אני רוצה להבין.....

Skiter

New member
הא סיסיל´ה

קודם כל מה אתה צועק עלינו שאנחנו לא מכירים אותה למה אתה כן אז תשתוק ומי אתה שתבד עם שם כזה סיסי זה של איזו נסיכה משנות הטרמפמפו והייתה לה פעם סידרה בערוץ שש..... אז שתוק!!!!!

cc (סיסי)

New member
אני לא הומו

אוקיי פעם אחד ודיי אני יספר למה קוראים לי ככה יום אחד נכנסתי לצ´אט תפוז ולא היה לי רעיון לשם אז פשוט תקתקתי עם העצבעות בלי ממש לראות מה אני עושה ויצצא לי cc לא השתמשתי באותו רגע בראש הteenager שלי...ולא חשבתי על המשמעות של זה ומהר מאוד אנשים הכירו אותי בשם הזה, כמה מהם גם נמצאים בפורום הזה כי דיברתי בצ´אט בחדר "הארי פוטר"... זה הסיפור, ואז בצ´אט כולם קראו לי גם סיסי בעיברית

זוהי

New member
צק צק צק........לונה עוד פה .....

ואתם כבר עם ירידות והעלבות......ו....הומואים (שרק לידע כללי....לרוב הבנים - זה מחמאה...) לא טוב...... :) קיס אנד מיקאפ

S.Riddle

New member
אוקי...

גם אם הוא הומו, וגם אם לא, מי אתם שתתנהגו אליו כמו איזה מצורע או משהו? כאילו, אתם תופסים את המושג של הומו בדרך בכלל לא נכונה. אוקי, עכשיו כשסיימתי עם ההרצאות..... אני צריכה את הספר החמישי, ודחוף..... אתמול חלמתי שקנו לי אותו, ואז פתחתי אותו וגיליתי שכל הדפים ריקים, ואז כולם ידעו על מה הוא היה והרסו לי את הסוף והייתי מאוד מדוכאת....

LuNaTiC

New member
צודקת!

אני עוד כאן, לחמש דקות... אז תקשיבו אנשים - לא אכפת לי מי הומו ומי לא.. אם תקראו לי לסבית.. לי לא אכפת.... (כי אם להיות כנים, הדוליז האלה עושות לי את זה! וגם ריוקו...) אבל יו נואו, לבנים יש רגישות עם זה והכל... חחחחח אז ליב ד´ם אלון! ואל תעשו בעיות. בלי הנטאי של פוקימון (אפילו ההומואים שביניכם לא רוצים לראות את זה.. איווו..) בלי לקלל, או לקרוא לאנשים הומואים כי זה מפריע להם.. בלי דיונים פוליטיים... חילונים דתיים וכו.... בלי הצפות! לכתוב הודעות חדשות רק כשצריך ולכתוב הכל בשירשורים.. אז אני הלכתי, ומקווה מאוד שאחזור בשלום!! בה - ביי! -ענבל, שחמש דקות עומדות בינה לבין כיבוי המחשב-

למעלה