אני רוצה להתאבד

אני רוצה להתאבד

חברה אתם זוכרים את הסיפור שלי עםהבחור הדתי / דרךאגב אני ערבי ישראלי שהתאהבתי בבחור הנ´ל. אז אנחנו נפרדנו ואני רוצה להתאבד.1 באפר

LeeCooper69

New member
היי../images/Emo70.gif יש לי זכויות על התאבדויות פה

בפורום הזה
(הבדיחה ההיא מתאימה לעכשיו, אגב). חוצמזה, אתה יכול לרצות להתאבד, זה בסדר כל עוד הרצון שלך לא מתממש.

אתה לא יודע לסתום לפעמים?

אם מישהו רושם משהו כזה, איך אתה יודע שהוא צוחק? ואולי הבדיחה שלך קצת לא מצחיקה אותו אלא פוגעת? אומנם אתה עדיין ילד, אבל אני בטוח שאתה יכול לחשוב קצת לפני שאתה מוציא שטויות מהפה...

AM PM

New member
נראה לך שמי שרוצה להתאבד באמת ירשום

את זה בפורום? לי לא נראה! הוא סתם מרגיש לא טוב בגלל הפרידה. כל עיניין של ההתאבדות הוא רק בשביל לקבל תשומת לב. אותו ערבי לא באמת יתאבד רק בגלל מישהו שניפרד מימנו. אחרי הכל יש עוד מלא הומואים בי-ם :(

miss tamborin

New member
אמממ..

תראו אפשר לדעת שזו מתיחה כי עם תשימו לב לשתי האותיות האחרונות בהודעה- ואני מצטטת- "1 באפר". כמו כן אם תשימו לב להודעה שנכתבה לפני כ10 דקות בה הוא שואל על היחסים שבינו לבין אותו דתי ומכאן שהם לא נפרדו מלכתחילה.

LeeCooper69

New member
הם ענו לך ולא אני ../images/Emo4.gif

חוצמזה... אם הוא באמת רוצה להתאבד- תאמין לי שהוא קודם כל היה מתחיל לחתוך וורידים או להזיק לעצמו כך או אחרת, ותאמין לי שההרוים שלו היו שמים לב. ובטח ובטח שהחברים שלו. ואפילו הציונים שלו היו יורדים. ומישהו היה שם לב. והיו מטפלים בזה. תאמין לי... מנסיון.

Ophel McNeil

New member
אלוהים, אתה חי בבועה. ../images/Emo117.gif

ודאי שיש סימנים למישהו בדיכאון. אבל אתה באמת חושבת שכל בן אדם שבדיכאון מטפלים בו? או שכל בן אדם שמתחיל לחתוך את עצמו כולם יודעים? או שאי אפשר להתאבד, כי ברגע שרוצים את זה, מתחילים להזיק את עצמך - ואז מישהו מגלה את זה ומטפל בך ואתה ניצל וחי באושר ואושר? אלוהים, העולם שלך הרבה יותר פורח משלי.

פורג', יש לי משהו לספר לך

אתמול הסתבר שאני סובלת ממחלה נדירה
כנראה שנוצרו נמקים בגפיים שלי ובסוף השבוע הקרוב הולכים לכרות לי אותן. אני כרגע תחת טיפול תרופתי מפוקח, והחומרים החזקים שבתרופות גרמו לכל השיער בגוף שלי לנשור. קשה לי לכתוב את מה שאני כותבת עכשיו, כשהידיים שלי רועדות על המקלדת וכל הראייה שלי מטושטשת מדמעות. אני מנסה להיות חזקה אבל לפעמים אפילו אני, אשת הפלדה, נשברת
כל הטיפולים שלי עולים להורים שלי ממש הרבה כסף שלהורים שלי אין. אני מקווה שזאת מחלה שמתים ממנה, ומתים ממנה מהר. אני לא יודעת איך אני אצליח לחיות כשאני נראית ככה, כשאני מסתכלת במראה אני שונאת את מה שאני רואה. אני שונאת את עצמי. אני מדמיינת איך אראה בסוף השבוע, ללא הגפיים שלי (
כוסעמוק;;;;;;____;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) תסלח לחי עכשיוט קשה לי....ץ

זו ../images/Emo18.gifהרמיוניDanger סיגל, אגבמ

*אהההההההההההההההההההה!!!* *מוזיקה של "פיספוסים"* חהחהחהחהחהההההה!!!!!!
נכון בדיחה מצחיקה?!!? איזה צחוקים!!! יעעע אני נקרעת פה.. אין לך מושג.. יא! איך האמנת.. חחח.. צחוקים.. פחח...
SO* not!!!*

AM PM

New member
לא אאמנתי לאף מילה שרשמת...

כי זה היה 1 באפריל, ועוד אחרי הויכוח שאם הערבי דובר אמת או שקר... איך אפשר לאאמין? איך?

נו, מה את רוצה ממני? ../images/Emo6.gif

זה לא שאני באתי ואמרתי "היי, איזה קטע, אתמול נשרף לי הבית, שלשום נפל לי סקאד על הראש, אמש הייתי חלק מפיגוע והיום נודע לי שהרופא שלי מחפש אותי שבוע כדי להודיע לי שנותרו לי שמונה ימים לחיות" אני רק אמרתי שאנשים לוקחים פה דברים ביתר רצינות, הוא כתב בסוף "1 באפר" או מה שלא יהיה, אז למה לדון על זה שעות, לתת טיפים, לנחם, להרגיע, אם הוא לא רציני? אם הוא עשה מתיחה (שבפורום הזה זה נושא רגיד, ובצדק), ציפיתם שיכתוב בכותרת "
מ ת י ח ה
" ובסוף דיסקליימר של "-זאת מתיחה, אין להתייחס לנכתב לעיל-" לא, הוא עשה מתיחה וכולם להרגע, ישו -_-

black buttercup

New member
בגלל שזה 1 באפריל לכל דבר יש כפל

משמעות, לכן אני אתן לך שתי תשובות! 1. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, טיפש! 2, אני מכירה את התחושה שהכל נגמר ואתה פוחד לנשום כי אתה לבד, קיצר אתה בטח יודע על מה אני מדברת כי אתה מרגיש את זה עכשיו (במידה וזו לא מתיחה), אני יכולה רק להגיד לך שהרס עצמי זו אומנם פיתרון מהיר וחד, אבל לא תמיד יעיל, בדרך כלל ליתר דיוק! לא רק שתכנע לפחדים שלך, גם תקטע את החיים שלך שיכולים עוד להיות מלאים בדברים חיוביים ומאושרים! תהיה חזק!

למעלה