אני רוצה להציע משהו

crusher

New member
אני רוצה להציע משהו

אני רוצה להציע שהפורום יארח אחד מהמתמודדים שנשרו אני לא מתכוון לאירוח כמו שהיה ביום שישי, אלא אירוח של תפוז שאנחנו משאירים שאלות בפורום והאורח רואה אותן ועונה וכל זה תוך כדי שהוא מצולם במצלמת אינטרנט... יענו וידאו-פורום (במקום וידאו-צאט) אני חושב שכדאי לעשות את זה, חוצמזה שאחרי שרויטל ולילך עפו הם גם באו להתארח בתפוז.... תגידו אם אתם רוצים לשתף פעולה ואם זה אפשרי

אסִי

New member
אירוחים בפורום

לפי מה שאני יודע, זה שחברת "קשת" בלבד אחראית על האירוחים, ועל בחירת המתארחים, בצ'אט "בלוג TV" (צ'אט עם וידאו, כאמור) בתפוז אנשים ובאתר האינטרנט של ערוץ ביפ. בסך הכל, תפוז אנשים מעבירה את שידוריה גם בפורום הזה. מה שהיה לפני כמה שבועות, כאשר אבי נוסבאום התארח, אבי היה שעה בצ'אט וחצי שעה ענה לשאלות הגולשים, אשר הגיעו ושאלו אותו שאלות על גבי הפורום וכך הוא גם ענה על גבי הפורום. תוכלו לראות את זה בלינק לאירוח שבטאגליינס של הפורום. למעשה, לענות על שאלות הגולשים על גבי הפורום זה סיפור לא קל וזה תלוי אך ורק במתארח, באם הוא מעוניין לתת מזמנו לענות לשאלות בפורום זה. באירוח של הדר, אתמול, לא ידענו אם היא מסכימה לענות לשאלות בפורום או לא, אז העדפנו שלא לפתוח שרשור שאלות. לפרטים נוספים על האירוחים בפורום ו/או למסירת תלונות על האירוחים, הינכם מוזמנים לעשות זאת, אל מול הנהלת הפורומים של תפוז אנשים, במייל שכתובתו forums.tapuz.co.il. תודה והמשך גלישה מהנה.

למעלה