אני רוצה להגיד משהו

אני רוצה להגיד משהו

לפני מספר ימים (בערך שבוע) לקחתי את רשומות חלק ג´ קראתי את הספר בפעם השניה אני רוצה להגיד על זה כמה דברים כן יש כמה וכמה מקומות ממש אבל ממש סותרים ולא הגיוניים כמו גם שלא מסופר הרבה שמה והרבה מאוד חסר כשחלמיש מת (חיבבתי אותו) התאהבתי בגדיל כן הוא הדמות שאני הכי מרגיש קרוב אליה הוא בסופו של דבר הכי השתנה מכולם בהרפתקאה שלהם הוא הכי נשבר בתוכו הכי כאב לו ממות חלמיש סער ושלאורנה נשבתה הוא כל הזמן נשאר אותו הדבר בלי להשתנות ממש עד הסוף כמעט לגמרי הדבר הראשון שמשנה אותו זה מות סער ומאז הוא היחיד שנשאר יציב מבין כולם כל אחד משתנה כל כך קיצוני במהלך המסע חוץ מגדיל שנשאר כמו שהוא התחיל מלא מרץ ומלא קנדריות אני פשוט אוהב אותו כי הוא זה שחיזק את כולם ולא טאניס היא זה שהראה לכולם שהם השתנו והוא נשאר כמו שהוא חזק יותר מכולם בסופו של דבר הכי קשה לקרוא היה את מות חלמיש מכל הספר כשגדיל בוכה עליו והקינה שלו על חלמיש

והאירועים שקוראים שמה

ממש לא לפי הסדר שלהם חסר יותר מידי פרטים חסר יותר מידי כללית וזה היה מאוד דפוק הסוף למה השר אריאקס הזה או מה שלא אהיה שמו לא ידע על רייסט? איך האדם היחיד שיכל לעצור את רייסט בעולם לא הרגיש שרייסט עומד בצד שמאל של מלכת האופל למשל??? נרקאה וכל הסביבה מספרים שהמקדש היה מקדש מסויים ומסופר שנראקה איתה כפר שומם ונטוש מאוד כם חווה אחת באזור כל כך סותר את עצמו שאהיה משהו מפוער כל כך ילד כזה כפר שומם

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifהודעה שנמחקה בטעות../images/Emo41.gif

ההודעה הייתה במקור של נייר טולאט ארסי ובטעות נמחקה, סליחה
מצטער נסחפתי קצת יותר מידי ההודעה במקור איתה אמורה רק להגיד עד כמה אני מזדהה אם גדיל ואוהב אותו ובטעות גלשתי גם לחלק קטן מאוד מהסתירות שיש בספר והשגיאות כתיב הרגו אותה כמעט!

אני רק ניסיתי בהודעה שמחקת

בטעות להסביר לך למה היו ספיילרים אצלי זה היה ממש בטעות ולא חשבתי שזה ספיילר כי נסחפתי

למעלה