אני רוצה להבין,

זוג נשוי הרבה זמן

חוזרים מביקור בקיבוץ במהלכו ביקרו גם ברפת. האשה לבעל: "נו שמעת מה הרפתן סיפר, הפר שלהם מעבר לבדו 60 פרות . זה פר!!"
"כן אבל 60 פרות שונות, לא את אותה פרה 60 פעם!!
זו בדיחה שדי דומה למציאות...
גבר מעל 60 בהחלט מסוגל לשגל 3 נשים בשבוע...(אם אין לו בעיות בריאותיות...שזה די נפוץ בגיל זה )
אבל 3 פעמים עם אותה אשה, זה כבר יותר נדיר... ואם הוא גם נשוי לאותה אשה הרבה שנים....זה עוד יותר נדיר.
גם בזוגיות הכי טובה ואהבה השחיקה שבשגרה ,בלתי נמנעת לאחר הרבה זמן.
כל מי שלא מודה בכך, משקר

הילי 122

New member
תשובה כנה ואמיתית

אתה אדם מקסים . מה שכן לא רוצה בכלל לחשוב מה יהיה ואיך יהיה כשאגיעה לגיל 60 מה שכן נזכרת בעצמי בגיל 25 ולא רואה הרבה שינוי בעצמי אז אופטימית .

הוצאת לי את המילים מהמקלדת

Berethor

New member
זה שיש 'שחיקה' עם השנים זה נכון

גם בזוגיות וגם באדם עצמו, בגלל שזקנה היא לא דבר שהוא טוב. מה גם שלשגרה יש פלוסים ומינוסים, מצד אחד זה טוב להיות רגיל לאדם מסוים שאתה גם יותר בוטח בו וכו, מצד שני כמובן שאין חדש תחת השמש. הבעיה היא עם השורה התחתונה בבדיחה הזאת, לא באם יש שחיקה והרגל או לא. מה שבטוח שאם מצב הזוגיות כבר בגלאים צעירים גרוע, אז בעתיד סביר להניח שיהיה יותר גרוע, לכן אין לזה עתיד.

Berethor

New member
אבל אם כבר מדברים על 'שחיקה'

זה שלהיות עם מישהו אחר יש בזה משהו חדש, השחיקה קיימת אפילו לאחד שנמצא כל פעם עם מישהי אחרת, בסופו של יום גם זה הופך בנלי בשבילו, אחת פחות אחת יותר, בלי שום הקשרות אמיתית, כבר משהו טכני, שלא לדבר על כך שגם האישיות שלו נהיית מאוד בעייתית בעקבות זה, וסיכונים למחלות מין ומה לא. זה שחיקה יותר גדולה אם כבר.

G מאסטר

New member
כן בטח שיש..וזה לא קשור לגיל

מיניות ותשוקה היא חלק אינטגראלי בנו..או שיש הרבה או שאין.
למרות שכן אני עושה 3 פעמים ויותר בשבוע בבית, אני עדיין צריך את
ה ריגוש והקשר עם מאהבת מחוץ לבית.
היו לי כבר מאהבות צעירות מאוד בעבר שפעמיים בשבוע היה טו מאצ' בשבילן..
אז הגיל לא ממש רלוונטי..זה מה שיש לך בפנים.

newcharm

New member
הופה סחטיין

יפה לך לקחת תכונה וכינוי שהוענק לך בצדק רב על פועלך המפוקפק בתפוז ולנסות לייחס אותו לאחר.
אבל שטויות, אני שמח שהצצת. ניחשתי שאתה וגי מלך מספרי הסיפורים תמצאו חן זה בעיניי זה :)

איזה נודניק אלוהים

לא ממש מכיר את ג׳י אבל אין ספק שהוא עדיף על חברך ׳קוראת ספרים׳ או כל אחת מהבנות שהלשון הארוכה שלך נמצאת עמוק בישבנן.
האמת, היכולת שלך ללקק בכזו נמרצות מעוררת כבוד ו... בחילה קלה.

newcharm

New member
"חברך קוראת ספרים" ?

מותק, התבלבלת נראה לי. תעשה סדר אצלך ותחזור לעוד.

הילי 122

New member
מה הולך פה ? בא לי לשיר לכם

מתי נתנשק אוהב "אתכם " לנצח ,
הבאתי לכם פרחים

יין ותפוזים

מתי נתנשק
דיברנו כל הלילה
תשוקה גדולה
במסווה של רומנטיקה

wild orchid

New member
יאללה מכות, יאללה! אכפת לכם ללכת מכות בבריכת

בוץ ואני אארגן הימורים? אני זקוקה להשלמת הכנסה.

Berethor

New member
יותר? אין מצב

הגיל לא משפיע לטובה על המראה והבריאות, כמובן שגם על הסקס, אלו שבכל זאת מצליחים 3 פעמים בשבוע זה 'השג'.

Berethor

New member
מה שכן "היתרון" היחיד שאולי יש לגיל

זה שאחרי גיל 50 לא צריך גלולות, אי אפשר להיכנס כבר להריון לטוב ולרע.

למעלה