אני רוצה להתלונן על...

אני רוצה להתלונן על...

זה שנשים אומרות שהגודל לא חשוב, אבל כשהן נכנסות איתי למיטה, הן מתנהגות אחרת !

פשוש2K

New member
אני אסביר לך את זה בשניה...

הגודל לא קובע - הקוטן כן. חחח... רק אל תעלב לי!! ~פשוש~

איל אתה יודע שהן מתנהגות אחרת..?

אתה רוצה להגיד לי שיש לך טלסקופי עם גודל משתנה?
ליטון >חובב אסטרונומיה
*<

hili

New member
אתם יודעים איך תמיד הריצפה עקומה??

אז גם פה.. מאוד מעניין שגם בבית שלו המקלדת שלו לא טובה..(למרות שזה נכון!! מקלדת שלו נוראית!! מניסון!) ואבל מה שיותר מענייןזה שגם אצלי בבית.. המקלדת שלי..כן..הוא מעיז להגיד על המקלדת שלי שהיא גם כן לא טובה!! ח=ו=צ=נ=ף
אז זהו!! עד פה!! עד המקלדת שלי!!! המקדלת שלי הכי טובה בכל העולם כולו!! מובן?! כמה זמן אנשים יכולים לשבת בצד ולא להגיד כלום?! כמה זמן ניתן לזה להמשיך?! מי החוליה הלא טובה?! מי החוליה החלשה???! לשאלתכם..אני יענה!! אז זה ליטון!! הוא החוליה הלא טובה!! הוא החוליה החלשה!! כן כן.. ולמה אני חושבת ככה?? אז אני יגיד לכם מה אני חושבת..אני חושבת שפשוט ליטון לא יודע להקליד!!! ואחר כך הוא מאשים את המקלדות המסכנות שלא עשו לו כלום!!! הוא אומר (לפיצול שלו כמובן!)..שגם ככה הן לא יכולות לדבר, ולהגיד שהן כן טובות..אז למה שלא יאמינו לי?! וככה הוא הולך ואומר לכולם שהמקלדות תמיד לא בסדר!! ולא טובות כשבעצם הוא זה שלא בסדר!! זהו..אני את שלי אמרתי.. מי שיסכים איתי שיגיד!!! מי שלא אומר..מפחד מליטון!! חי!! הצחקתי את עצמי!! (הרי אין מישהו בעולם שמפחד מליטון!) מהילי שרוצה שיסכימו איתה..הרי היא תמיד צודקת!!

כבר אמרתי..

זה אני זה שצודק.. חוץ מזה שהמון פוחדים ממני ובכלל את וסנופה ידועות ביחס שלכן למקלדות...(שוקו, נס.. להזכיר לכם?)

כנף

New member
הן האמינו לך!

אמרת שהמקלדת לא טובה, אז הן אמרו שאם כבר אז כבר... נקלקל אותה עד הסוף. בשביל הכיף. (או אולי היא אוהבת נס ושוקו, והיא תחליט לקום לתחיה אחרי השוחד הזה...) אבל עכשיו הילי הגיעה למסקנה (כמו כולנו), שאתה הוא זה שלא בסדר. אז במקום שכולם יצטרכו להחליף מקלדות ומכוניות ומי-יודע-מה-עוד, פשוט נחליף את השכל שלך וזיהו.
אופטי, יש לי הצעה לסקר חדש: ממי אתם הכי פוחדים? מליטון (מי שעונה על זה..... !!!) וכו´ וכו´ וכו´ אולי קודם צריך לעשות רשימה של האנשים הכי מפחידים ומאיימים בפורום הזה, ואז כל אחד יצביע בסקר. (וככה אולי נדע מי הרוצח!) >כנף, שהולכת עכשיו להכין סלט למליון איש בערך, ומי שרוצה יכול לעמוד יפה בתור<

אז זהו ש..

המקלדת שלה מתה באופן מזוויע.. הן הטביעו אותה.. אבא של הילי קבר אותה וקנה חדשה.. ואת בטח לא רומזת בטעות שיש לי שכל נכון? ליטון >שלא מתנגד לקצת סלט<

כנף

New member
מאוחר מידי

כבר אכלתי הכל. ואם היה לך שכל, היית מבין שאני לא רומזת שום דבר! >כנף המורעבת הולכת להחביא את שארית הפליטה מפני ליטון<

כנף

New member
מיייאו

סיכמנו שלא מגלים את זה!! >בטח בטח. העיקר שיהיה רגוע<

כנף

New member
לא ביקשת שום סליחה

>מביטה בבעל השטרות המזויפים, וצוחקת לטיפשותו<

כנף

New member
:

אני לא אשמה.... (מהלך טיפשי, ליט´. תזכיר לי איזה סניף פתוח בשעות כאלה??
)

למעלה