אני רוצה להגיד ש...

EagleGirl

New member
אני רוצה להגיד ש...

רשף לוי אלוהים!!! תודה לליהי שעזרה לי להירגע אתמול.... היה כיף לאללה אתמול בקאמל אחרי המחלק! עשינו מחלקה סגורה משלנו! תודה לפאנצ'ר (מספר 1) שלי.... תודה למי שסיפק לי אתמול שלוקים מהקולה שלו (רודי, איתי, ליעוז, שי...) תודה (שוב) לפאנצ'ר שלי שהביא לליהי אייסקפה וגם אני התנחלתי... תודה לעידן על הפופקורן (סטאנדפיסטים במצוקה) תודה לליעוז על הטרמפ תודה לליהי על הבלון.. שעבר מיד ליד אבל בסוף נשאר בקאמל... מי זה כבר הגיע: סיון--->טירן--->איתי--->חורחן--->רודי אני רוצה גם להוסיף שכואב לי על יוני רועה צאן שפרש מהחמוצים... היה כיף אתמול בקאמל.. ליהי, למרות שהוא לא בא.. ומזל שגם היא לא באה.... זהו... תודה שקראתם.. אה כן, שכחתי להוסיף משהו מאוד מאוד מאודמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב!! רשף לוי אלוהים!!! הופעות בקאמל: יםו שישי 10.12 וראשון 12.12! ביי

rOnLoOsH

New member
../images/Emo12.gifטוב השנהנת?!../images/Emo136.gif../images/Emo19.gif../images/Emo186.gif

שלנג

New member
היי סיוון זו יעל!

היה ממש ממש כיף אתמול:)))))))))) הגעת בסוף בשלום ?

EagleGirl

New member
חחחח

כן הגעתי בשלום.. לקחנו את ברלד, שמנו את הפאנצ'ר (מספר 1) שלי בבית, אח"כ ליעוז שם אותי בבית ומשם נסע לברלד.. נראה לי שהם שיחקו כדורסל...

יופי סיוון!

באנה איזה תמונה דפקת שלו הוא נראה מזה קוקסינל שם!!! ואז מה אם הוא לא בא? חפיף!!!! אביטל מצטערת שנוסבאום לא בא....
יעל אני רואה קמת...אני הרגע קמתי....
סיוון בואי איתנו לארץ נהדרת! אה כן למי שלא הבין היתי אתמול בקאמל ובצילומים לארץ נהדרת... ודברתי (וואו כולי התרגשות....לא) עפ קיציס וטל ועלמה! הידד! חחח לא והיה מפוצץ בקאמל ולא נשארו כרטיסים לאיזה כמה אנשים!!! אני ורועי גאים!

ליהייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

חפיף שנוסבאום לא היה...העיקר שנהנתי בכל מקרה וגם ראיתי אותך!!! גם אני שמחתי לשמוע שלא נשארו כרטיסים
וגם אני רוצה לבוא לארץ נהדרת!!מתי אתן הולכות?<*נדחפת
*>

מזזזזה? מזזזזה?

סתם לא יודעת זה יעל אחראית... פה לראשונה לא אני מפרטקצת ענינים...

../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

לא נשארו כרטיסים?
מגניבבבב
וליהי או סיוון או שתיכן יחד
יש מצב שיש לכן איך לברר מי מופיע ב"פגסוס" בעמק חפר כל שבוע?
כי לשם אני יכולה לגרור המון אנשים שישמחו לבוא

EagleGirl

New member
תבררי...

תבררי בטלפון של הקאמל.... תיכנסי לפורום בהייד פארק (פרסומת!!!) רשום שם תטלפונים באחד מהם תוכלי לדעת מי מופיע! חחח http://11983.hydepark.co.il

../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

תודה
אני אברר לפני הסופשבוע הבא
אה בעצם
זה לא יעזור לי...
שבת הבאה אני נוסעת לטיול חנוכה :|

EagleGirl

New member
....

הוא עדין אלוהים.. הוא חולה... אביטל, באמת לא נורא... אני אנסה לסדרל ך כרטיס להופעה הבאה.. אני אדבר עם המזכירה.. היא חייבת לי.. יעל, בוקר טוב!! היי גיא! בקר טוב! בוקר טוב! בוקר טוב! אני אבוא שבוע הבא... כן אתמול ליהי הייתה בארץ נהדרת ובקאמל

חפיף ../images/Emo15.gif

אני דיי בטוחה שאני עוד אבוא לקאמל והרבה <ליהי נכון שאת גאה בי?:)> אני בתהליכים לבוא יום שלישי הזה..

שלנג

New member
אני עדיין לא היי גיא..:))

אני צריכה את הזמן שלי עד שאני אוכל להיות כמוכן..:)) אבל היה ממש ממש כיף אתמול ואני כבר מחכה לשבוע הבא ואני גם כנראה אבוא ביום שלישי... וגם ביום שישי..:)) סוף סוף נראה עד כמה הפאנצ'ר תותח..:))

באנה יא קרציה נסחפת לא?

חחחחחחחחח סתם או כמו רודי "נראה לך" חחח ראינו אותו היום בצוותא...

למעלה