אני רוצה להבין משהו...!

d r o r y

New member
אני רוצה להבין משהו...!

מועצת השבט שהיתה במוצ"ש היא האחרונה? זהו? אין יותר מועצות שבט?
אם ככה, אז שגב, בוקי, אנה ותורג'י/ ענת עולים לגמר. ואז מה הולכים לעשות? כמו בעונה 3? המנצח בין תורג'י לענת ידלג על שלב האסאמאס ויעלה ישירות להצבעת המושבעים בגמר?

black scar1

New member
+

ראיתי אתמול חדשות הבידור. הכתב הזה של הרכילות (שגם היה על האי כשצילמו את שגב ונטלי לעיתון) אמר שהוא יודע מי שלישיית הגמר. אבל הוא מספק את ההימור שלו ומנמק למה למי יעלה לשלישייה ומי ינצח בסוף (שאת זה הוא מן הסתם עוד לא יודע).

הוא אמר ככה:

- הרי יחזרו 2 מאי התקווה - תורג'י או ענת. ואז ישארו 4 - תורג'י, ענת, בוקי ושגב.
- לדעתו תהייה עוד הדחה ואין סיכוי שבוקי או שגב יקחו חסינות או צמיד ווטו עוד פעם. במיוחד למול מי שיחזור מהאי (בין אם ענת או תורג'י- שניהם דיי חזקים במשימות)
- תהיה עוד הדחה ומההדחה הזאת הוא טוען שהכוח להדיח יהיה בטוח בידי הטיניומים אבל הם יעדיפו להדיח את בוקי ולא את שגב ולכן שלישיית הגמר תהייה שגב + אנה + תורג'י/ענת.
- בהצבעות (לטענתו) - מי שיצביע לאחד/אחת מבין הטיניומים יהיו רק הטיניום שנשאר בחוץ + אושרי + אולי יוליה- שאותה הוא הגדיר כקול צף ואולי כן תצביע לאחד מהטיניומים (במיוחד אם תורג'י שם)
- כל השאר (עזאם, נטלי, משה + בוקי שלפי ההערכות הקודמות יצטרף למושבעים - יצביעו שגב מתוך השנאה לברית הטיניום).
- לכן לפי הערכתו שגב מנצח (ומי שלא מאמין שזה הניתוח שלו- שילך לאתר חדשות הבידור ויעביר לקטע שהוא מנתח מה הולך לקרות מפה- מילים שלו, לא שלי).

מה שמשמח אותי בניתוח שלו זה 2 דברים:
1. הוא אמנם אמר שבניתוח שלו הוא לא מסתמך על הידע המוקדם שלו על שלישיית הגמר - אבל קשה לי להאמין שזה לא נכנס לניתוח שלו ושהוא סתם היה אומר שבוקי לא בגמר ושגב כן, אם לא היה יודע כך מראש. לכן מדיבוריו אני מאמינה ששלישיית הגמר היא שגב ואנה (שאת זה אנחנו כבר יודעים מספק הספויילרים המהימן של הפורום) וענת (שהרי תורג'י מפסיד לה במבחן אש- גם את זה יודעים תודות לספק הסופיילרים המיהמנים.
2. הוא לא דיבר כלל על סמסים - לפי הניתוח שלו- השלישייה שנותרת אחרי ההדחה האחרונה- היא עולה לגמר מול המושבעים ואין הדחת סמסים. לדעתי אמור להיות לו ידע כלשהו, מאחר והוא בתעשיית הבידור ל-האם יש סמסים או אין. לכן זה משמח אותי שהוא באמת לא הזכיר את הסמסים, אולי באמת לא יהיו העונה? מצד אחד זה נורא מפתיע אותי אם לא יהיו- ועוד בעונת סלבס, אפשר לעשות סוג של הון מזה לדעתי. מצד שני, כבר נתונים הרייטינג בגלל שזה סלבס היו הרבה יותר גבוהים והם אולי הכניסו מספיק כסף כדי לוותר על הסמסים. מצד שלישי- בכל זאת- למה להפקה לוותר על הסמסים ולהרוויח עוד כסף? אין הרבה היגיון. אז לא יודעת אבל הניתוח שלו שימח אותי. נחזיק אצבעות.

fistuk38

New member
אני סקפטי (ואין לי נשירה)

בוקי כול הזמן צופה עם חברים ונראה מבסוט כשהוא צופה בפרקים אז נראה לי שהוא בגמר

והכתב המגעיל הזה שי פרץ שילך לחפש מי ינענע אותו -- חתיכת אפס

black scar1

New member

גם אני לא אוהבת את שי פרץ.. אבל בלי קשר הבאתי את הניתוח שלו.

זה שבוקי כ"כ נהנה לעשות הקרנות פומביות וכ'ו לא מאד משכנע אותי שהוא בגמר. לדעתי מאוד כייף לו לרכב על גל ההישרדות - הוא סתם דרמה קווין שאוהב לדבר ולהגזים לנפתח ולעשות כל שעל ליבו. וחוץ מזה, שכמות הג'ורה שהוא פותח על המתמודדים האחרים כל הזמן זה דבר מאוד טיפשי - גם על שגב לכלך, גם על תורג'י ואושרי וכמובן אנה וענת וכל ברית הבוטיק. וזה היום!! לא שם על האי. זו התנהגות מאוד מטומטמת אם הוא בגמר (מצד שני, אני באמת לא כזה אתפלא על בוקי לעשות את זה גם אם הוא בגמר. איש מטומטם).

