אני רוצה להתנצל

אני רוצה להתנצל

פתחתי משתמש בפייסבוק בשם "שביל ארוך" כדי לפרסם את הפורום, כי אני לא מרגישה בנוח לפרסם דרך המשתמש שלי, כי לא מתאים לי שכל החברים שלי ידעו על האבחנה שלי...
מצד שני - אני מעוניינת לפרסם את הפורום.

פתחתי דף בפייסבוק ופרסמתי את הפורום בכלמיני קבוצות של בריאות הנפש, גם שלחתי בקשות חברות לאנשים שזכרתי שהם כתבו שהם גבוליים + לאנוש וכלמיני מתמודדים מקבוצות וגם פעילים בתחום בריאות הנפש, מי שאישר את בקשת החברות - קיבל הזמנה לעשות לייק לדף של הפורום בפייסבוק, אני רוצה לאסוף לייקים כדי שהדף יתפרסם וכך גם הפורום...

הגעתי לפחות למישהי אחת מהפורום, לא היה לי מושג... והיא נבהלה ושאלה איך ידעתי שהיא גבולית, אז הסברתי לה ששלחתי לכלמיני אנשים מכלמיני קבוצות, לאו דווקא גבוליים... והיא הייתה מוטרדת, אז מסרתי לה את השם המלא שלי...
אח"כ קיבלתי הודעה פרטית ממישהי שאמרה לי שזה לא בסדר מה שאני עושה, כנראה ששלחתי בקשות חברות לעוד חברות בפורום, באמת שלא היה לי מושג שהן חברות בפורום, מאיפה אני אדע?...

הטענה היא שהן כותבות בפורום בעוד אני מסתתרת... אין לי מושג למה הכוונה...
ומבקשים ממני להיחשף בשמי המלא...
אף אחד פה לא חושף ולא חשף את שמו המלא ואני חושבת שאני שיתפתי המון פה בפורום, במיוחד בתגובה להודעות של אנשים בפורום...

אני מקבלת את הטענה שזה לא בסדר, ומחקתי כמה חברים ששלחתי להם בקשת חברות...
אני לא אשלח יותר בקשות חברות דרך המשתמש הזה לגבוליים...
ולא אזמין גבוליים לעשות לי לייק לדף...
אבל אני כן אפרסם הזמנה כללית בקבוצות של מתמודדים...

חשוב לי לציין

שאין לי מושג מי מהאנשים ששלחתי להם בקשות חברות בפייסבוק, חברים בפורום ובטח ובטח שאין לי מושג באיזה ניקים מדובר... מלבד מישהי אחת שחשפתי את שמי המלא בפניה, כי היא נלחצה מאוד והרגשתי צורך להרגיע אותה בדרך כלשהי גם אם זה כרוך בחשיפה אישית שלי... והיא חשפה בפני את הניק שלה...

תהייות

New member
זה בסדר, כולם טועים לפעמים

בפרט אם התנצלת ותיקנת את הצריך תיקון הכל בסדר.

תודה רבה מקסימות

בהחלט לא קל לנהל את הפורום הזה, אבל החלטתי לנסות לקחת על עצמי את האתגר הזה (תפוז הציעו לי ולאחר התלבטות של כמה ימים החזרתי להם תשובה חיובית...)

אני מאוד משתדלת להיות נוכחת בפורום ולתמוך כמה שאני יכולה.

אבל כשאין אנשים בפורום זה מבאס אותי ואני מנסה להביא אנשים לפורום...

אחת מהעצות של תפוז לפרסום פורום הוא לפרסם אותו בפייסבוק ובגלל שאני לא רוצה לעשות את זה מהפייסבוק שלי, החלטתי לפתוח משתמש לשם כך....

לא הרגשתי בנוח לחשוף את שמי המלא בפני אותה בחורה, אבל הרגשתי צורך לעשות את זה כדי להרגיע אותה... מה גם שאחרי זה היא חשפה בפני את הניק שלה מהפורום, אז אנחנו פיטים... זה בסדר מבחינתי כל עוד זה נשאר בינינו...

למעלה