אני רוצה להבין!

pachanga

New member
אני רוצה להבין!

נגיד..... אני אבוא לבחור הומו אנסה להתחיל איתו בקטע של מגע ונשיקות הוא ממש ידחה אותי בכלל זה? גאים הם אנשים שלא נמשכים בכלל לנשים? זה בא עם הזמן אחרי שגבר היה עם אישה? או שנולדים עם זה? * פאצ´י נעשת סקרנית מאז שנכנסה לפורום המעניין הזה
*

guy1974

New member
אישה... איכסה ../images/Emo6.gif

לקח לי קצת זמן להבין את השאלה, אולי כי לא הבנתי בהתחלה כי את בחורה
), אני לא מכיר אותך, אבל תני לי לשאול אותך שאלה: אם את כבחורה נמשכת לבנים, ותבוא בחורה אחרת ותרצה לנשק אותך, איך תרגישי? (בהבנה שאת לא לסבית) כמו שאת תיהי מוכנה להתנשק עם גבר ולא עם אישה, ככה גם ההומואים לא אוהבים להתנשק עם בחורות, נכון, לא כולם, יש כאלה שהם דו ועוד מיליון ואחת אופציות. לגבי "המקור" למשיכה, ת´אמת זה נושא כ"כ מורכב ונתון למחלוקת ואני לא חושב שיש עליו דעה אחת ברורה, או איזה הוכחה כלשהי לכאן או לכאן. יש מליון השערות וניחושים, אותי אישית זה כבר הפסיק להטריד מה הסיבה, הספיק לי להתעסק במחשבות מה הסיבה כשלא רציתי להכיר בזה שאני הומו ושכ"כ חיכיתי שזה יעבור.

pachanga

New member
צודק גם אני בדיעה הזו

איכסהההההההההההההההההה בנות!!!!

amet

New member
אני רוצה להבין../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

אם גבר בא ומתחיל לנשק אותך ולגעת בך את מתמסרת בקלות????? ונניח שכמו שקוקי (גיא) כתב לך, אם אישה תבוא אליך איך תגיבי? בנושא התפתחות הזהות המינית כל אדם כשלעצמו אחד נולד עם זה ומדחיק כל חיו אחד גדל ופתאום בגיל כזה או אחר הוא מוצא את עצמו, מסתכל על גברים ואז אני מאמין מתחיל החפישו של "מי אני? ומה אני?". אותו הדבר כמובן לגביי נשים...... מקווה שהשכלת כמעה המשך יום נעים

גלעד יא

New member
אל תאיימי עלינו בנשיקות!!!

כמו שלא מאיימים על זונה בזין, לא מאיימים על הומואים בחיבוקים!!! אני לא נמשך מינית לנשים, אבל אני לא שונא אותן. כייף לי להתחבק ולנשק אותן (על הלחי). מעולם לא הייתי עם אשה כי זה לא מעניין אותי. גם לא לנסות. אני לא צריך לשרוף את שיער ראשי כדי לדעת שיש דברים שאני אהנה יותר לעשות (סליחה על ההקבלה). אני אגיד לך מה שאני אומר לבנות המשרד שאני עובד איתן - אם קיילי מינוג תתעקש, אני לא אגיד לה לא. גם דנה ברגר. אני חושב שזה משהו שנולדים איתו. תמיד ידעתי שאני "שונה" משאר הבנים. גם כשלא יכולתי להגדיר את זה, היו רמזים - העדפתי לשחק קלס עם הבנות, העדפתי שיעורי מלאכה על פני שרטוט, שיחקתי בבובות (אני נשמע כל כך אוחץ, אחותיייייי...).

pachanga

New member
../images/Emo6.gif

טוב נשמות טובות רק שאלתי את דעתם אבל צדקתם עכשיו הבנתי
אז לירונר קבל נשיקה בלחי ממני

resputin

New member
גלעד.?

"אם קיילי מינוג תבקש, אני לא אגיד לא. גם דנה ברגר". דנה ברגר? דנה ברגר! דנהברגר?!

לירונר

New member
../images/Emo9.gif

ושמישהו יסביר לי למה גלעד אמר "דנה ברגר" בהודעה שלו...

LeeCooper69

New member
הסבירכו לך על נשיקות... אבל:

אבל לא הסבירו לך על המקור להומוסקסואליות. הכון, זה שנוי במחלוקת אך לאחרונה למדתי מושג חדש (ותודה לYellow Cheese). הומו מאכזבה. ז"א, הומו שנמשך לנשים אבל עבר לבנים כי הוא התאכזב מנשים. יש ככאלה. תתפלאי
אבל יש הומואים שעברו לנשים מאכזבה. סטרייטים מאכזבה. ויש סתם הומואים מזיבה אבל זה כבר סיפור דוחה אחר....

למעלה