אני רוצה להבין משהו..

batelush161

New member
אני רוצה להבין משהו..

למה אתם כל כך נגד? זה עד כדי כך רע? הלימודים לא טובים?

pure_as_fire

New member
ננסה להסביר בצורה אחרת

זה לא יעזור כמה שנתאר לך מה רע ומה טוב בטכני עד שלא תהיי שם לא תביני אף פעם ורוב הסיכויים שתעשי אותה טעות כמו כולנו כאן, תלכי, תהני שנה שנתיים ואז תתחרטי בצורה שלא תאמיני ותצטרכי לסבול עוד מספר שנים לא קטן עקב טעות שטותית וחוסר הקשבה למנוסים ממך. זו טעות שכול מי שכאן והוא שוחר, עשה, ומצטער. בא לך לנסות בעצמך? תהני... וכן יש דברים טובים בטכני, הם פשוט לא שווים מול הדברים הרעים. בהצלחה באשר תבחרי.

spider001

New member
חמודה תעשי לעצמך טובה

אל תבואי לטכני 1. זה המקום הכי מסריח בארץ חוץ מכמה מוצבים בצפון שאני לא רוצה לציין את שמם. (מסריח = ריח של חרא שבא בגלים מיתקפת סירחון) 2. חדר האוכל הכי זוועה בחיל האוויר. 3. המגורים הכי מזוהמים בארץ רק המגורים בטירונות יכולים להתחרות בהם כמקום הכי גרוע בצבא. 4. הרמה הלימודית נמוכה , ורמת הכיתה בלימודים די ברמת בתי ספר דרומיים בת"א שמה שחשוב זה שרק תקבל "עובר". 5. אני עשיתי טעות כבדה למרות שאני לא בטוח אם אני מצטער עליה כי עדיין הטכני מקנה לך מס' לא קטן של ערכים ובגרות אישית. אך עדיין אני סבור כי ילדים צריכים ללמוד בבית ספר נורמאלי ולא בית ספר צבאי שהכל שם דפוק. 6. לידיעתך את חסומה מלקבל מיונים לרוב הפרוייקטים בצה"ל לרבות מיונים לחיל מודיעין שלא ממיינים שוחרים. 7. השירות הצבאי במערך הטכני לרוב הוא טחינה והיציאות הם פעם בשבועיים ברוב המוחלט של המקצועות. 8. לאחר סיום י"ב או י"ג או י"ד תקבלי מבחר קורסים זוועתי שאולי קורס אחד מתוך הרשימה יהיה סביר כיוון שמדיניות חיל האוויר היא לדחוף לשוחרים (מי שלומד בטכני) את הקורסים הכי גרועים שחיילים אחרים שמתגייסים למערך הטכני פשוט לא רוצים - השוחרים הם עם שנועד לשרת בתפקידים לא רצויים. לידיעתך הסיכוי לצאת משירות בחיל האוויר לאחר סיום הטכני נמוך מאוד . 9. תוכלי להתמיין לתפקידים טובים יותר בחיל האוויר (בודאות) אם תסיימי גם בית ספר תיכון רגיל, אין שום רווח בשירות בטכני מבחינת אופציות הקידום בעתיד בצה"ל ומבחינת יציאה לקצונה מכל סוג שהוא וכו. 10. הטכני סוגר אופקים ומייעד אותך -וכל מועמד אחר תוך כדיי עבודה בעיניים, שקרים וסיפורים ומזימות לשירות קשה מאוד בחיל האוויר ללא התחשבות ואפילו את הקורסים הטובים שתוכלי לקבל בגיוס רגיל נמנעו ממך עקב היותך שוחרת - תלמידה בטכני=כח עבודה זול ומרומה בעתיד. ושמישהו יקום נגד מה שכתבתי. הכל אמת 100%.

pure_as_fire

New member
על החדר אוכל אתה טועה

הוא גרוע זה בהחלט נכון אבל תתפלא, וגם אני הייתי בהלם, כשאגלתי ביותר גרועים וגם לתקופות לא קצרות :( חפיף, הכול נגמר

רוני242

New member
חחח כמוך בידיוק היתי שנה שעברה

לפני שבאתי וממש לא כידאי לך לבוא כל מה שאמרו לי לא לבוא שכנעתי תצמי יותר שהם סתם עושים לי דווקא וזה אבל הם צודקים סתם בזבוז של החים ומילא זה לא מענין ללמוד אלקטרוניקה או מכונות או לא יודעת מה סתם כל יום לחזור הביתה מאוחר או לריב עם המדריך על כל מיני שטויות תן תפס אל תיתן לא צריך קתסור במילה אחת לא לבוא ולא עושים לך דווקא שאומרים לך את זה

mgd3

New member
גם את לא ממש יכולה לדבר

כי את בשיכבה י' ואת עדין יכולה לעזוב ולא ישאירו אותך שום כיתה בבית ספר באזרחות

אז מה את מדברת?

ברגעים אלו עצם זה שאת לא עוזבת את דופקת לעצמך את החיים בעודך מודעת לעניין. זכרי זאת, הודעה זו היא הוכחה לשנים הבאות.

רוני242

New member
אני יודעת אבל אין לי לאן לעזוב!!

כי בבצפר הקודם שהיתי בו כבר לא יקבלו אותיייייי וכל הבתי ספר האחרים גרועים עדיף תרמה של הטכני כבר..... חח למרות שהטכני הורס תחיים ובכלל מי רוצה להיות איזה טכנאי?!!?

mgd3

New member
זה רק מראה

שהיא לא מצטערת כרגע והיא שמחה בזה שהיא בטכני אבל שהיא תגיע לכיתה יא' או אפילו כבר באמצע י' היא תתחיל להבין את הטעות ואז היא תהיה בפורום הזה אם הוא יהיה קיים ותתחיל להגיד שזה לא שווה זה כמו מסורת כזו לשוחרים

רוני242

New member
אבל זה לא נכון..

לא כל תיכון חיב לקבל אותי יש לתיכונים תנאים מסוימים לקבלה וגם אם כן אז אני יהיה כיתת מב"ר ולא רוצה....... מביןןן?!?? ולא רוצה ללכת לבת ספר חוגים עירוני א' או השטויות האלוו

למעלה