אני רוצה להבין

אני רוצה להבין

אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם ? אין על מה לדבר חוצ מהדת דת דת דת דת דת ודתיים דייייייייייייייייייייייייייייייי ...האם זה לא קיצוניות לשמה?????????????? אדם שנגמל מפיצה למשל אז הוא כל היום ידבר על הפיצה? אגגגגב אצלי יום כיפור לא היה שונה משלכם לא צמתי ולא לא .. פשוט לא היה כח ... לעשות דברים בלי להין בלי להתחבר כמו טוכי .

yoni13077

New member
טוכי?? לא מכיר..

לגופם של דברים אני לגמרי איתך :) גם אני הייתי רוצה לראות פה קצת יותר סמול טוק וסתם פטפוטי סרק משעשעים וקלילים.. אבל איך אומרים באידיש? א ממה... אם אתה משווה את זה לגמילה מפיצה נראה שלא בדיוק הבנת את מהות הפורום... כל הענין הוא שאנשים לא נגמלים, הם נושמים דת יומם וליל, קמים לתוך הדת, נושמים אותה במהלך היום והולכים לישון איתה בלילה.. כשלפעמים באמצע כלולים גם שלוש תפילות או אפילו לימוד בכולל, לך תעשה את כל אלו בזמן שאתה לא מאמין בשיט בטיפה מזה ונסה לא לדבר על דת..

mister xy

New member
אתה לא הראשון

וכנראה גם לא האחרון שמתלונן על זה, ובצדק. ותמיד אני אומר אותו דבר: קדימה לעבודה, אתה מוזמן להוסיף תכנים נוספים לפורום. מידי פעם יש שירשורים נחמדים שלא ממש עוסקים בענייני יהדות ויהודים.

יש משהו במה שהינך טוען

אתה מזכיר לי שבתחילת דרכי ליציאה בשאלה פגשתי ידידה, גם היא יוצאת בשאלה, וכל הזמן היא דיברה על הג'ינס שלה וכל שניה הזכירה אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים, ואני שאלתי אותה מדוע היא מרגישה צורך לדבר כל כך הרבה על דבר שמבחינתה אינו קיים? גמני יצאתי בשלה, וגמני לובשת ג'ינסים וגמני תוהה אם יש אלוהים או לא ומה זה אומר לגבי, אבל אני לא טוחנת את זה כל הזמן (יש גם חיים מעבר לפינה...) לא ממש היתה לה תשובה... מצד שני, ברוך הבא בנאדם, ההודעה הקודמת שלך בפורום נכתבה ב19.3.2010 בעברית צחה לפני בדיוק חצי שנה אתה לא משתתף פעיל בכל הדיונים פה בפורום בנושאי דת ואלוהים ואנאערף, ופתאום יש לך תובנות על נושאי השיחה שלנו. מי בכלל שם אותך לשפוט אותנו? חוצמיזה שאני אישית פתחתי לא מזמן שרשור כזה שלא קשור לדת soooo ?

מדי פעם אני נכנס ומעיין בהודעות...

ובאמת הסיבה שאני לא מגיב כי חוזרים על אותו דבר כל הזמן. אני לא שופט אפחד ףאיך הגעת לזה? אני משתדל להבין כל אחד (לא תמיד אפשר) . . רק תמהתי על זה שחורשים את זה שתי וערב ולא זורעים כלום...

בחור נחמד, תהיה נחמד

אני מקוה מאוד שאתה מסוגל להבין שאנשים אינם יושבים על הפורום הזה כל היום ומדברים על אלוהים ומשיחו, אנחנו עושים מפעם לפעם הפסקות עישון ותורנויות לילה. אני מסכים שיש מקום לשיחות קלילות בפורום, אבל זה בנוסף לנושא המרכזי של הפורום שעליו נדסקס כל הזמן כי זה הדבק המאגד אותנו. אבל אני לא מסכים שבחור נחמד מנסה להתחשבן עם ניקים אחרים.

למעלה