אני רוצה להזכיר לכם שירשורים,,, אשמח לרענן את זיכרונכם על נושא השירשורים. ותשתדלו יותר
A arem12 New member 6/3/03 #1 אני רוצה להזכיר לכם שירשורים,,, אשמח לרענן את זיכרונכם על נושא השירשורים. ותשתדלו יותר
A arem12 New member 6/3/03 #2 ועוד משהו יש כמה שפונים אליי במסרים בקשר לעוד מיפגש(למי שלא יודע היה לנו מיפגש והיה ניפלא)אז המיפגש יוצא לדרך מי שמעונין להגיע שישרשר לכאן או ישלח לי מסר... פרטים על מיקום וזמן על המיפגש יגיעו בהקדם.
ועוד משהו יש כמה שפונים אליי במסרים בקשר לעוד מיפגש(למי שלא יודע היה לנו מיפגש והיה ניפלא)אז המיפגש יוצא לדרך מי שמעונין להגיע שישרשר לכאן או ישלח לי מסר... פרטים על מיקום וזמן על המיפגש יגיעו בהקדם.
K kahriberi New member 6/3/03 #4 תודה!!! ענתי, כל היום היה לי יום ממש רע , אני בבית חולה ומבואסת ...ופשוט עשית לי את היום! ... אני אוהבת אותך , אכן קסם!... אין עלייך, את גדולה!
תודה!!! ענתי, כל היום היה לי יום ממש רע , אני בבית חולה ומבואסת ...ופשוט עשית לי את היום! ... אני אוהבת אותך , אכן קסם!... אין עלייך, את גדולה!
A arem12 New member 6/3/03 #6 עינברוש ../images/Emo140.gif מודה לך על מילותייך החמות היה שווה המאמץP -: המון המון בריאות תרגישי טוב ואל תהיי מבואסת לעולם
עינברוש ../images/Emo140.gif מודה לך על מילותייך החמות היה שווה המאמץP -: המון המון בריאות תרגישי טוב ואל תהיי מבואסת לעולם
כ כל קטנוע New member 7/3/03 #8 אני איתך ענת קחי אותי בחשבון היתי בסרט הזה. ארגנתי חוג למוזיקה יוונית יחד עים שמעון פרנס וג'לי שופן. בשנים 97 עד 99
אני איתך ענת קחי אותי בחשבון היתי בסרט הזה. ארגנתי חוג למוזיקה יוונית יחד עים שמעון פרנס וג'לי שופן. בשנים 97 עד 99