אבל מצד שני- תראה את הראיון הזה עם ענת הראל:

http://survivor.nana10.co.il/Article/?ArticleID=918747

"בוקי מתוק ומצחיק?!?!?" - אחרי שהוא מלכלך בכל מקום על בני הרית שלה? זו נראית לי התנהגות שנובעת אך ורק מניסיון לצבור סמסים/קולות מושבעים.
(הקרן הזאת שגם תקפה את שגב בראיון שלו מעלה לי את הסעיף מחדש. ראבק!! באמת רואים שהיא מאוד אובייקטיבית)

לדעתי ענת בגמר ולא בוקי, אבל שוב, אני לא בטוחה, לכן נחיה ונראה. הלוואי שזו ענת ואין סמסים

fistuk38

New member
גם אני לא בטוח בתיזה שלי

הייתי מעדיף לדעת עכשיו אבל יש גם יתרון בלא לדעת כי ככה התוכנית במוצ"ש תהיה יותר מעניינת

IDGAD5

New member
זה לגמרי נשמע

כמו נאום בחירות של ענת. כן בוקי מתוק...היא גם אומרת שהיא חיבקה את בוקי על האי אחרי המקרה מתי זה קרה? בוקי מפיץ ברשת את הקטע שהיא לוקחת את הפסלון לעזאם? בוקי מתוק אבל הוא יושב ומפיץ סרטים עליה ברשת?

מישהו גם צריך להזכיר לקרן שהיא לא סנגורית של הברית אלא בסך הכל כתבת לעניני בידור.

למרות שההפרזה בשבחיו של בוקי גרמה לענת להישמע לא אמינה היא עדין מתנסחת יפה.

לצערי התרחיש היחידי שאני לא יכולה לדמיין הוא תרחיש בו ההפקה תוותר על הכסף של ההצבעות של הקהל. עובדה ששגב לקח כשיקול את הצבעות ה-sms כשהוא חשב את מי להדיח את אנה או ענת.

בוקי הוא פה גדול ומלוכלך

הוא לא מסוגל אחרת, סוג של תסמונת טורט
יכול להיות שהוא מרשה לעצמו להתחרע על כולם עכשיו כי הוא לא בגמר, אבל גם יכול להיות שהוא דווקא כן בגמר וזה טבעו.
אבל אני תוהה עד כמה הוא רציני, יכול להיות שמחוץ לאי לא לוקחים אותו ברצינות כי הוא לא באמת מתכוון לכל הלכלוכים שהוא מפיק. כל תחילת העונה הוא לכלך על גבריאלי והיא הייתה הארכ-נמסיס שלו עד שהודחה למרות שבקושי היה לו מגע איתה וכל זה בגלל סכסוך ישן בין נאה למשפחת גבריאלי אבל מי בא לברית של בנה השני של ענבל? מכל השורדים הגיעו רק איריס בר און ובוקי נאה! מילא איריס בר און, היא וענבל כנראה יצרו קשר בוילת הסלבס, אבל בוקי? ואי אפשר לחשוד בו בעבודת שטח לגמר, גם אם הוא בגמר, כי ענבל לא מושבעת בכלל.

* אני לא מתכוונת לראיון של ענת כי אם היא בגמר אז באמת זה יכול להיות סוג של בקרת נזקים. וגם, בניגוד לבוקי, לענת גם חשובה מאוד התדמית הציבורית שלה. לבוקי רק חשוב שלא יראו בו גנב.

Im All That

New member
היא באמת פוסטמה...

מביאים את איתי שגב אות ענת כדי לשמוע את מה שיש להם לומר, לא את מה את חושבת - תשאלי פשוט את השאלות שלך ותתני להם לענות - מה הקטע שלך?! רק תוקפת. וכן היא ממש לא אובייקטיבית - שתראה קצת הישרדת בחיים שלה, לפני שהיא מדברת על זה בפומבי.

sweetgood526

New member
ענת היום בבוקר שאמרו שאחד חוזר עשתה פרצוף

כאילו זה לא נכון בדיוק שרק אחד מהם חוזר.
בכלל נשמע כאילו היא בגמר.
והקרן הזו בלתי נסבלת כל העונה היא היתה בלתי נסבלת אבל אחרי שבוע שעבר שתקפת את שגב מה היא עושה לענת לקקנות ועוד לקקנות.........

וענת מתייפיפת לא מאמינה לדבריה.
הדברים שהיא אומרת הם רק בשביל הציבור כנראה בגלל הלך הרוח בציבור היא אומרת מה שכותבים האנשים והיא חושבת שהם רוצים לשמוע. מתחת לפני השטח רואים שהיא לא באמת שינתה בנוגע למעשים שלהם.

Bladeblur

New member
חשוב מאוד לציין

ששגב לא רצה לראות את הפרק שהוא אירח את כולם אז ככל הנראה שהוא לא בגמר

black scar1

New member
להיפך... זה שקשה לו לראות לדעתי אומר

שהוא עוד חזק בתוך המשחק. והוא גם אומר את זה בכל מקרה- שהוא מרגיש כאילו הוא עדיין שם וחווה את זה. נראה לי רק מי שבגמר ובכל המתח של הגמר מרגיש ככה. ודווקא זה שקשה לו לראות את עצמו לדעתי מחזק את זה.

IDGAD5

New member
אבל

הפרק שבו שגב לא רצה לצפות היה הפרק שבו הוא דווקא ניצח במשימות ובוקי הוא זה שאירח ולא שגב מדובר על הקטע שהראו בחדשות הבידור שבסופו בוקי צוחק שתורג'י ינצח לא?

העובדה ששגב אולי היה חלק ממי שהדיח את בוקי נותנת הסבר טוב לכך שבוקי לא חוסך במילים נגד שגב בראיונות איתו.

d r o r y

New member
סבבה, תודה

גם ראיתי בפרומו של היום שתהיה מועצת שבט בפרק הבא

למעלה