אני רוצה להשמין

• פותח הנושא MINSA
  • פורסם בתאריך

MINSA

New member
אני רוצה להשמין

זה נשמע מוזר מישהו שרוצה להשמין , אבל הבעיה שלי היא שאני בן 23 ואני שוקל 48 ק"ג בלבד אני מאוד רזה וזה לא ממש מחמיא לי, המטרה שלי היא להגיע ל- 60 קילו משהו כזה , ועכשיו תגידו לי מהם המאכלים המשמינים ביותר שאתם מכירים? יש לציין שאני לא מרעיב את עצמי , אני אוכל מתי שאני רעב, ואני אוכל כל מה שאני רוצה בלי לחשוב פעמיים אבל כנראה זה לא מספיק ואני יאכל גם כשאני לא רעב, וגם את המאכלים הכי משמינים, אז בבקשה תעזרו לי

MINSA

New member
רעיון טוב

עכשיו אני בודק באתרים שמחשבים קלוריות, נראה לי שכמה חפיסות שוקולוד כל יום יעשו את העבודה <? אני ינסה גם כמה המבורגרים טובים (זה הכמות קלוריות הכי גדולה שראיתי) אהה גם חומוס יש לו לא מעט קלוריות, אני רץ עכשיו לקנות ולאכול

m0sh3

New member
זה לא קשור ,

אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו , כפי שאמרו רבותינו.

MINSA

New member
מה לעשות...

הרבה יותר קל להסתקל בקנקן , זה הדבר הראשון שרואים על הבן אדם , העולם השתנה מאז שחכמינו אמרו מה שאמרו .. בהחלט חשוב מאוד הפנימיות,

m0sh3

New member
ובהחלט תזכה לראות מחלקה פנימית ../images/Emo140.gif

אתה פשוט תחריב לעצמך את הבריאות.

אלי ו.

New member
אני הייתי בודק גם

טחינה ושאר מוצרי שומשום, אגוזים שקדים פיסטוקים גרעינים ושאר פיצוחים ופירות יבשים. בכל מקרה, ההמלצה לדיאטנית עומדת בעינה.

Michallllllllll

New member
נכון! הם גם בריאים בשונה משוקולד שע

שוי משומנים רוויים ומוקשים,בהם יש שומן לא רווי ולכן בנוסף הם גם משמינים.שווה! וגם תאכל הרבה קמח,פחמימות רצוי מחיטה מלאה,אבל לא לחם קל,יש הבדל,אנשים בדייכ נוטים להתבלבל משום מה..וכמובן שגם פירות וירקות,גם גבינות קשות,אבל בלי הגזמה..ופיצות,יחסית בריאות,בלי הגזמה ומשמינות.וכמו שאלי אמר הרבה פיצוחים עם כדורגל:)

אתה רוצה להשמ או להיות חולה?

אפשר להשמין ולאכול בריא (יחסית) באותו זמן, אתה לא צריך להרעיל את הגוף שלך בדרך.

MidNight Flame

New member
אני אוכל 3,000 קלוריות ליום ועדיין

מרזה. למה? כי אני עושה ריצה של 12-14 ק"מ

moran f

New member
זו עצה מעשית

אלא אם, כמו שכבר אמרו לך, הרעיון הוא להעלות במשקל גם במחיר הבריאות.

MINSA

New member
תודה עזרתם לי מאוד

דבר אחד עוד לא הבנתי , אם אני רוצה לבדוק האם מאכל מסוים משמין אז אני בודק את זה לפי כמות השומנים (כמה שיש כמות שומן יותר גבוהה כך זה משמין יותר) או שאני בודק את זה בכמות האנרגיה ?

SpoKeN

New member
גם פחמימות וחלבונים...

הופכים לשומן בסופו של דבר... הייתי ממליץ לא לאכול יותר מדי שומן מהחי, אלא רק שומן מהצומח, מכיוון שאתה לא רוצה לחטוף פתאום כולסטרול גבוה... דרך אגב, אם אתה כבר אוכל יותר וזה... חשבת על להתחיל להתאמן? זה גם יחמיא לך... בקיצור, קלוריות באופן כללי... אתה לא חייב שומן באופן ספציפי

למעלה