אני רוצה להבין..

the chesire cat

New member
אני רוצה להבין..

אתם מחליטים שאתם לא מאמינים יותר באלוהים [כופרים] אז אתם פותחים על זה פורום
כל העולם צריך לדעת מזה עכשיו שאתם לא מאמינים יותר בקדוש ברוך הוא
טוב שלא

Le Fay

New member
אז זהו, שלא. בראשית היה פורום

ורק אחר כך השם (אנחנו בכלל היינו במקום אחר. מפאת גילך הרך לא ניכנס לפרטים). ואז כמה חבר'ה החליטו שהם לא מאמינים יותר בשום קדוש, לא בקדוש ברוך, הוא או היא, לא בקדוש מנחם, לא בקדוש אסולין, אפילו לא באמא תרזה. כשהם היו שניים-שלושה הם נפגשו בדירת שותפים (עייני ערך) אבל כשהתחיל להיות צפוף שם הם לקחו את הבירות שלהם והתגלגלו הנה. את הבירה שלך הבאת או את מחכה שיזמינו אותך? טיפ משאירים בצנצנת בפינה הזאת.

Get Out

New member
אני רוצה להבין ...

ככה מתחילים לכתוב פעם ראשונה בפורום שאת לא מכירה ???????

|ניאו| אני מאמינה!

דבר ראשון, תמונה של קוק כבר יש לך? אני מאמינה באלוהים, כל יום ופעמיים בימי שני. סיפורון: נכנסים לאוטו, כל מה שצריך בבגאז', הילדים קשורים, האוטו מתניע, זזים. יש כל מה שצריך? בבאגז'. כולם קשורים? כמובן, אנחנו מכורים לכל סוגי הקליק. יש דלק? אפילו בדקתי שמן-מים. יש מצב רוח? בטח יש, לא ברור איזה, אבל לא צריך להיות קטנוניים. יש אלוהים? בוודאי, והיא תיקח אותנו לאן שזה לא יהיה הפעם. נוסעים, מגיעים ליעדינו, עושים מה שבא לנו, וממשיכים הלאה. בדרך חזור אוספים איש יקר שהגיע מאילת, איך שהוא נכנס החימום מופעל. בכל זאת, הבנאדם חיכה בטרמפידיה כמה שחיכה, עם מיל שלא בדיוק עומד בתקני קור בסיסי ירושלמי. אחרי 7 דקות כבר נהיה לו ממש חם (אני יודעת כי הוא ספר, או עשה חישוב:) וכשהוא משפשף את הידים בהנאה הוא מודה: תודה לאל! אני: תבוא כל יום. Get the Point? את מוזמנת גם לבוא. באופן אישי אני ממש אוהבת אנשים צינים (זה יעבור לך, או לא), וכאלה שעונים על השאלות שהם שואלים (אם זה יעבור לך, זה עוד יחזור)! בעיקר אם הם בעלי חוש הומור, אז תרגישי בבית... >ספל חמאה בברכת ברוכה הבאה
<

babylon_a1

New member
יש כאלה...

יש כאלה שכן יש כאלה שלא בכל מקרה לדעתי ההתנגדות העיקרית כאן היא לרעיון השכר ועונש ופחות לאלוהים שבלב ו/או בראש שיש לחלק מהאנשים

R a c h e

New member
אני רוצה להסביר....

כמה הבהרות:
אף אחד לא מחליט לא להאמין, זה עובד בצורה מאוד פשוטה: או שאתה מאמין או שלא....
לא זכור לי שמטרת הפורום היא כפירה באלוהים, אני גם לא משוכנעת שכל החברים כופרים בקיומו.
כדי לפתוח פורום בתפוז צריך, בין השאר שיהיה מי שיכתוב, בתנאי הזה אנחנו עומדים, אז נראה לי מוצדק שיש את הפורום הזה, שהוא, אגב, פורום תמיכה ליוצאים בשאלה, ולא רק....
כשתגדלי- תביני.....

יהודי31

New member
זה לא פורם פירסומי רק לתמיכה.

יחי ההבדל הקטן.. מקווה שהחזרתי לך בתשובה...

למעלה