אני רוצה להגיד משהו....

ashkeloni

New member
אני רוצה להגיד משהו....

עוד פעם יומהולדת שמח לרחלי שהיום הוא היומהולדת הלועזי שלה!!! וגם מזל טוב רחלי כי היום היא מורידה את הגשר!!!

tamarhp

New member
מזל"ט

אבל אנחנו לא חוגגים את הלועזי כעיקרון.. רק מציינים אותו בלוח שנה.. לא לשכוח! אני בי"ג תשרי (6/10)!!! ורחלי גם לא בבית.. היא בת"א מורידה את הגשר אז היא תראה את השירשור (כשיהיה פה שירשור) כשהיא תחזור. תודה!וד"א, נתן, למה אתה לא באייסי?

ashkeloni

New member
ההממ....

אני לא יודע מה איחתך אבלך אני כן באייסי עכשיו... אבל אני מדבר עם אנשםי מהפורום השני שלי בקשר למפגש פורום שלנו שבוע הבא...אז אני קצת עסוק...

tamarhp

New member
אתה אינביזיבל?

טוב, אני לא אפריע. והרגע אמא שלי שלחה לי SMS שרחלי כבר אחרי..

SGVB

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

למרות שזה הלועזי לא נורא העיקר לחגוג

שולי פ

New member
מזל טוב!!!

וזה על זה שאת מורידה את הגשר!!
(אם תסתכלו טוב תראו שיש לו שיניים בלי גשר...)

תודה... ../images/Emo9.gif

שוב אתה הראשון... (רק שהפעם לא הייתה תחרות, אז אין פלא שאתה הראשון...
למה אני הורסת???
) אז תודה לכולם! אז למטה יש לי עכשיו קיבוע, ולמעלה - פלטה שקופה... ולכל מי שצריכים להוריד לו את הגשר - זה ממממממממממממממממממששששששש לא כואב!!!!!!!!!!! זה כלום! זה כמו... זה כמו... זה אותו כאב שמרגישים כשגוזרים ציפורניים.

lali37

New member
למה שזה יכאב להוריד גשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם אני רוצה לומר משהו...

שנים לא נכנסתי לפורום כי זה לא עלה לי והיו תקלות,עשיו זה בסדר אז לא ידעתי שהיה לך יום הולדת.מצטערת. אז-שיהיה לך המון מזל טוב!!! הרבה הצלחה בכל אשר תעשי ותפני שה' יהיה תמיד בעזרך שיתגשמו כל משאלות ליבך ושתמיד תשמחי(זה הכי חשוב) שיהיה לך רק טוב -מיטל- אגב,מזל טוב על הגשר...

liaD15

New member
אני עם מיטל...

עד שבאים לברך לוקחים את כל הברכות...(אולי חוצמה:שתזכי לעלותלמקדש

שרוך

New member
רחלי מזלט

בס"ד הי רחלי מה קורה אני יודע שבארץ זה כבר לא ה16 אבל אצלי כן !! כי זה 11 בלילה אז אל תכעסי עלי שוב שאני מאחר !! תראי אני משתפר ! תאמת לא חשבתי שאת חוגגת של גויים אבל עזבי מזל"ט על הגשר אם כבר גשר היום אכלתי קלח תירס אחרי שנתיים שלא אכלתי איזה כייף !(בגלל הגשר ) שרוך נ.ב צום קל

למעלה