אני רוצה להבין.....

S.Riddle

New member
לפי מה שאני יודעת

היא לא הפסידה. המשפט כנראה עדיין מתקיים, אבל קשה לי להאמין שהיא תפסיד, כי סך הכל היא באמת לא העתיקה, אז אין עילה לתביעה.

בעצם.....

קראתי עכשיו בהודעת מנהל הפורום היה כתוב עידכונים קצרים: שהסרט ייצא בארץ ב-29.11 איזה כיף! הספר החמשיי ייצא באנגליה ביוני 2002(הרבה זמן אבל בטח שווה לחכות, וזה אומר שהשמעות לא נכונות) והסקול בוקס המעודכים לעברית ייצאו בחנוכה

cc (סיסי)

New member
סתם אול בלי קשר..

אבל אומרים שהספר החמישי יהיה מהקצרים ביותר מהקצרים ביותר..הספר החמישי יהיה מהקצרים ביותר מספרי הארי פוטר הקצרים ביותר הספר החמישי יהיה, הספר, מהקצרים, הארי פוטר, ביותר, הקצרים, חמישי, ביותר יהיה מספרים הקצרים בותר מספרי האר.. מהקצרים ביותר!!

רידל

New member
היא בחיים לא תפסיד

בגלל ש-WB יקחו את העו"דים הכי טובים בארה"ב

cc (סיסי)

New member
זה שאתם אומרים שבטוח שהיא לא ..

זה שאתם אומרים ואמרים שהיא בטוח לא העתיקה זה לא נכון תראו את הציור של הספר הסגנון של איך שסידרו את האיור והטקסט דיי דומים לספרים הארי פוטר באנגלית ברטית, תסתכלו על הציור של להארי פוטר, הוא מאוד דומה להארי פוטר, השמות שלהם דומים מוות והשם המלא של הספר זה "להארי פוטר וחברתו הטובה לילי" לילי!! לילי!!! באחד הספרים הארחים השם הוא "להארי פוטר והמוגלגים" נראה לי אבל אני בטוח שהיה את המילה מוגלגים...

S.tal

New member
אני חושבת...

אני פשוט חושבת שהספר לארי פוטר נתן לה השראה ולא רעיון להעתקה!! זה השראה ולא העתקה!!!

cc (סיסי)

New member
השראה?!

זאת לא השראה! זאת ממש העתקה! יותר מידי דברים דומים חוץ מזה..אולי המראה של לארי והארי לא מענין אבל הקטע של המוגלגים מרגיז..

S.Riddle

New member
זה ממש שטויות!

איך אתה יכול להשמיץ את ג´יי קיי ככה? הנה, עובדה, הספרים של הפוסטמה בכלל לא נמכרו, וג´יי קיי עושה מיליונים, אז איך אפשר לקרוא לזה העתקה?

HarryPotterGirl

New member
אני מצדיקה את כל אלה...

שאומרים שג´יי-קיי לא העתיקה ואני ממש בטוחה (ומקווה מאוד) שהיא לא הפסידה במשפט ואם הוא ממשיך אז שגם לא תפסיד. היא לא מעתיקה!!! ואגב אם לא ידעתם אז זאת שכתבה את לארי פוטר ואחותו לילי שאלוהים אפילו לא שמע עליו, היא עזרה לג´יי-קיי עם הספרים של הארי פוטר ועכשיו היא מתלוננת עליה בבית משפט... זה ממש... אני לא אגיד את דעתי כי זה ממש לא יפה. בכל מקרה בגלל שזה מצב כזה שהסופרת שרשמה את הספר על לארי הזה עזרה לג´יי-קיי זה לא נראה לי העתקה בכלל, לכן אין סיבה שג´יי-קיי תפסיד במשפט ואין סיבה לחשוב שהיא העתיקה!!! יש מישהו שלא מסכים איתי? צ´או, קים.

cc (סיסי)

New member
אני לא מסכים!

