+
ראיתי אתמול חדשות הבידור. הכתב הזה של הרכילות (שגם היה על האי כשצילמו את שגב ונטלי לעיתון) אמר שהוא יודע מי שלישיית הגמר. אבל הוא מספק את ההימור שלו ומנמק למה למי יעלה לשלישייה ומי ינצח בסוף (שאת זה הוא מן הסתם עוד לא יודע).
הוא אמר ככה:
- הרי יחזרו 2 מאי התקווה - תורג'י או ענת. ואז ישארו 4 - תורג'י, ענת, בוקי ושגב.
- לדעתו תהייה עוד הדחה ואין סיכוי שבוקי או שגב יקחו חסינות או צמיד ווטו עוד פעם. במיוחד למול מי שיחזור מהאי (בין אם ענת או תורג'י- שניהם דיי חזקים במשימות)
- תהיה עוד הדחה ומההדחה הזאת הוא טוען שהכוח להדיח יהיה בטוח בידי הטיניומים אבל הם יעדיפו להדיח את בוקי ולא את שגב ולכן שלישיית הגמר תהייה שגב + אנה + תורג'י/ענת.
- בהצבעות (לטענתו) - מי שיצביע לאחד/אחת מבין הטיניומים יהיו רק הטיניום שנשאר בחוץ + אושרי + אולי יוליה- שאותה הוא הגדיר כקול צף ואולי כן תצביע לאחד מהטיניומים (במיוחד אם תורג'י שם)
- כל השאר (עזאם, נטלי, משה + בוקי שלפי ההערכות הקודמות יצטרף למושבעים - יצביעו שגב מתוך השנאה לברית הטיניום).
- לכן לפי הערכתו שגב מנצח (ומי שלא מאמין שזה הניתוח שלו- שילך לאתר חדשות הבידור ויעביר לקטע שהוא מנתח מה הולך לקרות מפה- מילים שלו, לא שלי).
מה שמשמח אותי בניתוח שלו זה 2 דברים:
1. הוא אמנם אמר שבניתוח שלו הוא לא מסתמך על הידע המוקדם שלו על שלישיית הגמר - אבל קשה לי להאמין שזה לא נכנס לניתוח שלו ושהוא סתם היה אומר שבוקי לא בגמר ושגב כן, אם לא היה יודע כך מראש. לכן מדיבוריו אני מאמינה ששלישיית הגמר היא שגב ואנה (שאת זה אנחנו כבר יודעים מספק הספויילרים המהימן של הפורום) וענת (שהרי תורג'י מפסיד לה במבחן אש- גם את זה יודעים תודות לספק הסופיילרים המיהמנים.
2. הוא לא דיבר כלל על סמסים - לפי הניתוח שלו- השלישייה שנותרת אחרי ההדחה האחרונה- היא עולה לגמר מול המושבעים ואין הדחת סמסים. לדעתי אמור להיות לו ידע כלשהו, מאחר והוא בתעשיית הבידור ל-האם יש סמסים או אין. לכן זה משמח אותי שהוא באמת לא הזכיר את הסמסים, אולי באמת לא יהיו העונה? מצד אחד זה נורא מפתיע אותי אם לא יהיו- ועוד בעונת סלבס, אפשר לעשות סוג של הון מזה לדעתי. מצד שני, כבר נתונים הרייטינג בגלל שזה סלבס היו הרבה יותר גבוהים והם אולי הכניסו מספיק כסף כדי לוותר על הסמסים. מצד שלישי- בכל זאת- למה להפקה לוותר על הסמסים ולהרוויח עוד כסף? אין הרבה היגיון. אז לא יודעת אבל הניתוח שלו שימח אותי. נחזיק אצבעות.