יקרה,
אני מבינה שמאוד לא פשוט לך עכשיו.. אבל את יודעת שלהקיא ולחזור למחשבות חולות זו בריחה, וזה לא מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב, ההיפך.
ואני יודעת שכואב לך ושהלב שלך שבור. וזה ממש עצוב להתמודד בקשר שגורם לך להרגיש בעצם כל כך בודדה.
אבל מה שאני חושבת.. הוא שהכי עצוב שאת הורסת את עצמך במקום לעזוב את המקום הקשה הזה, ולתת לעצמך הזדמנות חדשה.
אוקיי, אולי זה לא יהיה קל. אולי זה לא יקרה מייד.
אבל זה שווה את זה. שווה את ההתרסקות, והלב השובר, והבכי וימים הקשים וכל מה שצריך כדי לעבור את השלב הנוראי של ההפסקה, ולהתרגל לרעיון ואולי לבחון- בעצמך- מה טוב *לך*, מה נכון *לך*
האם זה באמת הוא? גם אם הוא בנאדם כל כך מדהים, נשמע שבתור בנזוג את נשארת איתו מאוד לבד, את לא יכולה לסמוך עליו שהוא יהיה מסוגל להיות שם בשבילך, כשאת צריכה אותו... ונראה שכרגע הוא שם את מה שעובר עליו (דיכאון? בילבול?) לפני הצרכים שלך. ולא שזה שחור לבן, והוא בנאדם רע או משהו כזה, אני באמת לא יכולה לדעת...
אבל את לא במצב טוב, ולא טוב לך, והפרעת האכילה שלך חוזרת אחרי שכבר היית במקום הרבה יותר בריא... וכל זה לא שווה את זה. אף בחור לא שווה את זה, אף בנאדם לא שווה שתחזרי להפרעות אכילה בגללו.
את יותר חזקה מזה, ומגיע לך הרבה יותר מזה. ומקבלים יותר את יודעת איך... כשלומדים לבקש ולצפות ליותר.
ואת ממש לא צריכה לרדת במשקל כדי שיבינו את הקושי שלך. שוב- אף אחד לא שווה את זה שעכשיו תקחי את עצמך למקום המטורף הזה של הפרעות אכילה.
תחפשי (ואת תמצאי) אנשים נחמדים אבל נורמאליים שיוכלו להבין ולהזדהות עם הכאב שלך גם אם לא תשקלי 35 קילו.
אני יכולה להבין אותך, ואני בכלל לא מכירה אותך. כי הכאב הזה משותף ומוכר לכל מי שנפגע אי פעם, ואני לא מכירה יותר מידי אנשים שלא נפגעו...
חיבוק גדול!!
(והנקמה הכי טובה בכל החרא הזה, זה ללכת, לקנות לעצמך פרחים, או בגדים יפים, או לעשות אמבטייה מפנקת, ולהלבש יפה ולגרום לעצמך להרגיש שאת שם בשביל עצמך)