רגע רגע רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo31.gif
אני רוצה להבין, זה נראה, לפי מה שכתבת,אתה ממש שונא את ג´יי-קיי רולינג (אולי הבנתי לא נכון אבל ככה אני מפשרת את הדברים שאמרת). כאילו ברור שאני וכולם פה שתומכים בה לא מכירים אותה ולא יודעים מה היא עשתה ומה לא עשתה, אבל לפי העובדות והשמועות הרבות שיש בעניין הזה אז היא לא העתיקה וזה סתם איזה סיפור דפוק של הסופרת הזאת שרוצה להרוויח כסף על חשבונה של ג´יי-קיי!!!! ואנחנו, בתור מעריצים של הארי פוטר, מנסים לתמוך בה (למרות שאפ´חד לא שומע ויודע) ומנסים כמה שיותר לקוות שמה שאנחנו אומרים הוא נכון (ולפי דעתי הכמעט לגמרי בטוחה זה באמת נכון-היא לא העתיקה) כי אנחנו רוצים להמשיך להנות מהספרים הנפלאים שלה!!! בקיצור לאן שרציתי להגיע-אם אתה באמת, וככה הבנתי ממה שכתבת ותגיד לי אם זה נכון או לא, אתה ממש שונא את ג´יי-קיי (ושוב אולי לא הבנתי נכון ובלה בלה בלה) ואת הארי פוטר וממש מת שזה יעוף לך מהעיניים ושג´יי-קיי תפסיד במשפט, כי אם זה לא היה ככה גם אתה היית עושה כמוני וכמו האחרים. אז תחשוב על זה ותגיד לכולנו אם מה שאמרתי לך הוא נכון. ולכל הרוחות-תלמד לדבר יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שזו לא דעתך לא אומר שאנחנו צריכים לסבול מילים כאלה. צ´או, קים.