דבר ראשון אין לכם זכות לומר שג´יי קיי קוולינג לא העטיקה! אף אחד מכם לא מכיר אותה...אתם מתנהגים כאילו אתם יודעים שהיא אישה נחמדה טובת לב, אבל אף אחד מכם לא מכיר אותה! יש הרבה אנשים מצליחים שהם גם מניאקים מאוד.. דבר שני.....העזרה שנתנה הסופרת השנייה זה רק שמועה... דבר שלישי.. זה שאתם אומרים שהספר לא מוכר זה מצדיק שום העטקה דבר רביעי!! הספר לא תורגם לעיברית, אולי באנגליה הוא יותר מצליח? לא מצליח כמו הארי פוטר אבל אולי הוא בסדר? אף אחד מכם לא קרא אותו אז לכו תזדיינו

רידל

New member
לארי פוטר

רק שתבינו הספר נמכר בארה"ב (לא באנגליה) באיזה רשת סופרמרקטים סוג ז בסוף שנות השמונים. הבעיה היא שג´ ק´ הייתה באותה תקופה שם אבל ספר מצליח זה לא היה

fluppster

New member
לא הגזמת?

אוקיי, אני לא יודעת אם רולינג העתיקה או לא, והאמת שכרגע לא ממש אכפת לי, אבל "לכו תזדיינו"? מנהלים פה דיון תרבותי, ואתה מקלל? תירגע קצת, לכל אחד יש זכות לדעה משלו. חן

S.Riddle

New member
לה לה לה...

דבר ראשון, אתה צודק. אנחנו לא מכירים אותה, אבל תאמין לי שכל הסיפור הזה מסריח ואפשר לראות שהסופרת ההיא לא ממש דוברת אמת. דבר שני, אני בכלל לא ידעתי על זה... דבר שלישי, בכלל לא היה אותו באנגליה, היה אותו רק בסופרמרקטים נראה לי באמריקה, והוא נכשל כל כך שפשוט הפסיקו לנסות למכור אותו. ולמה ללכת לעשות את מה שביקשת? אין מילים מתורבתות בימינו?! (חיקוי של המורה הקודמת שלי ללשון). ^^לירון&זוגפרח^^

HarryPotterGirl

New member
רגע רגע רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo31.gif

אני רוצה להבין, זה נראה, לפי מה שכתבת,אתה ממש שונא את ג´יי-קיי רולינג (אולי הבנתי לא נכון אבל ככה אני מפשרת את הדברים שאמרת). כאילו ברור שאני וכולם פה שתומכים בה לא מכירים אותה ולא יודעים מה היא עשתה ומה לא עשתה, אבל לפי העובדות והשמועות הרבות שיש בעניין הזה אז היא לא העתיקה וזה סתם איזה סיפור דפוק של הסופרת הזאת שרוצה להרוויח כסף על חשבונה של ג´יי-קיי!!!! ואנחנו, בתור מעריצים של הארי פוטר, מנסים לתמוך בה (למרות שאפ´חד לא שומע ויודע) ומנסים כמה שיותר לקוות שמה שאנחנו אומרים הוא נכון (ולפי דעתי הכמעט לגמרי בטוחה זה באמת נכון-היא לא העתיקה) כי אנחנו רוצים להמשיך להנות מהספרים הנפלאים שלה!!! בקיצור לאן שרציתי להגיע-אם אתה באמת, וככה הבנתי ממה שכתבת ותגיד לי אם זה נכון או לא, אתה ממש שונא את ג´יי-קיי (ושוב אולי לא הבנתי נכון ובלה בלה בלה) ואת הארי פוטר וממש מת שזה יעוף לך מהעיניים ושג´יי-קיי תפסיד במשפט, כי אם זה לא היה ככה גם אתה היית עושה כמוני וכמו האחרים. אז תחשוב על זה ותגיד לכולנו אם מה שאמרתי לך הוא נכון. ולכל הרוחות-תלמד לדבר יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שזו לא דעתך לא אומר שאנחנו צריכים לסבול מילים כאלה. צ´או, קים.

P. Patil

New member
צודקת!!!

אני איתך...

דובי(בת)

New member
מסיכמה אתך ../images/Emo13.gif

אני מסיכמה ב 100% ג´יי - קיי לא תפסיד מה שעשו לי זה חוצפה :-{ הדס

למעלה