אני רוצה להשמין

• פותח הנושא MINSA
  • פורסם בתאריך

אלי ו.

New member
אנא כנס למאמרי הפורום

וקרא את המאמר על שומן. באותה הזדמנות עבור על שאר המאמרים, הם נכתבו במיוחד עבורך.

anais18

New member
פנה לדיאטנית, וחוץ מזה

הייתי ממליצה לך לעלות במסת שריר ולא בשומן.

idomenta

New member
אם אני רוצה ללכת לדיאטנית אני פשוט

קובע תור דרך קופ"ח?

Dark Muse

New member
לך על אגוזים וקטניות

100 גרם בוטנים למשל מכילים 500 קלוריות ו30 גרם שומן... חומוס, טחינה, שומשום ועוד כפי שאמרו לך מכילים כמות אנרגיה עצומה לכמות קטנה, והם גם נחשבים בריאים, עדיף לדעתי מאשר סתם לדחוף חטיפים ושטויות.

שיר 6 6

New member
הלוואי עליי 0_O

שמע, זה לא בעיה להשמין... פשוט לאכול הכל ויותר ממה שצריך... אבל משהו אחד- תיזהר קצת עם הבשר והגבינות כי יש בהם מלא כולסטרול ולא כדאי שיהיה לך יותר מדי. לדעתי, תאכל הרבה פחמימות, פסטה וכו'.

אמאליאו

New member
תגובה רצינית ...

כמובן דיאטנית... אבל מעבר - כדאי לבדוק מה אתה אוכל ביום וכמה קלוריות זה יוצא. להגדיל את הארוחות שאתה אוכל. להפחית פעילות גופנית. לפעמים בשביל להתחיל מגמה של עליה במשקל צריך להוריד פעילות. להוסיף פירות - בריא. וישנם גם משקאות מיוחדים - כמו מילקשייקים כאלו - שמיועדים לאנשים עם בעיות של חוסר משקל - אני לא יודעת אם צריך מרשם רופא או לא - אבל יודעת שהם קיימים בבתי מרקחת (סקנדי שייק וחבריו). מאכלים משמינים - חמאת בוטנים ופיצוחים באופן כללי.

MINSA

New member
עשיתי חיפוש באינטרנט

למילה גיינרים ! זה פשוט גדול זה בדיוק מה שאני מחפש .... ראיתי איזה אפקה לעליה במשקל תגידו לי מה אתם אומרים על זה ?

MINSA

New member
כן לכן אני מתייעץ

אני קודם מתייעץ אחר כך רץ לקנות .. ודעתם של חברי הפורום הזה חשובה לי מאוד! עד עכשיו הם עזרו לי בצורה נפלאה . לפני ששאלתי כאן בפורום לא ידעתי מה זה בכלל קלוריות עכשיו נתנו לי מפתח לחיפוש אני לפחות יודע מה לחפש כדי לגבש דעה גם לא ידעתי על התוספי מזון וכל זה... האנשים הנפלאים כאן האירו את עיני ונתנו לי המון תקווה שאני יכול לשנות את מה שאני רוצה כמובן לא בצורה מופרזת , אלא בצורה שקולה ועם המון ייעוץ

MidNight Flame

New member
אני אומר שני דברים :

1) גיינר לא שווה בלי אימוני כוח 2) לא הייתי הולך על הגיינר הספציפי הזה אלא על אחד מהשניים שאני מכיר הכי טוב את התוצאות שלהם.

GoLd FlOwEr

New member
גם לי יש את "הבעיה" שלך..:)

איך התלהבתי כשראיתי את ההודעה שלך בהודעות הראשיות, עד היום לא מצאתי מישהו עם "הבעיה" שלי.. מה הגובה שלך
יכול להיות שהמשקל שלך פרופורצנלי להגובה שלך. בכל אופן, אני מציעה לך לותר על ה"דיאטת השמנה", זה לא עוזר.. אני כול היום אוכלת ובכל זאת נשארת רזה [כן, בעיקר דברים משמינים
]. ובאמת כמו שמישהו לפני כתב, אם אתה באמת רוצה לשנות את הגוף שלך, תעשה הרבה ספורט ותחזק את השרירים שלך. זה הרבה יותר יעזור.. בהצלחה שיהיה לך
ואם אתה בכל זאת עושה "דיאטת השמנה" והיא עוזרת, אשמח אם תעדכן אותי

MINSA

New member
אני בגובה

1.70 המשקל שלי אמור להיות 65 ואני שוקל 48 ולפעמים אני יורד ל47 אני חושב שאם אני יאכל הרבה זה כן יעזור .. הבאתי לך קישור שבודק מה צריך להיות המשקל יחסית לגובה

MINSA

New member
שכחתי לציין

אני רוצה להעלות גם בשומן כי אני רזה מאוד וזה לא כזה יפה להיות רזה בפנים.... אז אימוני כושר יכולים לעזור רק למבנה של הגוף אבל אני רוצה קצת שומן בלחיים ..! עכשיו קניתי אגוזים רשום עליהם שיש להם 700 קלוריות ל- 100 גרם אני אוכל את זה וכמעט נחנק אוף כלום לא יעזור לי? אין איזה כדור שבולעים והכל מסתדר ? בעסה !

GoLd FlOwEr

New member
רגע, לא הבנתי אותך..

אתה אוכל הרבה ונשאר רזה או שאתה אוכל קצת/סביר ונשאר רזה
כי אם זאת האפשרות השנייה, אז דווקא לאכול הרבה דברים משמנים דווקא כן יכול לעזור.. וגם דיאטנית.

MINSA

New member
אני אוכל קצת

אני לא עובר את ה1000 קלוריות ליום.... אני אוכל רק כשאני רעב ומספיק לי לאכול קצת ואז אני שבע

GoLd FlOwEr

New member
וואו../images/Emo70.gif אתה בקושי אוכל!

נו, ברור שתהיה רזה.. תרגיל את הגוף שלך לאכול גם כשאתה שבע. תעשה את זה בהדרגה - בהתחלה תאכל רק קצת יותר ממה שאתה יכול וכך הלאה עד שהקיבה שלך תגדל. ואני אומרת לך שוב, אם תפנה לדיאטנית, התהליך יהיה יותר מהיר ויותר בריא. היא תתאים לך תפרית ופשוט תצטרך להיות צמוד לתפרית הזה, תאמין לי שזה הרבה יותר יעזור לך
אין לך מה לפחד מדיאטנית, היא לא נושכת

למעלה