אני רוצה להבין משהו..,

Shani276

New member
אני רוצה להבין משהו..,

"שאנן סטריט הוא הדוגמא הכי מבישה למה שקורה במוסיקה הישראלית" אביב גדג',סולן אלג'יר. רגע..פספסתי משהו?אגב,הוא אמר את זה לעיתון הארץ. משהו עובר עליו,משהו שהוא אולי רוצה לשתף עם כל ישראל? למה מי הוא שיגיד את זה על שאנן?,ואף מיותר להזכיר ששאנן הוא אחד היוצרים היותר מוכשרים שנתקלתי בהם בחיי.

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo45.gif

פה ג'ורה יש לו, הוא פותח את הפה אחרי שהוא שומע את שירת הסטיקר וזהו. מיותר לדבר על זה.

Shani276

New member
אני ממליצה לו לקנות את הדיסק../images/Emo6.gif

נו מה,רק ככה הוא יבין שהדיסק הוא קצת יותר מערימת סטיקרים[קצת הרבה יותר].

יפתושקה

New member
המף?../images/Emo2.gif

וואלה? חחחח שמעתי כמה דברים עליו אבל באמת חבל על הלכלוך... לא יוצא מזה טוב.. חוץ מזה ששאנן הוא אחד הדברים הטובים שיש במוסיקה הישראלית. כל אחד והמוסיקה שלו וחבל שמר גדג' לא מבין את זה..

אייל129

New member
חברה עזבו אותכם משטויות...

שאנן הוא יוצר מוכשר בתחומו ואביב גדג´ ואלג´יר גם כן יוצרים מדהימים (שני האלבומים שלהם דגולים ביותר - מהגדולים שיצאו בארץ). עזבו, אנשים הרבה פעמים אומרים דברים שהם גם לא ממש מתכוונים אליהם ומעבר לזה לא היית ממליץ להסתמך על ציטוטים שמפרסמים עיתונאים, אתם יודעים שברוב המקרים הם לא ממש מדויקים...

shanyz1

New member
שאנן? דוגמא מבישה?

אני חושבת ששאנן הוא בדיוק ההפך! אביב גדג' לא יודע על מה הוא מדבר!! שאנן כתב את רוב הטקסטים המדהימים של הדג נחש,והוא יוצר מדהים! סולן אלג'יר היה מת שיהיה לו כישרון כמו של שאנן.

אני שומעת נימת התנשאות בקולך?

ואם כבר, אז מי את שתגידי ששאנן הוא אחד היוצרים המוכשרים שנתקלת בהם?

למעלה