפסים לא ראויים, ובעיקר, עזר לאנשים לשנות את דעתם ועמדתם נוכח נתונים. אני חושבת שאי אפשר לבקש מדיון יותר מזה, וזה הרבה יותר ממה שמשיגים רוב הדיונים בתפוז (שלעיתים נקראים כמו דו שיח של חרשים מתלהמים). בכל אופן, במקום שבעלי תשובה עומדים, צדיקים גמורים אינם עומדים. תודה על הרגישות ואני מאחלת לכם, כמשפחה, הריונות תקינים, ארוכים ולידות טובות במועדן עם תוצאות בריאות
ולכל חברותי שנפגעו (אני יודעת שיש כאלו)
אוהבת אתכן.

אמן...ואנא, ספרי לחברותיך שנפגעו

עלי...את מכירה אותי מספיק טוב בשביל לדעת שמה שכתבת זו האמת. ואם השגנו מזה אמת רחבה יותר, הבנה רחבה יותר, לא רק אצלי אלא אצל עוד אנשים- כמו שאמרת- זה חשוב!!! נעזרתי בפורום שלכם פה ושם, ואני לעולם לא ארק לבער שממנה אני שותה. אני חושב שהיה חשוב לדבר על זה, אני שמח שבאמת לא הדרדרנו ושמרנו על כיבוד הזולת. אני שמח גם שיצאו מסקנות חיוביות שמנעו ממני לעשות שטויות, אולי...ואני באמת מאוד מאוד מקווה שאף אחת לא תיקח את המילים שאמרתי כאישיות. אני מנסה לומר שהשפה שסועה היתה דוגמה בלבד, ומסתבר שדוגמה לא טובה. בחיים לא ידעתי את מה שסיפרו לי כאן והנה, למדתי עוד משהו... לסיום, שוב, אני מתנצל, ואני מצטער שבחרתי פורום שאולי לא מתאים לנושא הזה...ושוב, מתנצל אם פגעתי במישהי ואני שמח שאני אישית, ואני מאמין שעוד אנשים, השכלתי מהדיון ולמדתי ממנו לא מעט... שבת שלום... אני

למעלה