אני רוצה להבין משהו!!!

love angle

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כבש?!!! אורלי כבש?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש ממש מצחיק אותי, הן בטוח היו מתות שחבר שלהם יראה לפחות כמו היבלת שעל הציפורן של אורלו'ש.. תתנחמי בזה שלכוכב שלך יש לפחות שיער.. בניגוד לפלי..

OB4ever

New member
אאאאאאא

אני לא חושבת שלאורלי יש יבולת..חיחי סתם....

love angle

New member
לא חשוב..

העיקר שהבהרתי שאורלי יותר טוב מפלי ושלא כדי להתייחס לילדות האלה... מותר להם להעריץ מישהו אחר (במקרה הזה זה יותר מזכיר לי- משהו, אבל לא חשוב..) אבל למה להעליב! i rest my case!!!

p r u d e n s

New member
אורלי -לא- כבש!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אבל הן מעריצות את פליפה, בטח משהו לא טוב בפרופרטיס שלהן... אולי צריך להחליף להן חלונות(
)

love angle

New member
חחחח../images/Emo6.gif

זה רק אני- או שהפורום ממש שוקק חיים היום?!

OByael

New member
מנצלש"ת...לגבי החתימה שלך../images/Emo42.gif

השיר ששמת אז אני רציתי לשיר אותו באיזה אירוע.. איזה שיר יפהההההה אבל אוונסנס לא שולטים! רק בלאק אייד פיז!! וד"א: יש לך תמונות שלהם?<

love angle

New member
אמ..

אני כבר לא כל כך אוהבת אותם
יש להם שירים ממש יפים, ואפילו יש לי ת'דיסק.. אבל את צודקת- הם בהחלט לא שולטים, ובלאק אייד פיז פי אלף עליהם. ולא אין לי תמונות.. אבל יש את האתר הזה ויש בו המום תמונות לפי מה שאני זוכרת..

פרפר15

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif

i love felipe
אבל את אורלי יותר ואת צודקת החלון שלי באמת שבור בחדר חחחחחחחחחחחחחחח סתם ירדתם למטה

מגעילה! ../images/Emo10.gif

עד שירדתי למטה זה מה שכתבת לי...
נעלבתי!
וחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם החלונות!! ופליפה גם בתקופת המורדים שלי שנאתתייייייייי!!
פעם אבל אהבתי את בנחמין, אורלנדו ודיויד, אבל עכשיו אני כבר לא ממש אוהבת אותו ואולי אפילו שונאת... כמובן אבל שאת דיויד ואורלנדו אני עדיין אוהבת!!
ומדברים על המורדים- נכון לואיסנה היא זונהההההההההה?!?! כאילו היא כבר כמו פאמלה אנדרסון, ואיך שהיא כל הזמן מתלבשת והכל פשוט -ז-ו-נ-ה!!
היחידה מהמורדים שאני אוהבת זאת קאמילה.. היא הכי שווה!

../images/Emo12.gif

אף פעם לא אהבתי מורדים. בלה. אבל אני זוכרת ששנה שעברה ילדים מפגרים מבכיתה שלי תלו תמונה של לואיסנה בלי חולצה, בשיעור ערבית, והמורה שלנו הייתה דתיה, אז בלה...

פרפר15

New member
סורי חח חברה שלי עשתה לי את זה

זה די משעשע אבל חח טוב מיצטערת קבלי מתנת היתנצלות

מיטץ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולואיסנה היא לא זונההההה היא פשוט שופעתתת אני מקווה שה"חברות" שלה יפסיקו לגדול בקרוב כי זה כבר מפחיד!

היא לא "שופעת"

היא ממש לא, ברצינות שלא רק זה שזה לא הגיוני, גם קראתי שהיא קיבלה הגדלת חזה ליומולדת 16 שלה מההורים שלה..! (לא שזה נכון על בטוח, אבל ברצינות את חושבת שזה לא?!
)

love angle

New member
מה זה פה?!

פורום המורדים! תפסיקו מיד לדבר על הדבר הנחות הזה!!!
סתם סתם קוקיםלים!!
דברו על מה שבא לכם!!! העקר שכולם נהנים!!
טוב, אני הולכת לישון!
אז לילה טוב לכולם!
מוואאה

לילה טוף! ../images/Emo29.gif

חחח, וברור שזה לא פורום המורדים..
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
חחחח
לילה טוף (שוב)!

מיטץ

New member
אההה.. אבל נראה לי אפשר

לעשות ניתוח הגדלת חזה רק מגיל 18...למרות שזה באמת חשוד קצת הפומלות שלה יאללה פתחנו חקירה

בקשר לזה,

אני לא יודעת...
אולי בארגנטינה מותר מגיל 16?
ואם זה הנסיבות שאמרתי או לא, אני די חושבת שבכל זאת היא עשתה ניתוח...

למעלה